2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Primadan molfixe gectim epeydir. Sizdirma olmadi. lastikleri bacagini siktigi icin bende baska marka denemek istiyorum. Piticare sleepy tavsiye etti. Bi deneyecem bakalim. İsmini hic duymadim onun tereddutu var sadece

Molfix bacaklarini siktigi icin bi paket bez bosa gitti benim primada 3 dar 4 bol sanki biraz belkide ondan sizdirdi canbebede sertmis bide sleppy deneyek bakakta gorek

Evet premium hwn pahali hemde kotu bi kokusu var aktifde yamuk yapti kakayi benim hemen degistirmezsem hep sizdiriyo canbebede tirt yani sleppy yi bi dwniyeyim huggies hastanedwn vermistiler gizeldi ama kucuktu simdi 5 no anca olur heralde

Sleepy ucuz kızlar, deneyin gitsin

Yok minnosa mayaladigim yogurdu ayran yaptim iciyok kadehlerde bebeler uyusa sanki biz uyucazmi?

Bebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii

Hemen hemen her aksam esim film izleyelim mi der,tmm cocuk dalmaya baslasin izleriz derim. Cocuk kucagimdayken ben uyuklamaya baslarim. Cocuk uyur amaann ne filmi,cocugun uyumasi demek benim hemen yatmam demek.. Firsat bu firsat diyip yataga gecerim Yazik yaaa vahh

Valla ben nike aldım bir sürü gözü var çok da rahat ettim sırta takılan anne çantaları güzel olmuyor nedense kolda da zor bence

Bebe uyuyunca internette gezmek çok tatlı ya, ama bunun bir de gece ortasında ya da sabahın köründe uyanırken ağlayan ebeveyn versiyonu var tabii

Aynen katılıyorum piti. Bekarken bakardim anneler çocukları kocalari yatırır oturulardı saatlerce. Yau bunlar ne yatmıyor derdim hep sabahın köründe kalkıyorlar da. Şimdi kocayi bebeyi yatırıp hiçbir şey yapmadan oturmak istiyorum saatlerce

Kız Nesli, bu benim damat mı fotoğraftaki, Maşallah pek tatlı kuzu, Allah anasına babasına bağışlasın.
Sabahın 7sinde dikti bizi ayağa şimdi fosur fosur uyuyo kocayı kayınanaya yolladım balkon sefası yapiyom. Bütün işler duruyi
Saaaal, sal gitsin. Ben bu hafta acaip saldım, bazen bu da lazımmış, çok iyi geldi valla. İş güç duruyor ama hiç kendime sıkıntı yapmıyorum, eskiden olsa kendimi yerdim.
Yap ordan orta şekerli bir kahve, uzat ayağını keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…