2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaç gun sonra test yapmam gerek benım

Evde iş yapamıyoz bari dışarı kaçalım korkma at kendini sokağa. ben kızı dün akşam iki defa yürüyüşe çıkardım. annemde alıştı bahçeli evde dışarda olmaya. çocuk resmen eve sığamıyor şimdi. napıcam bilmiyorum.

canım ovulasyon testım buda bu ıkı gunu değerlendırdım

Eklentiler

• 13435778_10208874792962727_1313421116_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 34
Gecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti 37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım

Aynen canım yarim kundak yapıyorum sadece eller kundaklaniyir benim ki baya mücadele ediyor durmwm diye ama zorla koyuyorum çünkü uyumuyor dediğin gibi kıpır kipirlar daha devam ederiz kundağa

Kilo alimi bence iyi canim

Kizlar moralim bozuk
Hapsurmusum refleks olarak elimle kapattiktan sonra elimi yikamayi unutmusum
Ofiste bi abi var cay götürdüm kendi icimden geldi o bana demedi..
Cayi aldi döktü
Noldu dedim hapsursun elini yikamadin dedi.. Yerin dibine girdim kizlar aglicam nerdeyse

kundak olmasaydı cocuk dakka başı uyanırdı. zaten lını kolunu carpıyor. kundaklı olmasına ragmen gücü bacaklardan alıp dönmeye calısıyor. eger kundaklı olmasaydı beşiği kullanamazdım sanırım
kendı kendıne uyumasını öğrenene kadar kundaklıycam

ne kaba bir adammış o.. insan öyle bir şey der mi ya

mal işte ne olacak. gözünün önünde dökmeseydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…