- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.501
Kimse yohmi heeeyyy
Benide bu cok etkilemisti Eki Görüntüle 1844098
Kilosu 7020 cikti cnmAlperle aralari 1 ay var ama sanirim, 1 ay evvel bende 8 bezden asagi degistirmiyodumkac kg canim suan senin oglan?
cisrik kız hatırlasana programı biz zortlatmıştık
gurbetçi aile telindeki uygulamalrı anlatınca burda paylaşmıştık
Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyor
Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyor
Cocuk iki dene bende hanim hanimmmHalaya kalktı hatun gecenin birinde
Ben çocuk sallıyorum yauu
Sogol pembis alistim varua büyük oglan bir türlü kurtulamadi bu sene atesten zaten atelenen kisini ayagi buz gibi olur titrer gozler kıpkırmızı iki gecedir basindayim yavrumun hava degisikligi degil dondurma yemis su buzlu olandan dedesi almis yine diyorum slmayin dinleyen yok isre
Sağol canim. Sizede gecmis olsun benim ohlum ısrarla al demez dedesi yedirmiz ben temmuzun ortasinda önce yedirmem kesinlikle ama dedesi almis işteCok gecmis olsun cnm.. Dun bizm firlamanin da 39a cikmisti fitil attm rahatladi. Allahm korusun hepsini,keske laf dinleyip yemeseler ama olmuo iste
Sağol canim. Sizede gecmis olsun benim ohlum ısrarla al demez dedesi yedirmiz ben temmuzun ortasinda önce yedirmem kesinlikle ama dedesi almis işte
Cocuk iki dene bende hanim hanimmmnobet tutuyom şurda canim sıkılıyor neydem
kremsi mi? öyleyse eğer normal, çünkü sadece anne sütü almıyoryok bizimki bulaşıyo ama ne bilim cıvıkda değil yani.. bizimki çıkardı 2 tene diş
aynenKiz ben evlenirken hic heyecanlanmadim ya, adam heyecandan konusamiyodu bende tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?