2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu nasi bi guzel bi seymis boyle. nerde satiliyomus nasi oluyomus? ben de istiyorum ben de ben dee :-D
nette satılıyor canım. adı anne yanı beşiği
en uygun fıyatı 600 tl :=) ben bir akrabama yaptırıcam çok uyguna :=)
şimdi yıne baktım en ucuzu 420 tl :=) daha once bu fıyatı gormemıstım

pa
nette satılıyor canım. adı anne yanı beşiği
en uygun fıyatı 600 tl :=) ben bir akrabama yaptırıcam çok uyguna :=)
şimdi yıne baktım en ucuzu 420 tl :=) daha once bu fıyatı gormemıstım
bebeklere ait her sey gibi cok pahali hic sasirmadim :) ama cok guzelmis olmadi ben de yaptiririm kafama yatti :) ben zaten bebegimi baska odaya koyamam, ozlerim :))

pa
bebeklere ait her sey gibi cok pahali hic sasirmadim :) ama cok guzelmis olmadi ben de yaptiririm kafama yatti :) ben zaten bebegimi baska odaya koyamam, ozlerim :))
ılk zamanlar başka odaya koyamazsın kı ıstesen bıle :=) gece acıkacak ve sen yerındne kalkmak zorunda kalacaksın.
ben orada 1 yıl yatırmayı dusunuyorum :=)

Sormaa kuzum bende perisan oldum aksam aksam.Aglamaktan midem bulandi.Zor tutuyorum kendimi.Cocukta benim gibi aglak olucak bu gidisle.
Ben de cok aglıyorum acaba etkılenıyorlarmı annem süpriz yapıp geldı 4 saat su gıbı gectı annemden başkası yalan ne kayınvalıde nede baska bırısı bende anne olunca daha cok anladım onlar gıdınce oturdum yıne agladım cok kotu eger boyle olcagını bılseydım asla uzaga gelın gıtmezdım kocamıda cok sevıyorum ama anne baba bambaska bızım aramızda 1 bucuk saat var ama yıne de cok zor Allahım yardımcımız olsun bebeğim

Bende bu sislikten ölücem taaa öğlen 4 te bişiler yedim ama sanki şimdi yemekten kalkmisim hemde dünyaları yemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…