2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Allah bize saglikli sihatli bebekler nasip etti. Hamd olsun. Sen zehirleme. Evladini dusun. Zehir iciriyorsun ona. Bunun daha yumusak anlatimi olamaz. Bir tane icen on tane de icer. İcip strese gireceksen icmeyip strese gir. Yada iradene hakim olamiyorsan sutunu verme bence. Ben olsam vermezdim. Zaten sutunun kalitesini bozuyor ystune zehirliyor. Diger icen anneleride dusun bebegini dusun bu donemde. Allen carr diye bi yazar var sigarayi birakmanin yollari kitabi var. Kitabin icerigi you tube da anlatmis bir saat suruyor. Cok iovuyorlar onu. Bir saat te birsey kaybetmezsin bi izle istersen. Turkce seslendirme . İnsallah icmezsin bir daha

Biz daha baslamadik bebegin kac aylik. 5.5 aylik olunca meyve puresi ile baslayacagiz. 6. Ay ek gida. Ama ben kasik mamasi vermeye baslayacagim. Kasik seviyorsa meyve suyu verme pure olarak ver. Ornek olarak Bizim dr seftali ve elma ile baslatti . Yanina armut yada kayisi ekleyerek Mama oncesi verilecek 5. Gun tam seftali verlecek bir ogun olmus oluyor.

Konyadayım canm şu an çok sıcak oldu son zamanlarda ama işte ben yinede alışamadım üşürmü diye düşünüyorum ama isilikte olmuş hafif giydirmeye çalışıyorum hapşırıp duruyo valla
Cok sicaksa disarda tshirt short yada alttan uzun birsey giydirebilirsin. Tshirtun ustune ince yelek duruma gore. Ben disarda ustten tshirt giydiriyorum allttan uzun ince pantalon . Hem alt hem ust olmasin. Kademeli gec kalin giydirirken birden kisacik giydirme alissin

Canim kilo alimi iyise sutunde iyidir belki sana oyle geliyodur benmkide surekli memede uyuyo uykusu gelsn miz miz. Hic bi şekilde uyumuyo bi yere gtmek zornfa kalssm anneme biraksam uyumaz heralde

M MazeGuase06 cemre29 burda new baby,active baby,baby dry ve bunlarin da bikac turu daha var ondan kafam karisti belki vardir orda da diye. Cunku sizin premium dedignizi kullaniyorum o baby dry dan daha buyuk oluyor her zaman icin. Bi de ici de file gbi rahatsiz ediyo yapisiyo.

Farklı galiba buradakiler. Active baby dry benimki. Kombo yapmışlar sizinkilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…