- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.701
Primadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadece
Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorek
Evet premium hwn pahali hemde kotu bi kokusu var aktifde yamuk yapti kakayi benim hemen degistirmezsem hep sizdiriyo canbebede tirt yani sleppy yi bi dwniyeyim huggies hastanedwn vermistiler gizeldi ama kucuktu simdi 5 no anca olur heralde
yok o kadar da değil. hazır bezlerin gözünü seveyım :=)Eski sistememi gecsek napsak valla bez bile dert oldu yaa yada en iyisi bimin ucuzlarindan alalim pahali bi ise yaramiyo
Yok minnosa mayaladigim yogurdu ayran yaptim iciyok kadehlerdeMinnoşa yoğurt mu mayaladın kadehlerde?
Hani cahil kesimde inanış vardır ya, kadehten su içmek bile haram diye, sanki suyu kadehe koyunca alkole dönüşüyor...
Bizim bebeler de cahil ya daha, hani diyorum yoğurdu kadehte mayalayınca onlar da alkol gibi algılayıp sarhoş olup şöyle deliksiz bi 8-10 saat yatarlar mı?Kafamda deli sorular
Geceleri oturdukça benim beynim açılma yapıyor galiba
Bende hoppala alcemoyun parkı ıstıyorum. evde yer kalmadı artık
gostergesi bilem var imis. En sevdigimSleepy ucuz kızlar, deneyin gitsin
al bakalımBende hoppala alcem
bende yatıyorum şimdiZeyno bana butun gun kok sokturdu, uyku, oyun, beslenme, hersey sikintili. Megerse ne uslu bir cocugum varmis bugunden onceBen niye hala uyumuyorum
Cisrik bizim dr
Cisrik bizim dr hollandaya gitmiş kız sen arayıp sorsana bizim pişikleri burdan arayınca çok yazıyor
Bebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii
Yok ugramam kocisle musait değilim ben sadece horlaesam uyanur
Arkadaslar okiedog canta aldim sirtada takiliyor hem. Biraz buyuk ve kumastan olmasini sevmedim. Anneme gidince o canta yetmiyor. Valiz hazirliyorum ona. Dr a yada gezmek icinde buyuk geliyor. Bezi silinebilen kumas olmayan canta oneriniz varmi. Kullanisli cok buyuk olmasin bide.
Bebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii
Onu kasdetmiştim ben zaten Allah iyiliğini versin
Napiyon giz bebek uyuyomu
Napiyon giz bebek uyuyomu
Saaaal, sal gitsin. Ben bu hafta acaip saldım, bazen bu da lazımmış, çok iyi geldi valla. İş güç duruyor ama hiç kendime sıkıntı yapmıyorum, eskiden olsa kendimi yerdim.Sabahın 7sinde dikti bizi ayağa şimdi fosur fosur uyuyokocayı kayınanaya yolladım balkon sefası yapiyom. Bütün işler duruyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?