2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

139 sayfa var ....
Sizi öldüreceğim ...
Gari beğenirim alıntı birde telefonla ha
Pembe bu ismi nerden buldun seni her gördüğümde aklıma ne geliyor biliyirmusun universitedeyiz kızlarla düğün salonunun yanından geçiyoruz bir gelin indi arabadan gelinlik havaya kalktı bir de ne görelim pembe don ne çok gulmustuk

Benimki de Şubatta bekleniyordu 16 ocakta geldi. Hangi tarihe uyuyormuş bu sistem? Şuan fırtına değilsek o zaman kıyamet yaklaşıyor

Oglus iyi yaa buyugu suya

soktum bayagi atesi vardi

Geçmiş olsun büyük paşaya. Benim kız bugün gezerken uyudu. Eve gelince bi hortladı Şuan güldür güldür show seyrediyo

Ben kabulum söz ağızdan çıktı ama gelinim ozgeyi görmedim pasamda gormek istiyor

Sana yollarız bi foto. Ama yüz görümlüğü isteriz

Evet :) doktora gidecekti ama yok ortalikta merak ettim bende
Bizim inek sabahın 06.00 sında plesteyşin kapayordu 10 luk yeğenimde gözler kan canağı
Sonra uyanamadı gidemedik..kısmetse öğlene
Öğlen bi ara içim geçmiş elim karnımda karnım dalgalanıyordu bildiğin tekmelemer..çığlıkla bi uyandım gaz patlamaları tüm gün baş ağrısı ile gezindim bide çay içmedim ondan zâr

nik giriyom giriom kk var var var diyio duruyodu o an selede asılı pembedonum gözme ilişti vardır misali 05 ide yapıştırdım ve sahip oldum

Atesi 39 olmustu canim titriyordu atesten ayaklari buzdu ilac verdim ilik suya soktum dustu uyuyo simdi şükür
Gwçmiş olsun kuzum ya
Hava değişiminden mi acaba..
Aman anacığı sık sık ölç ateşi..bide soğuk ateş varmış geçen eve gelen miso tayfası bahsetti..annem eskiden yok böle şeler diyo
Soğuk ateş ne tezat bişi baba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…