- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.501
İnsanlik hali olabilir unutabilirsin. Daha guzel bir uslupla soyleyebilir yada caktirmadan doker. Bosver onun kabaligi. Allah bilir kendi el yikiyormu bu kadar kaba bi insan yikamiyordurKizlar moralim bozuk
Hapsurmusum refleks olarak elimle kapattiktan sonra elimi yikamayi unutmusum
Ofiste bi abi var cay götürdüm kendi icimden geldi o bana demedi..
Cayi aldi döktü
Noldu dedim hapsursun elini yikamadin dedi.. Yerin dibine girdim kizlar aglicam nerdeyse
Kizlar moralim bozuk
Cayi aldi döktü
Noldu dedim hapsursun elini yikamadin dedi.. Yerin dibine girdim kizlar aglicam nerdeyse
Kizlar moralim bozuk
Cayi aldi döktü
Pembe bugün rüyamda hamileydimÜlen gece bi an geldi döktürdük kimseden çıt yok
Eşekler
ne kaba bir adammış o.. insan öyle bir şey der mi ya
mal işte ne olacak. gözünün önünde dökmeseydı
İnsanlik hali olabilir unutabilirsin. Daha guzel bir uslupla soyleyebilir yada caktirmadan doker. Bosver onun kabaligi. Allah bilir kendi el yikiyormu bu kadar kaba bi insan yikamiyordur
yok gari git yüzüne hapşur yada kaynanayı ara azarla ,az rahatlarsın
Bi daha çay nah çayAyy üzüldüm senin adına, mahcup etmeseymiş seni iyiymiş. Neyse yarına geçer artık bunun stresi, ne desek boş:) Sen de unutma bi daha:) ve kibarlık yapma bi daha ona:)
Bidaha ki ay 6 ay bitecek. Dr demir ilaci dedi ama bi daha ki ay teste goremi yoksa direk baslar mi bilmem. . Ama zaten ek gida baslanmadan baslanmiyor. Ek gidayla birlikte demir dusecek. Kimisi ydusmeden belli seviyede kalsin istiyor kimisi teste gore. Bana gore dusunce kullanmak yerine belli seviyede kalmasi daha mantikli benim dusuncem. Dr a kalmis . Dr unuza guveniyorum arastirma konusunda gayet iyi. Bakalim 6 ay karisik asi ek gida demir ilaci . 6 ay bitiminde tattirmalik baslanabilir birseyler . Sade anne sutu veriyorsan ek gidada israr etme bence ama tattirmalik olabilirdi . Bir seyi soyleyince tam aciklama yapmadiklari zaman icine sinmiyor .Gecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım
Canım bana da iyi geldi ama göğüslerim de sut az emzirmeye devam edecem çok az az ek gıda veriyirdum mama yada kaşık maması cermeyecem bana da iyi geldi kilosu 3720 dogdu 31 ocak dogumlu suan 6900 ama boy aklıma takıldı 63 cm 52 doğmuştu az gibi erkek bebeğimKilo alimi bence iyi canim
sen dua et ilk zamanlar yanındaydıDondum dolastim kurkcu dukkanina dondumNe guzeldi anneyle cocuk bakmak..
Merhaba daginik ev. Merhaba ac gezme tuvalete girememe merhaba uykusuzluk
Canım zaten ben de tattiriyorum çok az az iki uç cay kaşığı o da her gün değil ara ara yoğurt meyve suyu falan dediğin gibi çok haklisin denir ilacı konusundaBidaha ki ay 6 ay bitecek. Dr demir ilaci dedi ama bi daha ki ay teste goremi yoksa direk baslar mi bilmem. . Ama zaten ek gida baslanmadan baslanmiyor. Ek gidayla birlikte demir dusecek. Kimisi ydusmeden belli seviyede kalsin istiyor kimisi teste gore. Bana gore dusunce kullanmak yerine belli seviyede kalmasi daha mantikli benim dusuncem. Dr a kalmis . Dr unuza guveniyorum arastirma konusunda gayet iyi. Bakalim 6 ay karisik asi ek gida demir ilaci . 6 ay bitiminde tattirmalik baslanabilir birseyler . Sade anne sutu veriyorsan ek gidada israr etme bence ama tattirmalik olabilirdi . Bir seyi soyleyince tam aciklama yapmadiklari zaman icine sinmiyor .
