2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam anneler, nörüyonuz
Ben annemde kalmak gibi bir hata yaptim, simarikliktan iyice kudurdu bizim kiz bugun. annem yatagini acti bize saolsun. Adam yatagin bi yarisinda, bebis bi yanda, bende yatagin yaninda yerde takiliyorum bugunun tek guzel yani kardesimle bi saat bi yerde bi kahve icebilmem oldu amma cok "bi" demisim hee birde borek yicem birazdan

afiyet olsun
çörek otu yağı aldım bi şişe
sütü yaglandırıyorıp arttırıyormus. deneyelim bari çörek otundan zarra gelmes, bir ölüme çaresı yok

Oooh, afiyet olsun. Ben bu saatte kahve içsem yemin ediyorum yarın öğlene kadar gözümü kırpamam. Öyle de lanet bir huyum var, akşam çay kahve içemiyorum, içene çok özeniyorum ama 
belkı de bu sekılde düşünmediğim için bu zamana kadar öyle sorunum olmadı. etkiye tepki yani

düzenli mi içtin? ben bundan önce mınık bi şişe kullandım fayda ettı gıbı geldı bana. etmese bıle süte gecer
faydalı bişi sonucta
Tabi tabi sabah ve aksam ac karna iciliyor diye duyup o sekilde ictim. Birde uzerine 2 bardak su icin dediler, o sekilde tukettim. Agir bir yag, ekmek banip yense devam ederdimde sikildim ondanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…