2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yahu ben bır kere yatıp kalkıyorum
dısarı cıkmak cok ıyı gelıyor
o yuzden genelde gezdım
Evttt dısarısı çok iyi geliyor acık hava süper....balkonum uygun olsa keşke kahvaltıyı balkonda yapmayı çok isterdim rahat rahat yiyebiliyor insan evde mide bulanıyor

Kızlar erkek bebekte genelde hamilelik daha rahat geçiyo sanırım. Benim yengemin 2 erkek çocuğu var ve mide bulantısı nedir bilmedim dedi. Yine başka bi arkadaşım gebeliğini 9. Haftada farketti ha regl oldum olucam diye üstüne de pek düşmedi belirtisi de olmayınca. Okadar hamile hissetmiyorum belirtilerin okadar yok ki bebek yaşıyomu diye her hafta ultrasona girdim dedi ve erkek. Şimdi başka bi arkadaşım da çok rahat geçiriyo bakalım onun da erkek çıkarsa tez büyük ihtimal doğru gibi olucak sanki. Mesela bende bulantı yaşamıyorum sadece midem karısıyo hiç istifra etmedim. Benim de erkek çıkarsa bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?

galiba bu aksam yok :) ya benım 1 2 kıyafet almam lazım , senın kıyafetlerın rahat oluyomu?
benımde kotlarım sıkmaya basladı üst kısmı
bende dün bir sürü tayt aldım
üzerine kalcayı kapatan seyler gıyıcem. rahat rahat gezıcem. sütyenlerımde desteklıydı
onlarda cok rahatsız edıyordu bır beden buyuk ve desteksız olanlardan aldım :=) rahatlık cok onemli

çoğunluk öyle dıyor ama erkek cocuk sahıbı olanlarda agır gectıgıni söyleyenler var
görümcemın erkekti ve benımkı kadar agır gecmedı
ama bunyeden bünyeye degısıyor. ablamın 2. erkektı ve agır gectı :=)

senın bulantıların olmadı mı?

bende bu akşam 1 2 tayt ,uzun tay üstüne gıyılcek bişeler ,bide işyerınde gıymek için kumas pantolon almam lazım , ya aşırıda bişeyde yemıyorum ama göbegım cıktı bıraz ,şişkinlik ve gazında etkısı olabılır tabı ama bütün gün oturdugum ıcın pantolon sıkınca rahatsız edıyor , baktım burdada kımse kılo muhabbetıne başlamamış,tek göt göbek büyüten benım galiba diye ses cıkarmıyorum

yemekle alakası yok
onlar tamamen gaz ve şişkinlik. sankı 4 aylık bebek varmıs gıbı ıcerde :=)
benım kalçada degısen pek bııs yok, sadece göbek kısmım hamılelıgın ılk gununden beri hep gaz ve işkinlik vardı
aslında burada cogu kişide oldu bu
konusmustuk bır ara kızlarla :=)

bulantım sadece sabahları oluyor. 1 posta takılıyorum sora bütün gün uyukluyorum :) bencede rahatlık önemlı en başta sen hangı magazaya gıttın?

evet evet çok gazım flnda yok ama bi şişkinlik var ondan sanırım :)

galiba bu aksam yok :) ya benım 1 2 kıyafet almam lazım , senın kıyafetlerın rahat oluyomu?
benim kıyafetlerimle ilgili 1-2 kotum var rahat geçen senekilerin içine giriyordum ama dar giyiyordum genelde oyüzden giymiyorum. kumaş/kanvas tarzda pantolonlarım var onlarında belleri sıkmaya başladı hemende büyük bedene alışmak istemiyorum ama

Ya bulantı var gibi yani istifra etmedim ve 1 kez öğürdüm. Sadece sabaha karşı wc kalktığımda hafif midem karışıyo yani hani araba tutmaya yakın bi karışır ya mide öyle oluyor bide yemeklerden sonra ama yatırmayan halsiz bırakmayan bi rahatsızlık sadece. Ben bulantıya bulantı demem kusmadığım sürece hehehe Zaten 27 yaşındayım ve şu yaşıma kadar 27 kez kusmamışımdır. Bir de erkekte ayaklar buz gibi olurmuş ve ben bu havada çorapla ısınamıyorum ki ben kışın bile çorap giymezdim ayaklarım yanıyo diye duvarlara dayardım o derece bakalım merakla beliyorum

neyse fazla umutlanma :=) burada bulantısı olmayan nadir kişilerdensın
eger o mantıkla bakarsak çoğunluk kız olur :=) allah önce saglıklı olanını, sonra gönlümüze göre olanını versın ınsallah :=)

Aynen öyle canım sağlıklı olsun da hiç farketmez ama tabi gönlümden önce sağlıklı sonra kız geçiyo hayırlısı olsun

Aynen öyle canım sağlıklı olsun da hiç farketmez ama tabi gönlümden önce sağlıklı sonra kız geçiyo hayırlısı olsun
benımde önce saglıklı
sonra kız gecıyor :=) bırbırımıze dua edelım bence
hamılelerın duaları kabul olurmus :=)

allah önce saglıklı ve hayırlı bır evlat, sonra gönlüne göre olanını versın musmutlu

İnşallah canım hemen günler haftalar geçsin bebişler çabuk göstersin ne var neyok hemen görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…