2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben benim kızı dışarı çıkarırken ne giydirceğimi bilmiyorum terliyor sonra hapşırıyor .. zaten isilikte olmuş hafiften :-( siz nasıl giydiriyorsunuz? Üşümezler dimi artk ya bu havalarda..? Bilemedim

nerde yaşadığına bağlı.. bizimki evde askılı çıtçıtlıyla duruyor.. dışarda tshirt şort takım

Eymen etrafında ses olunca memeyi emmiyor onları dinliyor.. yanımda biri hapşursa memeyi bırakıyor etrafı izliyor sonra memeye dönüyor. çok tatlı oluyo aama

Aynen emerken aklı fikti hep etrafta. Hatta ben bayagdir emzirirken fısıldayarak konuşuyorum. Normal konuşursam şak diye bırakıyor memeyi. Çeviriyo kafayı yüzüme. Gözlerini kocaman açıp bakıyor "hayırdır bi durum mu var" der gibi

nerde yaşadığına bağlı.. bizimki evde askılı çıtçıtlıyla duruyor.. dışarda tshirt şort takım
Konyadayım canm şu an çok sıcak oldu son zamanlarda ama işte ben yinede alışamadım üşürmü diye düşünüyorum ama isilikte olmuş hafif giydirmeye çalışıyorum hapşırıp duruyo valla

hep aynı demek ki bu sıpalar laf ebeleri

Bizimki de tam tersi evde kalın dışarda ince giydiyorum (gündüz)

ev hala sıcak değil
Yani dışarı çıkarken hırka giydiryordum incede olsa terliyordu çok fazla ya bari yazlik giydireyim artk üşümesin artk canm yaz geldi insallah !! Kiyafeti yeterli olur heralde artk dimi

Yani dışarı çıkarken hırka giydiryordum incede olsa terliyordu çok fazla ya bari yazlik giydireyim artk üşümesin artk canm yaz geldi insallah !! Kiyafeti yeterli olur heralde artk dimi
Benim gibi birini gördüğüme sevindim :) içim rahat etmiyordu yelek giydiriuordum
Ama dışarısı cidden çok sıcak yazık pişiriyoruz bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…