- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.481
Ayni koyu cikiyor. Yumurtluyorsun gibi. Hamileliktede lh hormonu yuksek cikiyor. Ben digital kullanmistim . Gulen yuz cikiyor . Yanlis gormus olamam zaten. Hatta ben dr soylemistim hamile olma ihtimalim olabilir diye. Tabii kesin birsey soylemedi yanilma payi vardir her zaman . Bende sartlanmadim. Onu yapinca sinra hamilelik testi yapmistim. Soluk iki cizgi vardi ama belli oluyordu. Adet tarihinden once oldugu icin soluktu hamilelik testinde.
Ahh canım benim annem çalışıyor anca hafta sonu gidiyorum
Karnimi tika basa dolduruyorum
Suan açım bulasik makinesi çalışıyor
Evi desen poh götürüyoraksam misafir vardı
Öğleden sonra teyze kızına gidecez kızla büyük cesaret bendeki
Hemde otobüsle 15 dk fln
Kız memede ben açım hemde cokk
Ayni koyu cikiyor. Yumurtluyorsun gibi. Hamileliktede lh hormonu yuksek cikiyor. Ben digital kullanmistim . Gulen yuz cikiyor . Yanlis gormus olamam zaten. Hatta ben dr soylemistim hamile olma ihtimalim olabilir diye. Tabii kesin birsey soylemedi yanilma payi vardir her zaman . Bende sartlanmadim. Onu yapinca sinra hamilelik testi yapmistim. Soluk iki cizgi vardi ama belli oluyordu. Adet tarihinden once oldugu icin soluktu hamilelik testinde.
Evetmismommy bebeğinmi var canım
9 u cok netcanım ovulasyon testım buda bu ıkı gunu değerlendırdım
Adetine yakin yap hemen sonra cikmiyor.kaç gun sonra test yapmam gerek benım
%100 guvenilirliligi yok ama. İnsan sabirsiz oluyor.kaç gun sonra test yapmam gerek benım
kader işte naparsın norveçdana gibi oldum
eşim her fırsatta dalga gecıyor. en son araba dalgası geçti. neymiş oturunca bi taraf çökük oluyormus
Aynen canım yarim kundak yapıyorum sadece eller kundaklaniyir benim ki baya mücadele ediyor durmwm diye ama zorla koyuyorumBen bebegi kundak yapiyorum,bu sayede uyuyor benc. Eli kolu acikta kalinca kendini aninda uyandiriyor,ayaklari popoyu havaya dikiyor firlama. Yataga carpiyo tak tuk. bu sipaciklari daha nereye kdar kundak yapacaz acabaa?!! Aldigimiz besik yetmio koca karyola lazim buna
Kilo alimi bence iyi canimGecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım
sağ ol canım eskiye dönerim dimikendine baksınbir can çıkarıyor insan içinden senin orjinalin incecik yakında dönersin
Kesinlikle az bebeğin büyüsünsağ ol canım eskiye dönerim dimi
kundak olmasaydı cocuk dakka başı uyanırdı. zaten lını kolunu carpıyor. kundaklı olmasına ragmen gücü bacaklardan alıp dönmeye calısıyor. eger kundaklı olmasaydı beşiği kullanamazdım sanırımBen bebegi kundak yapiyorum,bu sayede uyuyor benc. Eli kolu acikta kalinca kendini aninda uyandiriyor,ayaklari popoyu havaya dikiyor firlama. Yataga carpiyo tak tuk. bu sipaciklari daha nereye kdar kundak yapacaz acabaa?!! Aldigimiz besik yetmio koca karyola lazim buna
ne kaba bir adammış o.. insan öyle bir şey der mi yaKizlar moralim bozuk
Hapsurmusum refleks olarak elimle kapattiktan sonra elimi yikamayi unutmusum
Ofiste bi abi var cay götürdüm kendi icimden geldi o bana demedi..
Cayi aldi döktü
Noldu dedim hapsursun elini yikamadin dedi.. Yerin dibine girdim kizlar aglicam nerdeyse
mal işte ne olacak. gözünün önünde dökmeseydıKizlar moralim bozuk
Hapsurmusum refleks olarak elimle kapattiktan sonra elimi yikamayi unutmusum
Ofiste bi abi var cay götürdüm kendi icimden geldi o bana demedi..
Cayi aldi döktü
Noldu dedim hapsursun elini yikamadin dedi.. Yerin dibine girdim kizlar aglicam nerdeyse
%100 guvenilirliligi yok ama. İnsan sabirsiz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?