2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olumsuz düşünmeyim dedim pempeee

Ilk denemede boyle olabilir ama hic belli olmaz,bidahakine sevebilir de. Bizimki ilk kullandgmda icinde 3saat uyumustu,gezmistikz sonra iki kez denedm agladi girmedi bile,sonrasinda yine sevdi dolastik.. Vs vs vs.. Yani hep rahat etmeyebilirler:) ha ben de dikkat ettm uc yonlu olandan aldim. Bana dogru,one dogru bi de sirtima alabilecegim turden aldm,azcik buyusun de etrafi izlesin

Insallah cnm hayirlisi. Olabilir,yuksek ihtimalli oldugu biliniyor o gunlerde. Olmazsa da ovulasyon testleri var onlardan kullnirsin ..Ne olursa olsn Allah bilir ztn kismet:) sonucu haber verirsin buraya umarim :)

Aman prespektus üne yazmışlar

Insallah cnm hayirlisi. Olabilir,yuksek ihtimalli oldugu biliniyor o gunlerde. Olmazsa da ovulasyon testleri var onlardan kullnirsin ..Ne olursa olsn Allah bilir ztn kismet:) sonucu haber verirsin buraya umarim :)

MUTLAKA HABER VERIRIM OVU TESTI 30 TANE YAPTIM EN KOYU ÇİZGİYİ FUL KOYU BİR ŞEKİLDE 09 VE 10 YAKALADIM IKI GUN UST USTE EN SON ILIŞKIM DE O IKI GUN ZATEN İNŞALLAH OLUR

MUTLAKA HABER VERIRIM OVU TESTI 30 TANE YAPTIM EN KOYU ÇİZGİYİ FUL KOYU BİR ŞEKİLDE 09 VE 10 YAKALADIM IKI GUN UST USTE EN SON ILIŞKIM DE O IKI GUN ZATEN İNŞALLAH OLUR

Bizim ilk denemeydi ona ragmen esim duymus testi,ona gore hareket etmistk senin gibi. Hadi hayirlisi )

Test pozitif olunca kac saat sonra ovulasyon oluyordu unuttum. İhtimal olabilir tabii. Yumurtlama testini baz al dogrudur. Pozitif gordugun gun sonraki bir kac gunu de degerlendir.. Birde ben sogan ve sonrasinda incir havuc kuru yaptim o ay hamile kaldim. Herhangibir sorun yoksa ise yariyir. Sicaklar stres herseyde etkileniyir bizim hormonlar. Ve hamile kaldigimi yumurtlama testiyle ogrendim. Adetime birkac gun vardi

Test pozitif olunca kac saat sonra ovulasyon oluyordu unuttum. İhtimal olabilir tabii. Yumurtlama testini baz al dogrudur. Pozitif gordugun gun sonraki bir kac gunu de degerlendir.. Birde ben sogan ve sonrasinda incir havuc kuru yaptim o ay hamile kaldim. Herhangibir sorun yoksa ise yariyir. Sicaklar stres herseyde etkileniyir bizim hormonlar. Ve hamile kaldigimi yumurtlama testiyle ogrendim. Adetime birkac gun vardi

Dondum dolastim kurkcu dukkanina dondumNe guzeldi anneyle cocuk bakmak..
Merhaba daginik ev. Merhaba ac gezme tuvalete girememe merhaba uykusuzluk
Ahh canım benim annem çalışıyor anca hafta sonu gidiyorum
Karnimi tika basa dolduruyorum
Suan açım bulasik makinesi çalışıyor
Evi desen poh götürüyor aksam misafir vardı
Öğleden sonra teyze kızına gidecez kızla büyük cesaret bendeki
Hemde otobüsle 15 dk fln
Kız memede ben açım hemde cokk

Yerim onu ya. Telefonla konusunca Kuzey de elime dalıp cekiyo kendine tlf konusuyo ciglik atiyor. Konusturmuyor beni.

nasıl öğrendım canım yumurtlama testıyle

Aynen ya yedirmiyorlar. Kosturmaktan su iciyorum karnim sisiyor zaten. Sicak bi tandan. Karpuz peynire tavim bu siralar

nasıl öğrendım canım yumurtlama testıyle
Ayni koyu cikiyor. Yumurtluyorsun gibi. Hamileliktede lh hormonu yuksek cikiyor. Ben digital kullanmistim . Gulen yuz cikiyor . Yanlis gormus olamam zaten. Hatta ben dr soylemistim hamile olma ihtimalim olabilir diye. Tabii kesin birsey soylemedi yanilma payi vardir her zaman . Bende sartlanmadim. Onu yapinca sinra hamilelik testi yapmistim. Soluk iki cizgi vardi ama belli oluyordu. Adet tarihinden once oldugu icin soluktu hamilelik testinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…