- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.781
Yine bebemi uyuttum internette at koşturuyorum, günün en tatlı saatleriselam anneler, nörüyonuz
Nabalim beaa ... sen noruyon gizselam anneler, nörüyonuz
Kicceyi uyuttun tabi gostur piti gosturYine bebemi uyuttum internette at koşturuyorum, günün en tatlı saatleri
Arkadaşım kolay bir süreç değil, doğum, lohusalık, küçücük bir bebek, yeni bir yaşam...
Geçen gün Atom, Sur ve Pembedon burada konudan bahsediyordu, aramızda içenler var. Ben de bebek öncesi yaklaşık 11 yıl içen biriydim. Hamileliğim ilk 3 ayı da bırakamadım, arada tek tük içtim. Suçluluk duygusu berbat bir şey, biliyorum. 3. Ayın sonunda kanamam oldu, o an sigarayı bırak yürümeye, doğrulup oturmaya tövbe ettim çünkü çok hassas bir hamilelik geçiriyordum. Doğuma kadar aklıma bile gelmedi, hatta kokusundan rahatsız oluyordum ama şimdi son bir kaç haftadır canım çekmeye başladı. Kızım emmiyor, sütü sağıp veriyorum, o da günde bir öğün bile çıkmıyor artık, sağma ile ancak bu kadar oluyor çünkü. Acaba diyorum, tamamen psikolojik mi? Kızım emseydi belki de aklıma bile gelmeyecekti ama şimdi emzirme söz konusu olmayınca kendi kendime kaşınmaya başladım.
Başta da dediğim gibi, kolay değil, hem yaşadığımız süreç hem de tiryakilik hiç hafife alınacak şeyler değil ama bir yandan da bebeğine bak ; bir daha asla bu kadar küçük ve savunmasız olmayacak, bir daha asla sana bu kadar bağımlı olmayacak, ileride istesen bile bu süt kokan koyun koyuna günlere dönemeyeceksin. Evet, içinde bulunulan durum zor ama bir diğer yandan da çok eşsiz.
Bir de böyle düşün istersen. Fakat eğer içmeye devam edeceksen de bari psikolojik olarak kendini yıpratma, bir de bunun mutsuzluğu geçmesin bebişe.
Sevgiyle kal
bende uyuttum size geldimYine bebemi uyuttum internette at koşturuyorum, günün en tatlı saatleri
Nabalim beaa ... sen noruyon giz
bende uyuttum size geldim
napim kocamla kayfe içioz
Ben annemde kalmak gibi bir hata yaptim, simarikliktan iyice kudurdu bizim kiz bugun. annem yatagini acti bize saolsun. Adam yatagin bi yarisinda, bebis bi yanda, bende yatagin yaninda yerde takiliyorumselam anneler, nörüyonuz
Oooh, afiyet olsun. Ben bu saatte kahve içsem yemin ediyorum yarın öğlene kadar gözümü kırpamam. Öyle de lanet bir huyum var, akşam çay kahve içemiyorum, içene çok özeniyorum ama bende uyuttum size geldim
napim kocamla kayfe içioz
afiyet olsunBen annemde kalmak gibi bir hata yaptim, simarikliktan iyice kudurdu bizim kiz bugun. annem yatagini acti bize saolsun. Adam yatagin bi yarisinda, bebis bi yanda, bende yatagin yaninda yerde takiliyorumbugunun tek guzel yani kardesimle bi saat bi yerde bi kahve icebilmem oldu amma cok "bi" demisim hee birde borek yicem birazdan
belkı de bu sekılde düşünmediğim için bu zamana kadar öyle sorunum olmadı. etkiye tepki yaniOooh, afiyet olsun. Ben bu saatte kahve içsem yemin ediyorum yarın öğlene kadar gözümü kırpamam. Öyle de lanet bir huyum var, akşam çay kahve içemiyorum, içene çok özeniyorum ama 
Pembe tatilinin son günlerini doya doya tasiyo herhal
Ben onuda ictim gecen ay 1 sise bitirdim pek fayda etmedi bende, umarim ise yarar sen gene iyi dusunafiyet olsun
çörek otu yağı aldım bi şişe
sütü yaglandırıyorıp arttırıyormus. deneyelim bari çörek otundan zarra gelmes, bir ölüme çaresı yok
Kayinvalidesindeydi en son, pek doya doya yasayabildigini sanmiyorumPembe tatilinin son günlerini doya doya tasiyo herhalyada o aksam sinekler yidi galiba pembisi
düzenli mi içtin? ben bundan önce mınık bi şişe kullandım fayda ettı gıbı geldı bana. etmese bıle süte gecerBen onuda ictim gecen ay 1 sise bitirdim pek fayda etmedi bende, umarim ise yarar sen gene iyi dusun
Olabilu canim allah yardimcusi olsun kiaaaz pembeeeee nirdesiiinnnKayinvalidesindeydi en son, pek doya doya yasayabildigini sanmiyorum
Tabi tabi sabah ve aksam ac karna iciliyor diye duyup o sekilde ictim. Birde uzerine 2 bardak su icin dediler, o sekilde tukettim. Agir bir yag, ekmek banip yense devam ederdimde sikildim ondandadüzenli mi içtin? ben bundan önce mınık bi şişe kullandım fayda ettı gıbı geldı bana. etmese bıle süte gecer
faydalı bişi sonucta
Tabi tabi sabah ve aksam ac karna iciliyor diye duyup o sekilde ictim. Birde uzerine 2 bardak su icin dediler, o sekilde tukettim. Agir bir yag, ekmek banip yense devam ederdimde sikildim ondanda[
bu aldıgım öncekı aldıgımdan farklı, öncekı çok agırdı. bu hafıf biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?