- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.481
Ben kabulum söz ağızdan çıktıama gelinim ozgeyi görmedim pasamda gormek istiyor
Pembe bu ismi nerden buldun139 sayfa var ....
Sizi öldüreceğim ...
Gari beğenirim alıntı birde telefonla ha
Ben de gormek istiyorum ya güzel gelinimiBen gördüm adas benden onayi aldi cok tatli maşallah
Gelinin annanesinde geziyor buralara girmiyo dunurunBen de gormek istiyorum ya güzel gelinimi
Gidersem geleceğimPembedon5 geldinmi?
olabilir, artik alismislardir bir cok seye... Benimki bu ara cok gec daliyo uykuya, sinir hastasi olucam bu gidisle. Bi cozum bulmam lazim ama nasil bilmiyorum.
benimde beklenen tarihim 16 ocaktierken geldi velet. Missmommye yazdimya, aynilari iste canim, senin firtinada ondan 5 gun sonra kopar herhalde
Oglus iyi yaa buyugu suya
soktum bayagi atesi vardi
Ben kabulum söz ağızdan çıktıama gelinim ozgeyi görmedim pasamda gormek istiyor
yavrum yaaaa
geçen biz belgesel izliyoruz
hayvanlar birbirini yiyor
ben feryat figan
kaçççç
geliyor
imdattt
kıyamam
gittti gittti
ayyy bakamıycam
en son eşim dediki ya bi git ya bi gitte izliyeyim bu ne ya...
çok acaip olduk be cisrik
Kuzu o büyüme dedikleri sey kaç gün sürüyorAynen canim daha kucuk seninki gazida vardir ondsnda aglar
kaynanamla tartıştım çocuğa öcü geliyor dedi
eyii tatil yaptı ama beee
Bizim inek sabahın 06.00 sında plesteyşin kapayordu 10 luk yeğenimde gözler kan canağıEvet :) doktora gidecekti ama yok ortalikta merak ettim bende
Geçen girdim bakim ne yediriyolar diye...Vakit buldugum bi ara aralik annelerini okumam lazim, burda basi cekiyoz geneldegerci onlarin ipiyle kuyuya inilmez
Kuzu o büyüme dedikleri sey kaç gün sürüyor
Sana bide ben çakayım
Pembe bu ismi nerden buldunseni her gördüğümde aklıma ne geliyor biliyirmusun universitedeyiz kızlarla düğün salonunun yanından geçiyoruz bir gelin indi arabadan gelinlik havaya kalktı bir de ne görelim pembe don ne çok gulmustuk
Atesi 39 olmustu canim titriyordu atesten ayaklari buzdu ilac verdim ilik suya soktum dustu uyuyo simdi şükürNeslanböyük oğlan nasıl oldu
Gwçmiş olsun kuzum yaAtesi 39 olmustu canim titriyordu atesten ayaklari buzdu ilac verdim ilik suya soktum dustu uyuyo simdi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?