2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alakası var mı bilmiyorum..
Oğluma alıştırma bardağı ile su veriyorum..bazen içiyor 3-4 yudum bazen içmiyor..özellikle gece uykusunda ağladığı zaman verince illa biraz içiyor..
Ve bahsedildiği gibi hırıltısı yok artık..burnuna hiçbirşey damlatmıyorum ne zamandır..sadece sümük olursa kuru rahatsız etmesin diye çekiyorum..
Hipin organik yulaflı kaşık mamasını sütümle yaptım sevmedi yanına ..bir kaşık sütlaçından vererek aralarda sıkıştırarak yedirdim..içine meyve rendeleesem olur mu ki

bende olunca temızlıyorum burnunu. ben hip i yemedıgınde meyvelı vermıstım. meyve azıcık tatlandırdı çünkü
dene istersen. yulaflı bulamadım ben. alırsam netten alıcam. pirinçli verıyorum

Mrb bayanlar 5 ay önce doğum yaptım evde olduğum sürede 5 kilo aldım 83 kilo oldum son birkç haftadır yürüyüş yapıyorum abur cubur hmur işi kestim ama gram kilo vermemişim sanki vücudum kilo vermeye kendisini kapatmış( sizlerde durum nasıl kolay verebiliyomusın doğum kilolalrını emziriyorum sadece o bile etkili olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…