- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.841
Canim Allah bize saglikli sihatli bebekler nasip etti. Hamd olsun. Sen zehirleme. Evladini dusun. Zehir iciriyorsun ona. Bunun daha yumusak anlatimi olamaz. Bir tane icen on tane de icer. İcip strese gireceksen icmeyip strese gir. Yada iradene hakim olamiyorsan sutunu verme bence. Ben olsam vermezdim. Zaten sutunun kalitesini bozuyor ystune zehirliyor. Diger icen anneleride dusun bebegini dusun bu donemde. Allen carr diye bi yazar var sigarayi birakmanin yollari kitabi var. Kitabin icerigi you tube da anlatmis bir saat suruyor. Cok iovuyorlar onu. Bir saat te birsey kaybetmezsin bi izle istersen. Turkce seslendirme . İnsallah icmezsin bir dahaGecen sene Ramazan baslarken madem bebegime zarar olur diye oruc tutmuyorum sigarayi birakicam dedim ve biraktim ki doktorum gunde 5 taneye kadar icebilirsin demisti..Hamileligin son gunleri dogum yapmayi bekledim hemen tekrar baslicam diye ve evet bugune kadar bazen 2 bazen hic oyle gecti gunler..Bugun cok kotu bi gundu bu saate kadar 5 tane ictim yine Ramazan basliyo ve yine ayni seyi yapmayi planliyorum birakicam ve icmicem bunu bebegime yapmamaliyim..Simdi diceksinizki ne alaka ya neden bunu buraya yaziyo..Bu sefer kimse bilmiyodu 4 ay boyunca ictigimi istiyorumki bilsin birileri belki gunah cikariyorum kizlar offf hic iyi degilimaglamaktan sıkildım artik
Bilasik yikicaaam evi supurcemmm ama bebik durursaaNapiyon gııız :))
Benim sütümu bile içmedi biberondan. Kaşıkla deniyorum vermeyi formül sutuYaptığın mamaya sütünden karıştırmayo denedin mi? Benim oğlum da biberon mamasıyla besleniyor vwrdiğimi sevmeyincr öyle karıştırıyorum yiyor
Ben de biberon mamasını kaşıkla veriyorum artık. Karnı doyunca devam etmiyor kalanı kaşıkla kabul ediyor aga.Benim sütümu bile içmedi biberondan. Kaşıkla deniyorum vermeyi formül sutu
Benim kaşıklada içmiyor valla yemeyen bebek zormuş. Yiyen bebek rahatBen de biberon mamasını kaşıkla veriyorum artık. Karnı doyunca devam etmiyor kalanı kaşıkla kabul ediyor aga.
Biz daha baslamadik bebegin kac aylik. 5.5 aylik olunca meyve puresi ile baslayacagiz. 6. Ay ek gida. Ama ben kasik mamasi vermeye baslayacagim. Kasik seviyorsa meyve suyu verme pure olarak ver. Ornek olarak Bizim dr seftali ve elma ile baslatti . Yanina armut yada kayisi ekleyerek Mama oncesi verilecek 5. Gun tam seftali verlecek bir ogun olmus oluyor.Kızlar bebeğinizi nasıl besliyorsunuz listenizi paylaşabilrmisiniz. Ben geçen hafta elma suyuyla başladım. Hafta sonu da pirinç unuyla mama verdim. (Oğlum anne sütü almadı hiç)
Listem şöyle ama eklemek istiyorm nasıl etsem başka ne versem sizdrn fikir almam lazım
07.00 ya da 08.00 150 ml biberon maması
11.00 ya da 12.00 150 ml biberon maması
14.00 ya da 15.00 30-40 ml elma suyu bir çay kaşığı püre (önce 120 ml biberon maması veriyorum)
18.30 ya da 19.30 100 ml suya bir tatlı kaşığı pirinç unu üç ölçek biberon maması.
Gece de yine biberon maması veriyoum fakat ben sabah biberon maması yerine kaşıkla birşeyler vermek istiyorum. Çünkü mamayı 90-100 ml içip kalanını reddediyor kalanını kaşıkla verince içiyor. Tabi şarkıyla türküyle :)
Bebe bisküvisi vermeyi düşündüm (kendim evde yapıp vercem hazır almayacağım) ama çok tok turyor bebek bisküviye alışıyor diye önermeyen çok. Sebze çorbası için erken mi? Sabah sabah o verilmez zaten doktora gidemedim bir türlü.
Bu arada benim oğluşun kilosu düşük. 8 ocakta beş ayını dolduruyor. 6.5 kilo. Sağlıkşlı olsun kilo çnemli değil evet ama ben biraz kilo alsın istiyorum bıktım insanların tepkisinden
Cok sicaksa disarda tshirt short yada alttan uzun birsey giydirebilirsin. Tshirtun ustune ince yelek duruma gore. Ben disarda ustten tshirt giydiriyorum allttan uzun ince pantalon . Hem alt hem ust olmasin. Kademeli gec kalin giydirirken birden kisacik giydirme alissinKonyadayım canm şu an çok sıcak oldu son zamanlarda ama işte ben yinede alışamadım üşürmü diye düşünüyorum ama isilikte olmuş hafif giydirmeye çalışıyorum hapşırıp duruyo valla
Bioderma 50 faktörü önerdi benim doktorYuksek faktorlu bebek gunes kremi ne oneriyosunz kızlar
Canim kilo alimi iyise sutunde iyidir belki sana oyle geliyodur benmkide surekli memede uyuyo uykusu gelsn miz miz. Hic bi şekilde uyumuyo bi yere gtmek zornfa kalssm anneme biraksam uyumaz heraldeKızlar benim bebis kaşık mamasini da yemiyor artık feryat figan 3 5 kaşık tikiyorum.dün en son formül mamaya hipp organik bisküvi kattım onu bile yemedi ki tadı baya şekerli güzel bişi oldu.çok enteresan bir bebeğim var yani başka bebek olsa kesin yerdi eminim. Bu çocuk ben isteyken aç kalacak heralde. Ne sutmus bendeki tiryakisi oldu bebis.yani bol sutumde yok gidim gidim ama bebis aza kanaat ediyor herhal
Bilasik yikicaaam evi supurcemmm ama bebik durursaa
Yuksek faktorlu bebek gunes kremi ne oneriyosunz kızlar
Masalkah sana...valla hamaratsin hee gel buraya banada yardim etKolay gelsin canım. O dediklerini öğleden önce yaptım bençok hamarat gördüm kendimi :))
Masalkah sana...valla hamaratsin hee gel buraya banada yardim et
Bakarim canim ne var yani bebelerlemi korkutuyon ikisini yan yana koyar sallarinnnOluuur. Bebelere bakarsin ama
M MazeGuase06cemre29 burda new baby,active baby,baby dry ve bunlarin da bikac turu daha var ondan kafam karisti belki vardir orda da diye. Cunku sizin premium dedignizi kullaniyorum o baby dry dan daha buyuk oluyor her zaman icin. Bi de ici de file gbi rahatsiz ediyo yapisiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?