2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum üfledim gidiyorum ..
Yarın kargoydu hastaneydi elimde oruçlu adam izmir güneşinde
Arkamda da oğlan..ayakları sırtımda
Gidince yatağına nasıl yatırcaz bakalım..
Tak tuk tak tuk sesler ..
Deli gece kafası iki yastık arasına düşüyo çimdiklemişim gibi bağrıyo
Gündüz olsa ellemicem bakim napcak
Kocamı eğittim
Artık son ses beyaz gürültü+ benim nenn nenn nenn nann sesim + minnoşun homurtusu eşliğinde horlayarak uyuyor

Şiii..tam sola devrildim yattım.aklıma geldi..
Kocamın dopum gününe ne alsam
Bi elele verin .gecenizin konusu bu olsun.Ölçün biçin tartışın aranızda .Sabaha bana seçenekleriniz hazır olsun.Yoksa bilirsiniz dudunuzu keserim

Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyor

Doğum tarihi kaç nesli? Babası niye istemiyor ki süt azsa ne yapacakmışsın? Bak damadımı aç bırakmayın haa ( :
Foto attım özelden gayınanaa :))

Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyor

Kontrole gittik dun,hemsire dedi istersen biraz baslayabilirsin,cok az ver ama dedi ztn emiyor iyi. Agzini sapirdatir,yemegine bakar o zaman istiyordur dedi. Bi hevesle aldim bakalim ama az yedircem denicem ben de. Yiyemezse bence canlari istemediginden olur,sonucta hala emiyorlar ve biz ay olarak geriyiz cogu kisiden.. Az dHa bekleriz biz de :)

Cok gecmis olsun cnm.. Dun bizm firlamanin da 39a cikmisti fitil attm rahatladi. Allahm korusun hepsini,keske laf dinleyip yemeseler ama olmuo iste

Ben kacar hepinize iyi geceler,nobet tutana iyinobetler :) ben usutmustm tam gribe cevirdi dun geceden beri ve su ara da doruk noktasindayim.. Oglan yatiyoken uyuyam artik.. Siz d bilerek uyanmayin hadi:))

Cok gecmis olsun cnm.. Dun bizm firlamanin da 39a cikmisti fitil attm rahatladi. Allahm korusun hepsini,keske laf dinleyip yemeseler ama olmuo iste
Sağol canim. Sizede gecmis olsun benim ohlum ısrarla al demez dedesi yedirmiz ben temmuzun ortasinda önce yedirmem kesinlikle ama dedesi almis işte

Sağol canim. Sizede gecmis olsun benim ohlum ısrarla al demez dedesi yedirmiz ben temmuzun ortasinda önce yedirmem kesinlikle ama dedesi almis işte

Dedeler alir canim,benm babama da alma derdik yine alirdi her seyi.. Sirf mutlu edip mutlu olmak icin yapiyorlar ama napalim hasta olunca da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…