2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım o ilaç kayınvalıdemgılde kaldı ınan hatırlamıyorum ben gunde bır kere verdım gectıgıne emın olunca bıraktım 4 gun verdım

kizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum

kizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum
Canim hayirli olsun. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Benim sadece bir iki sabah cok az bulsntim oldu. Rahatsiz edici degil. Onun disinda hic mide bulantisi yasamadim. Hazimsizligim oldu. İstahim artti ama Mide bulantisindan degilde ilk aylar hazimsizliktan az ama sik sik yiyordum. Sartlama kendini . Herkesin belirtisi farklidir.

8. Haftamdan 14. Haftaya kadar bulantim olfu

Selam canm hayırlı olsun öncelikle bebişin. Mide bulantısı herkeste farklı oluyor tabi ama mesela benimki 8-10. haftalar arasında başlamıştı bayada sürmüştü hatırladığım kadarıyla. Ve yine sen bilirsin ama hamileysen senin artık sağlıklı beslenmen çok önemli her sabah yumurta süt zeytin meyve ve BOL SU içmen lazım canm bebeğin gelişimi için havalarda çok sıcak oruç tutmayada bilirsin ama sen bilirsin dediğim gibi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini

Gecen sene Ramazan baslarken madem bebegime zarar olur diye oruc tutmuyorum sigarayi birakicam dedim ve biraktim ki doktorum gunde 5 taneye kadar icebilirsin demisti..Hamileligin son gunleri dogum yapmayi bekledim hemen tekrar baslicam diye ve evet bugune kadar bazen 2 bazen hic oyle gecti gunler..Bugun cok kotu bi gundu bu saate kadar 5 tane ictim yine Ramazan basliyo ve yine ayni seyi yapmayi planliyorum birakicam ve icmicem bunu bebegime yapmamaliyim..Simdi diceksinizki ne alaka ya neden bunu buraya yaziyo..Bu sefer kimse bilmiyodu 4 ay boyunca ictigimi istiyorumki bilsin birileri belki gunah cikariyorum kizlar offf hic iyi degilim aglamaktan sıkildım artik

Canim sikma canini inşallah birakirsin allah sabrini verir birakmaya calis ben nerdeyse 2 pakete yakin iciyordum mübarek gunlerde allah bize sabir veriyor inşallah yinede verur yavrunu düşün sutun etkilenmesin birbirimizi gormesekte tanıyoruz az cok burda sikintilarimiza ortak oluyoruz yaz tabi icini dok

Cok sagol canim benim sutten ona gecip zarar oldugunu dusundukce yasadigim azabi anlataman ama kendime engel olamiyorum ictikten en az 2 saat sonra emzirdim hep yinede bi zarari olmusmudur

Kızlaarrr çiş ve b*k içinde yüzmekten bıktım artık bu aktif bebek sürekli çıkarıyo dışına yaa az önce yine sırtından battaniyesine kadar çıkarmış kakasını yıkadım vücudunu oğluşun. Bezimiz bitmek üzere yarın bez alıcam siz hangi bezi kullanıyosunuz memnunsanız bezinizden bana da bi öneride bulunun lütfen yaa..

Ah canm ya keske sigara cözüm olsa ama degil derdin ne bilmiyorum ama guclu ol lutfen allah yardimcin olsun

Bence insallah olmaz diye dua et, 8. Haftada baslayip, doguma gittigim gun dahil mide bulantisi kusma yasadim. Ustelik cok sevdigim kahveden tiksindim. Ve bir cok seyden... Insallah olmaz de

Küçük mü geliyor acaba yaa. Bende aktif bebeğe başladım. Başta bişey yoktu bi kaç gndur lastik yerleri hep kızarttı çocuğu. Sıcaktanmi bilemedim. Yapsa baştan yapmaz mıydı ?

Küçük mü geliyor acaba yaa. Bende aktif bebeğe başladım. Başta bişey yoktu bi kaç gndur lastik yerleri hep kızarttı çocuğu. Sıcaktanmi bilemedim. Yapsa baştan yapmaz mıydı ?
Bende aktif bebek 3 kullanıyorum ve Benim kızımdada lastık yerleri bacaklarını kızartıyor sankı sıkıyor gibi ve her gün kesin sızdırmış oluyor çişini anlamadm gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…