- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.561
evin sıcaksa bunalmıstır artık. temız havayı anlıyorlar tabii2 gundur disarlardaydik, bugun kudurdu evde, balkona cikiriyorum susuyo
Eyvah eyvah. Bizimkiler cirlarlar bide. En tiz tondaevin sıcaksa bunalmıstır artık. temız havayı anlıyorlar tabii
şuan neyse de ilerıde zor olacak. her eve gırıste kıyamet kopacak
evde kısa çaplı bi kıyamet kopar artıkEyvah eyvah. Bizimkiler cirlarlar bide. En tiz tonda
kesinlikle haklısın. aynı şehirde misiniz?Annemler gelecekti, minnosu atacaktim onlarin kollarina, temizlik yapacaktim. Saat 5 olacak neredeysekimseden hayir yok tirnagin varsa basini kasi
Evet canim. Hatta taksiyle 10 dk aramiz trafik yoksakesinlikle haklısın. aynı şehirde misiniz?
şanslısınEvet canim. Hatta taksiyle 10 dk aramiz trafik yoksa
Bare oruçlu olaydin şehit olurdunŞuan muşta bombalıbaracın bulunduğu yere malesef park ettik
Bi selfi yapim
Burda havaya uçmadan sölim sizleri seviyorumyoksa ne diye byrda durim
Aptamil princli sutlu aldim cok sevmedi. Hakketen princ lapasi gibi. Uzerinde armut katabilir siniz yaziyor. Rendeledim bir kaseyi yiyor. Meyve katilabilir. Meyvelileri 6. Ay sonrasi. Ama onlar yogun meyveliAlakası var mı bilmiyorum..
Oğluma alıştırma bardağı ile su veriyorum..bazen içiyor 3-4 yudum bazen içmiyor..özellikle gece uykusunda ağladığı zaman verince illa biraz içiyor..
Ve bahsedildiği gibi hırıltısı yok artık..burnuna hiçbirşey damlatmıyorum ne zamandır..sadece sümük olursa kuru rahatsız etmesin diye çekiyorum..
Hipin organik yulaflı kaşık mamasını sütümle yaptım sevmedi yanına ..bir kaşık sütlaçından vererek aralarda sıkıştırarak yedirdim..içine meyve rendeleesem olur mu ki
Ben 6 / 7 kilo aldim degisiyor. Emzirmiyorum cok . Cok seyde yedigim yok. Veremiyorum bende.Mrb bayanlar 5 ay önce doğum yaptım evde olduğum sürede 5 kilo aldım 83 kilo oldum son birkç haftadır yürüyüş yapıyorum abur cubur hmur işi kestim ama gram kilo vermemişim sanki vücudum kilo vermeye kendisini kapatmış( sizlerde durum nasıl kolay verebiliyomusın doğum kilolalrını emziriyorum sadece o bile etkili olmuyor
La roche posay i bizim dr numune olarak vermisti. Ben o markanin gunes kremini kullandim iyi geldi bana. Oglumun tenide hassas hafif dokununca puturluk vardi. Onun icin kullandim yuze ve vucuda pek bir fark goremedim ama numuneydi uc dort kez kullanabildim. Eczacida numuneler varsa al ikisindende. Belki sana iyi gelirBugün doktora götürdüm minnosu cildiyeye. Yuzu pul pul oldu dokuntulu kizarik. Atopik egzama, 1-3 yasina kadar devam edebilir dedi. Sutumden mi kaynakli die sordum hayir cildiyle alakali dedi. Babe nin ürünlerini yazdı doktor. Baska bi doktorda la roche posay tavsiye etmiş acaba hangiisi daha iyi bilgisi olan var mı kizlar
Tmm cnm saolLa roche posay i bizim dr numune olarak vermisti. Ben o markanin gunes kremini kullandim iyi geldi bana. Oglumun tenide hassas hafif dokununca puturluk vardi. Onun icin kullandim yuze ve vucuda pek bir fark goremedim ama numuneydi uc dort kez kullanabildim. Eczacida numuneler varsa al ikisindende. Belki sana iyi gelir
Ek gidaya geciste kabizlik olabilir diye muz pek onerilmiyor. gene sen bilirsin .Ya muz için erkenmi
Bende senin tanina katılıyorumdemek ki kilosu boyu iyi doganlar daha yavaş uzuyor veya kilo alıyor. benımkı 48 cm dogmustu şuan 65 cm
Gecikmeli olsa da asimızı olduk fazla ağlamadi yavrum ama benim içim gitti37 günde 600 gr almış doktor iyi dedi ek gıda kesinlikle yok diyor ezber bilgiler sanki çocuk doyuyor da bir de 6 ay bitiminde diyor dedim çok sik uyanıyor dış belirtisi var dedi su veriyim mi dedim ona da yok hırıltısı var dedim distendir dedi demir ilacını verdiler burada okumuştum pek kimse kullanmıyor sanırım bana da mantıklı gelmiyor kan verip ona gore kullanırım
Evet canım iyi almış hastalık ve ishale rağmen iyi çok şükürIyi almis bak nesli. Korkuyordun. Masallah.
Canım aynen öyle ben de bu saat oldu hala bitiremedim temizliği kimseden fayda yok atom zeynep rotadan ishal olmuştu ya bir ara nasıl geçti benim de antibiyotik ten oldu azaldı ama hala her bezde kaka var doktor ilaç da vermedi sik emzir diyor sen ne yapmistinAnnemler gelecekti, minnosu atacaktim onlarin kollarina, temizlik yapacaktim. Saat 5 olacak neredeysekimseden hayir yok tirnagin varsa basini kasi
M MazeGuase06 2 gun once hicbi yere gitmicem dedim ama bende antalyaya gidicem zeynoyla. Bakalim ne tur eziyetler bizi beklerne zaman gidicektiniz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?