2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnsanlik hali olabilir unutabilirsin. Daha guzel bir uslupla soyleyebilir yada caktirmadan doker. Bosver onun kabaligi. Allah bilir kendi el yikiyormu bu kadar kaba bi insan yikamiyordur

yok gari git yüzüne hapşur yada kaynanayı ara azarla ,az rahatlarsın

Ayy üzüldüm senin adına, mahcup etmeseymiş seni iyiymiş. Neyse yarına geçer artık bunun stresi, ne desek boş:) Sen de unutma bi daha:) ve kibarlık yapma bi daha ona:)

ne kaba bir adammış o.. insan öyle bir şey der mi ya

mal işte ne olacak. gözünün önünde dökmeseydı

İnsanlik hali olabilir unutabilirsin. Daha guzel bir uslupla soyleyebilir yada caktirmadan doker. Bosver onun kabaligi. Allah bilir kendi el yikiyormu bu kadar kaba bi insan yikamiyordur

yok gari git yüzüne hapşur yada kaynanayı ara azarla ,az rahatlarsın

Ayy üzüldüm senin adına, mahcup etmeseymiş seni iyiymiş. Neyse yarına geçer artık bunun stresi, ne desek boş:) Sen de unutma bi daha:) ve kibarlık yapma bi daha ona:)
Bi daha çay nah çay çay içesim yok desydi resmen rezil oldum

Bidaha ki ay 6 ay bitecek. Dr demir ilaci dedi ama bi daha ki ay teste goremi yoksa direk baslar mi bilmem. . Ama zaten ek gida baslanmadan baslanmiyor. Ek gidayla birlikte demir dusecek. Kimisi ydusmeden belli seviyede kalsin istiyor kimisi teste gore. Bana gore dusunce kullanmak yerine belli seviyede kalmasi daha mantikli benim dusuncem. Dr a kalmis . Dr unuza guveniyorum arastirma konusunda gayet iyi. Bakalim 6 ay karisik asi ek gida demir ilaci . 6 ay bitiminde tattirmalik baslanabilir birseyler . Sade anne sutu veriyorsan ek gidada israr etme bence ama tattirmalik olabilirdi . Bir seyi soyleyince tam aciklama yapmadiklari zaman icine sinmiyor .

Kilo alimi bence iyi canim
Canım bana da iyi geldi ama göğüslerim de sut az emzirmeye devam edecem çok az az ek gıda veriyirdum mama yada kaşık maması cermeyecem bana da iyi geldi kilosu 3720 dogdu 31 ocak dogumlu suan 6900 ama boy aklıma takıldı 63 cm 52 doğmuştu az gibi erkek bebeğim

Canım zaten ben de tattiriyorum çok az az iki uç cay kaşığı o da her gün değil ara ara yoğurt meyve suyu falan dediğin gibi çok haklisin denir ilacı konusunda

hırıltı nasıl bişi? bizde hırıltı gaz olunca oluyor. çıkarınca gecıyor.

karnının doydugundan emınsen soru yok bence. kaç aylıktı ve kaç kilo?

Şöyle bir şey okumuştum. Erkek bebekler anne babanın boy ortalamasından en az on cm uzun olurmuş.
En az babası kadar olacaktır sonuçta. Hiç babasından kısa çocuk görmedim ben :)

Boya bende takigim ama ergenlikte daha onemli boy konusunda. Bebeklikte belli olmuyor cok . Kilo alimi iyi aslinda . 4 ay 1 cm uzadi bizim. Dr gunese cikar demisti d vit alsin. Genetik te onemli. D vit aksatma gunesede cikar . Harekette yaptir hareketli degilse. Benimki hareketli jimnastik kollarina yaptiriyorum yukari dogru diger sporlari kendi yapiyor. Son kontrolde 5 cm uzadi.

Canim senin 6. Ayin dolmamiski daha. Bende 6 ay zannettim. Benim bebiste 4. Ayda 62 cm di. 51 cm dogdu. Bir sonraki ay 67 cm oldu. Gayet iyi bence boyu kilosu anne baba cok uzun degilse. Bence hic kafana takma her ay gelisimleri farkli. Kiz cocugu genelde ergenlige kadar uzuyor. Erkek cocugu ergenlikten 20 yasina kadar devam ediyor boy uzamasi.

hırıltı nasıl bişi? bizde hırıltı gaz olunca oluyor. çıkarınca gecıyor.

karnının doydugundan emınsen soru yok bence. kaç aylıktı ve kaç kilo?
Canım boğazında dun başladı doktor cigerde ve boğazda bir şey yok dişten olabilir dedi 31 ocak doğumlu canım 3720 doğdu 6900 şuan

Canım çok uzun değiliz bilmem az gibi geldi canım şuan idare ediyorum zaten anne sütüyle ama 6. Ay bitimi çok gibi geldi o zamana göğüste sut kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…