2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar guzel yazmissinn evet hem tiryakilik hem bu surec kolay degil...kafami toparlayamadigim bi donemdeyim insallah hersey yoluna girer sende sevgiyle kal

kizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum
Cnm 8. Hafta başladı 18. Haftaya kadar bulantı ve kusma vardı bende ama herkeste aynı olmuyor

Premium care cnm bende olmuyor suan öyle bir sorun bezi taktiktan sonra iç lastiklerini düzeltiyor musun? Ben başlarda öyle yapmıyordum yanlardan çıkıyordu. Gerçi bizim çok b.kumuz yok sanırım. Birde bezi takmaya önce elinle açıp gerdir.

Kızlar benim bebis kaşık mamasini da yemiyor artık feryat figan 3 5 kaşık tikiyorum.dün en son formül mamaya hipp organik bisküvi kattım onu bile yemedi ki tadı baya şekerli güzel bişi oldu.çok enteresan bir bebeğim var yani başka bebek olsa kesin yerdi eminim. Bu çocuk ben isteyken aç kalacak heralde. Ne sutmus bendeki tiryakisi oldu bebis.yani bol sutumde yok gidim gidim ama bebis aza kanaat ediyor herhal

Yaptığın mamaya sütünden karıştırmayo denedin mi? Benim oğlum da biberon mamasıyla besleniyor vwrdiğimi sevmeyincr öyle karıştırıyorum yiyor

eymentaa kocayı 'tam' eğitmiş valla. Master degree
Tebrikler :))

Ayy benim de işler duruyo canım hiçbişi yapmak istemiyo. Kocişin işi çıktı gitti. Oğlumla oynayıp oturuyoruz.
eymentaa bizi kınayacak şimdi pis karılat diycek eziklicek

Biz garip bizyetim vurma bize eymentaa
haftada 1 gün evde olmak ve o bir güne temizlik sığdırmak.. siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz

Kızlar bebeğinizi nasıl besliyorsunuz listenizi paylaşabilrmisiniz. Ben geçen hafta elma suyuyla başladım. Hafta sonu da pirinç unuyla mama verdim. (Oğlum anne sütü almadı hiç )

Listem şöyle ama eklemek istiyorm nasıl etsem başka ne versem sizdrn fikir almam lazım

07.00 ya da 08.00 150 ml biberon maması
11.00 ya da 12.00 150 ml biberon maması
14.00 ya da 15.00 30-40 ml elma suyu bir çay kaşığı püre (önce 120 ml biberon maması veriyorum)
18.30 ya da 19.30 100 ml suya bir tatlı kaşığı pirinç unu üç ölçek biberon maması.
Gece de yine biberon maması veriyoum fakat ben sabah biberon maması yerine kaşıkla birşeyler vermek istiyorum. Çünkü mamayı 90-100 ml içip kalanını reddediyor kalanını kaşıkla verince içiyor. Tabi şarkıyla türküyle :)

Bebe bisküvisi vermeyi düşündüm (kendim evde yapıp vercem hazır almayacağım) ama çok tok turyor bebek bisküviye alışıyor diye önermeyen çok. Sebze çorbası için erken mi? Sabah sabah o verilmez zaten doktora gidemedim bir türlü.

Bu arada benim oğluşun kilosu düşük. 8 ocakta beş ayını dolduruyor. 6.5 kilo. Sağlıkşlı olsun kilo çnemli değil evet ama ben biraz kilo alsın istiyorum bıktım insanların tepkisinden

Artık bizimkilerin biricik damadı var.. mangal yapmışlar dün ve bi tek damat bey davet edilmiş
Bizi de akşam 9 da aradılar hadi yemeğe gelin diye
dalga geçer gibi..
Eşimde gelmiyoz biz dedi.. Eve gideyim de sokacağım lafı biliyorum kaynanama

canım ben şeftali ve armutta veriyorum.. golden goat ismli biberon maması kiloyu çok yaptı.. sırf bu yüzden değiştirebilirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…