- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.461
Olumsuz düşünmeyim dedim pempeee
merhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah.
Aman prespektus üne yazmışlarRaf omru uzun olsun diye icine maddeler koyuyorlar .potasyum sorbat , sodyum benziat gibi. Bir yil kullanildigi icin vardir muhakkak. Yoksa icerigi mantarlanir. C vitamini ile alinirsa karsorejene donusur. M. Sularindada c vit var. Demir hapinida c vit ile tuketmek ilac etkisi arttirir ama ilaclarda bu maddeler varsa dikkat etmek gerekir. Ben soylemek istedim
Insallah cnm hayirlisi. Olabilir,yuksek ihtimalli oldugu biliniyor o gunlerde. Olmazsa da ovulasyon testleri var onlardan kullnirsin ..Ne olursa olsn Allah bilir ztn kismet:) sonucu haber verirsin buraya umarim :)
MUTLAKA HABER VERIRIM OVU TESTI 30 TANE YAPTIM EN KOYU ÇİZGİYİ FUL KOYU BİR ŞEKİLDE 09 VE 10 YAKALADIM IKI GUN UST USTE EN SON ILIŞKIM DE O IKI GUN ZATEN İNŞALLAH OLUR
Bizim ilk denemeydi ona ragmen esim duymus testi,ona gore hareket etmistk senin gibi. Hadi hayirlisi)
Test pozitif olunca kac saat sonra ovulasyon oluyordu unuttum. İhtimal olabilir tabii. Yumurtlama testini baz al dogrudur. Pozitif gordugun gun sonraki bir kac gunu de degerlendir.. Birde ben sogan ve sonrasinda incir havuc kuru yaptim o ay hamile kaldim. Herhangibir sorun yoksa ise yariyir. Sicaklar stres herseyde etkileniyir bizim hormonlar. Ve hamile kaldigimi yumurtlama testiyle ogrendim. Adetime birkac gun vardiBENDE AYNI ŞEKILDE BENDE RESIMDE FARKEDERSEN AYIN 7Sİ GÖSTERİYOR AMA 30 TANE OVULASYON TESI YAPTIM HER GÜN AYIN 09 VE 10 YAKALADIM ÇİFT FUL CİZGİYİ AYIN 10 DA İSE SON İLİŞKİM OLDU HAFTASONU OLMADI EŞİM RAHATSIZDI RESIME BİR BAKARMISIN SENCE VARMI IHTIMAL
Test pozitif olunca kac saat sonra ovulasyon oluyordu unuttum. İhtimal olabilir tabii. Yumurtlama testini baz al dogrudur. Pozitif gordugun gun sonraki bir kac gunu de degerlendir.. Birde ben sogan ve sonrasinda incir havuc kuru yaptim o ay hamile kaldim. Herhangibir sorun yoksa ise yariyir. Sicaklar stres herseyde etkileniyir bizim hormonlar. Ve hamile kaldigimi yumurtlama testiyle ogrendim. Adetime birkac gun vardiBENDE AYNI ŞEKILDE BENDE RESIMDE FARKEDERSEN AYIN 7Sİ GÖSTERİYOR AMA 30 TANE OVULASYON TESI YAPTIM HER GÜN AYIN 09 VE 10 YAKALADIM ÇİFT FUL CİZGİYİ AYIN 10 DA İSE SON İLİŞKİM OLDU HAFTASONU OLMADI EŞİM RAHATSIZDI RESIME BİR BAKARMISIN SENCE VARMI IHTIMAL
Bende bugun eve gececegim. Simdiden ev gozumde canlaniyorDondum dolastim kurkcu dukkanina dondumNe guzeldi anneyle cocuk bakmak..
Merhaba daginik ev. Merhaba ac gezme tuvalete girememe merhaba uykusuzluk
Tlf olmadi miDondum dolastim kurkcu dukkanina dondumNe guzeldi anneyle cocuk bakmak..
telefoncuya bıraktık bugun haber gelecek. bana bi tel verdiler telefonsuz kalmıyım diye. sadece sarja takılı calışıyo. whatsapp falan hak getire.. pcden giriyorum. özge hanım da kıs kıs gülüyordu telefoncudaTlf olmadi mi
Ahh canım benim annem çalışıyor anca hafta sonu gidiyorumDondum dolastim kurkcu dukkanina dondumNe guzeldi anneyle cocuk bakmak..
Yerim onu ya. Telefonla konusunca Kuzey de elime dalıp cekiyo kendine tlf konusuyo ciglik atiyor. Konusturmuyor beni.telefoncuya bıraktık bugun haber gelecek. bana bi tel verdiler telefonsuz kalmıyım diye. sadece sarja takılı calışıyo. whatsapp falan hak getire.. pcden giriyorum. özge hanım da kıs kıs gülüyordu telefoncuda
Test pozitif olunca kac saat sonra ovulasyon oluyordu unuttum. İhtimal olabilir tabii. Yumurtlama testini baz al dogrudur. Pozitif gordugun gun sonraki bir kac gunu de degerlendir.. Birde ben sogan ve sonrasinda incir havuc kuru yaptim o ay hamile kaldim. Herhangibir sorun yoksa ise yariyir. Sicaklar stres herseyde etkileniyir bizim hormonlar. Ve hamile kaldigimi yumurtlama testiyle ogrendim. Adetime birkac gun vardi
Aynen ya yedirmiyorlar. Kosturmaktan su iciyorum karnim sisiyor zaten. Sicak bi tandan. Karpuz peynire tavim bu siralarAhh canım benim annem çalışıyor anca hafta sonu gidiyorum
Karnimi tika basa dolduruyorum
Suan açım bulasik makinesi çalışıyor
Evi desen poh götürüyoraksam misafir vardı
Öğleden sonra teyze kızına gidecez kızla büyük cesaret bendeki
Hemde otobüsle 15 dk fln
Kız memede ben açım hemde cokk
Ayni koyu cikiyor. Yumurtluyorsun gibi. Hamileliktede lh hormonu yuksek cikiyor. Ben digital kullanmistim . Gulen yuz cikiyor . Yanlis gormus olamam zaten. Hatta ben dr soylemistim hamile olma ihtimalim olabilir diye. Tabii kesin birsey soylemedi yanilma payi vardir her zaman . Bende sartlanmadim. Onu yapinca sinra hamilelik testi yapmistim. Soluk iki cizgi vardi ama belli oluyordu. Adet tarihinden once oldugu icin soluktu hamilelik testinde.nasıl öğrendım canım yumurtlama testıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?