- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.761
Küçük mü geliyor acaba yaa. Bende aktif bebeğe başladım. Başta bişey yoktu bi kaç gndur lastik yerleri hep kızarttı çocuğu. Sıcaktanmi bilemedim. Yapsa baştan yapmaz mıydı ?
gecer tabi canim icme irade senin elinde icmicem de sartla kendiniCok sagol canim benim sutten ona gecip zarar oldugunu dusundukce yasadigim azabi anlataman ama kendime engel olamiyorum ictikten en az 2 saat sonra emzirdim hep yinede bi zarari olmusmudur
Kızlaarrr çiş ve b*k içinde yüzmekten bıktım artık bu aktif bebek sürekli çıkarıyo dışına yaa az önce yine sırtından battaniyesine kadar çıkarmış kakasını yıkadım vücudunu oğluşun. Bezimiz bitmek üzere yarın bez alıcam siz hangi bezi kullanıyosunuz memnunsanız bezinizden bana da bi öneride bulunun lütfen yaa..
5 aydir sudocrem kullaniyorum. Ay oyle guzel boyle iyi diye cakas atiyorum bide, icindekileri bi okudum, bha icireyiomus ya
Kızlaarrr çiş ve b*k içinde yüzmekten bıktım artık bu aktif bebek sürekli çıkarıyo dışına yaa az önce yine sırtından battaniyesine kadar çıkarmış kakasını yıkadım vücudunu oğluşun. Bezimiz bitmek üzere yarın bez alıcam siz hangi bezi kullanıyosunuz memnunsanız bezinizden bana da bi öneride bulunun lütfen yaa..
Bende aktif bebek 3 kullanıyorum ve Benim kızımdada lastık yerleri bacaklarını kızartıyor sankı sıkıyor gibi ve her gün kesin sızdırmış oluyor çişini anlamadm gitti..
Baby dry var mi primanin? Ben ondan kullaniyorum sizdirmiyor o gayet guzel oturuyor cunku premiuma gore daha dar kalibi var. Bu arada premium dediginiz new baby,mota mot cevirmisler yeni bebek diye..
Baby dry var mı bilmiyorum görmedim ben bilen varsa desin uleeyynn zor durumdayım
E tamam işte bizim aktif baby dediğimiz o zaten canım. Active baby dry yazıyo benim pakette?
Baby dry var mı bilmiyorum görmedim ben bilen varsa desin uleeyynn zor durumdayım
Yolu bulmuş seninkisiAman evde olsalar noliyi sankiÇocuğu verip tam işe girişiyorum..
-annesi bu niye ağlıyor?
Kesinlikle katılıyorum, o yapıp peşinden ben bir daha döneceğime ben yapayım bitsin gitsin.Yok anam yok bizimki yapmasin mumkunse yapinca her tarafi dahada karistiriyoondan sonra cik isin icinden
Evdeki isleri bir kısım bitirdim utu en zoru duruyorbakiyim bir dedim sayfalar hala ayni bugün millet nerde
Hayırlı olsun kardeşim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bir günü bırak bir saat bile bulantım olmadı hamileliğim boyunca çok şükür. Yalnız yattım, öyle böyle değil sabah akşam yattım uykulara doymadım ah nasıl tatlı bir yorgunluk ve uyku halim vardı anlatmam. Ama her hamilelik farklı olur derler, hatta bir kadının her hamileliği bile farklı geçebilir, o yüzden referans almak pek sağlıklı olmayabilir. Bu bir serüven gibi, yaşayıp göreceksin.kizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum
Bunlar çakal ya, bulmuşlar yolunuBu kadar olur camasir katliyorum dağınıklığı topluyorum ikiside peşinde annesiii seni istiyor
Valla bende cok sasirdim tatlim, ve parafinde iceriyorKiz burda da bir numarali krem o.. Cok titizler ve onu oneriyorlar.. Sasirdm :/
3 numaraya kadar guzeldi premium, 4u aldigin anda bir buyuye kapiliyosun hepsinden daha yumusak. 2 paket bitti neredeyse, bebisin karin bolgesi kurudu biraz. Henuz daha iyisini bulamadim bendeBizde sızdırma yok da bu kızarıklık olayını bi kişide daha duymuştum sanki. Vay arkadaş en iyi bez prima dersin ama onda da bir sürü sorun çıkıyorprimium care den de herkes şikayetçi
Arkadaşım kolay bir süreç değil, doğum, lohusalık, küçücük bir bebek, yeni bir yaşam...Gecen sene Ramazan baslarken madem bebegime zarar olur diye oruc tutmuyorum sigarayi birakicam dedim ve biraktim ki doktorum gunde 5 taneye kadar icebilirsin demisti..Hamileligin son gunleri dogum yapmayi bekledim hemen tekrar baslicam diye ve evet bugune kadar bazen 2 bazen hic oyle gecti gunler..Bugun cok kotu bi gundu bu saate kadar 5 tane ictim yine Ramazan basliyo ve yine ayni seyi yapmayi planliyorum birakicam ve icmicem bunu bebegime yapmamaliyim..Simdi diceksinizki ne alaka ya neden bunu buraya yaziyo..Bu sefer kimse bilmiyodu 4 ay boyunca ictigimi istiyorumki bilsin birileri belki gunah cikariyorum kizlar offf hic iyi degilimaglamaktan sıkildım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?