2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet benim kuzu canım gelinime guzel canim yakiyo cicileri

Ahaha bu çocuklar bizi bi tuhaf etti anacım saldık gitti

Be

Benim islerde duriyi benim kocis calisiyo zavallim dun izinliydi dunde is cikmis baka ise gitti
Benim de duruyor her yer of her gün ayni is bitmiyor ya yap ya ayni isteyken daha iyiydi haftada bir kere yapıyordum bitiyordu pasa uyudu herif zaten hep uyuyor bende ayaklarımi uzattim keyfime bakıyorum şuan

Benim de duruyor her yer of her gün ayni is bitmiyor ya yap ya ayni isteyken daha iyiydi haftada bir kere yapıyordum bitiyordu pasa uyudu herif zaten hep uyuyor bende ayaklarımi uzattim keyfime bakıyorum şuan
Aynen yaa bulasiklar yeni bitti sanki ordu gecti evden nankör bu isler bitmiyi oh keyif senin otur vakalim adas

Sabahın 7sinde dikti bizi ayağa şimdi fosur fosur uyuyo kocayı kayınanaya yolladım balkon sefası yapiyom. Bütün işler duruyi

Be

Benim islerde duriyi benim kocis calisiyo zavallim dun izinliydi dunde is cikmis baka ise gitti

Ayy benim de işler duruyo canım hiçbişi yapmak istemiyo. Kocişin işi çıktı gitti. Oğlumla oynayıp oturuyoruz.
eymentaa bizi kınayacak şimdi pis karılat diycek eziklicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…