Bi daha çay nah çayçay içesim yok desydi resmen rezil oldum
hırıltı nasıl bişi? bizde hırıltı gaz olunca oluyor. çıkarınca gecıyor.Gecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım
Canım bana da iyi geldi ama göğüslerim de sut az emzirmeye devam edecem çok az az ek gıda veriyirdum mama yada kaşık maması cermeyecem bana da iyi geldi kilosu 3720 dogdu 31 ocak dogumlu suan 6900 ama boy aklıma takıldı 63 cm 52 doğmuştu az gibi erkek bebeğim
Boya bende takigim ama ergenlikte daha onemli boy konusunda. Bebeklikte belli olmuyor cok . Kilo alimi iyi aslinda . 4 ay 1 cm uzadi bizim. Dr gunese cikar demisti d vit alsin. Genetik te onemli. D vit aksatma gunesede cikar . Harekette yaptir hareketli degilse. Benimki hareketli jimnastik kollarina yaptiriyorum yukari dogru diger sporlari kendi yapiyor. Son kontrolde 5 cm uzadi.Canım bana da iyi geldi ama göğüslerim de sut az emzirmeye devam edecem çok az az ek gıda veriyirdum mama yada kaşık maması cermeyecem bana da iyi geldi kilosu 3720 dogdu 31 ocak dogumlu suan 6900 ama boy aklıma takıldı 63 cm 52 doğmuştu az gibi erkek bebeğim
sen dua et ilk zamanlar yanındaydı
Canim senin 6. Ayin dolmamiski daha. Bende 6 ay zannettim. Benim bebiste 4. Ayda 62 cm di. 51 cm dogdu. Bir sonraki ay 67 cm oldu. Gayet iyi bence boyu kilosu anne baba cok uzun degilse. Bence hic kafana takma her ay gelisimleri farkli. Kiz cocugu genelde ergenlige kadar uzuyor. Erkek cocugu ergenlikten 20 yasina kadar devam ediyor boy uzamasi.Canım bana da iyi geldi ama göğüslerim de sut az emzirmeye devam edecem çok az az ek gıda veriyirdum mama yada kaşık maması cermeyecem bana da iyi geldi kilosu 3720 dogdu 31 ocak dogumlu suan 6900 ama boy aklıma takıldı 63 cm 52 doğmuştu az gibi erkek bebeğim
bende ilk dogdugunda 2 hafta vardı . senın bu zamana kadar degıl mıydıevet iki hafta. sende o da mı yoktu
Canım boğazında dun başladı doktor cigerde ve boğazda bir şey yok dişten olabilir dedi 31 ocak doğumlu canım 3720 doğdu 6900 şuanhırıltı nasıl bişi? bizde hırıltı gaz olunca oluyor. çıkarınca gecıyor.
karnının doydugundan emınsen soru yok bence. kaç aylıktı ve kaç kilo?
Canım çok uzun değiliz bilmem az gibi geldi canım şuan idare ediyorum zaten anne sütüyle ama 6. Ay bitimi çok gibi geldi o zamana göğüste sut kalmazCanim senin 6. Ayin dolmamiski daha. Bende 6 ay zannettim. Benim bebiste 4. Ayda 62 cm di. 51 cm dogdu. Bir sonraki ay 67 cm oldu. Gayet iyi bence boyu kilosu anne baba cok uzun degilse. Bence hic kafana takma her ay gelisimleri farkli. Kiz cocugu genelde ergenlige kadar uzuyor. Erkek cocugu ergenlikten 20 yasina kadar devam ediyor boy uzamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?