- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.721
Evet benim kuzu canım gelinime guzel canim yakiyo cicileriKız Nesli, bu benim damat mı fotoğraftaki, Maşallah pek tatlı kuzu, Allah anasına babasına bağışlasın.
Saaaal, sal gitsin. Ben bu hafta acaip saldım, bazen bu da lazımmış, çok iyi geldi valla. İş güç duruyor ama hiç kendime sıkıntı yapmıyorum, eskiden olsa kendimi yerdim.
Yap ordan orta şekerli bir kahve, uzat ayağını keyfine bak
Benim islerde duriyi benim kocis calisiyo zavallim dun izinliydi dunde is cikmis baka ise gittiSabahın 7sinde dikti bizi ayağa şimdi fosur fosur uyuyokocayı kayınanaya yolladım balkon sefası yapiyom. Bütün işler duruyi
Kız Nesli, bu benim damat mı fotoğraftaki, Maşallah pek tatlı kuzu, Allah anasına babasına bağışlasın.
Saaaal, sal gitsin. Ben bu hafta acaip saldım, bazen bu da lazımmış, çok iyi geldi valla. İş güç duruyor ama hiç kendime sıkıntı yapmıyorum, eskiden olsa kendimi yerdim.
Be
Benim islerde duriyi benim kocis calisiyo zavallim dun izinliydi dunde is cikmis baka ise gitti
Benim de duruyor her yer of her gün ayni is bitmiyor ya yap ya ayniBe
Benim islerde duriyi benim kocis calisiyo zavallim dun izinliydi dunde is cikmis baka ise gitti
Valla benimkide oyle hemen cariyi -neslihann bunun karnimi ac diyinAman evde olsalar noliyi sankiÇocuğu verip tam işe girişiyorum..
-annesi bu niye ağlıyor?
Aynen yaa bulasiklar yeni bitti sanki ordu gecti evden nankör bu isler bitmiyi oh keyif senin otur vakalim adasBenim de duruyor her yer of her gün ayni is bitmiyor ya yap ya ayniisteyken daha iyiydi haftada bir kere yapıyordum bitiyordu pasa uyudu herif zaten hep uyuyor bende ayaklarımi uzattim keyfime bakıyorum şuan
Yok anam yok bizimki yapmasin mumkunse yapinca her tarafi dahada karistiriyo
Aynen ya nankör bitmiyor ramazan da geldi yarin oruç tutmayı deneyecrm bakalım ne olacakAynen yaa bulasiklar yeni bitti sanki ordu gecti evden nankör bu isler bitmiyi oh keyif senin otur vakalim adas
Sabahın 7sinde dikti bizi ayağa şimdi fosur fosur uyuyokocayı kayınanaya yolladım balkon sefası yapiyom. Bütün işler duruyi
Kız Nesli, bu benim damat mı fotoğraftaki, Maşallah pek tatlı kuzu, Allah anasına babasına bağışlasın.
Be
Benim de duruyor her yer of her gün ayni is bitmiyor ya yap ya ayniisteyken daha iyiydi haftada bir kere yapıyordum bitiyordu pasa uyudu herif zaten hep uyuyor bende ayaklarımi uzattim keyfime bakıyorum şuan
Ben carsamba anca tutarım herhalde allah sabrimizi verir inşallahAynen ya nankör bitmiyor ramazan da geldi yarin oruç tutmayı deneyecrm bakalım ne olacak
Kızlar herkes gezmeye gitti herhalde nirdesiniz
Git bakalım benim yerimede gezEbebege gidiyozzaten bu ara başka yere gittiğimiz yok..
Yirim onun agzini sapirtisini kasik mamasi al cicuma benimkide oyle bn bisi yerken cirpiniyo heyecanlaniyo sanki kendi yiyoBenimki ben birsey yerken agzini sapurdatip almaya calisiyoryazik ya mama aliyor. Tahilli ek gida yada muhallebi alayimda farkli tat olsun ya
Git bakalım benim yerimede gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?