2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun

Sebamed kullanıyorum. Bi problem yaşamadım.

günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Gunaydin cnm ben dogdugundan beri bioderma kullaniyorum hic sorun yaşamadım. Camasirlarini da dalın sıvı detarjan ile yikiyorum yumuşatıcı kullanmiyorum gerek yok ztn

Sen yine alıyon. Bugüm iki saat elbise aradom,bulamadım:KK14:
Arabanın derecesi 29'u gösteriyor. Ben hala kotla geziyorum. Evde içine girebildiğim tek şeyle... Çok bol diye yıllarca giymediiim kotla...
Ulen hamile kotlarım bile olmuyooo:oha:
Kendime sövsem ban yer miyim:sopa:
ben daha kot açılışı yapmadım. biraz küçükmeden giymek istemıyorum yaa :D

Mustela kullanıyorum alerjik bi bebek olmasına karşın bi sorun yasamadim

Canim benim oglumun putur putur du. Ama kizarik degildi . 99 sampuan kullaniyorum. Losyonunu alamadim daha nette daha ucuz. Yağ yerine losuon kullan.Ama sampuan krem isleri biraz bebegin vucuduna bagli belki bu iyi gelir belki baskasi. Ben kokusuz kullaniyorum nuk yada bingo. Durulamayida yumusatici gozune sirke koyuyorum . Konagin gitmesine sevindim

2,5 yasainda. Ne oldu nu anlamadım gece gözü kapalı sabaha kadar agliyor kaç gündür. Ateşi de var dış mi başka şey mi anlamadım . Bi buyuseler diyorum büyüdükçe farklı şeyler cikiyo.:dua:
Benim büyük kızım 2 yasindaydi, bahsettigin durumu yasadik. Gece uykuya daldıktan 1 saat sonra bağıra bağıra agliyordu, dedigin gibi gözleri kapalı. Beni kesinlikle duymuyordu. Yaklaşık 1,5 ay sürdü. Her gece en az 2 kez bu şekilde uyaniyordu. Cocuklarda uyku terörü diye birşey varmış. Bir arastir istersen.
Yaptığım tek şey onunla iletişime geçmeden sakin ses tonu ile ninniler soylemekti.
O dönem babası calismak icin sehir dışına gitmisti. Sanırım onu stres yapti kuzum.

Canim benim oglumun putur putur du. Ama kizarik degildi . 99 sampuan kullaniyorum. Losyonunu alamadim daha nette daha ucuz. Yağ yerine losuon kullan.Ama sampuan krem isleri biraz bebegin vucuduna bagli belki bu iyi gelir belki baskasi. Ben kokusuz kullaniyorum nuk yada bingo. Durulamayida yumusatici gozune sirke koyuyorum . Konagin gitmesine sevindim
SAĞOLASIN CANIM biraz nette araştırma yaptım.dalin kurutuyor cildi yok sebamet göz yakıyor yok mustela alerji yaptı herkes bişey demiş dediğin gibi bebekten bebeğe fark eder.komiliyi çok övmüşler olmadı onu alıp deneyeyim diyorum iyi gelmezse kendime kullanırım boşa gitmesin:KK53:bu arada sebamet kullananlar denedi mi acaba göz yakıyor mu gerçekten

canım ya sebameti kendinde denedin mi göz yakıyor mu diye.

Denedim canım yakmıyo. Arkasında gözle teması halinde bol suyla yıkayın yazıyodu eyvah dedim göz yakıyo heralde bu. Hemen köpürtüp kendi gözlerime sürdüm bebişe kullanmadan önce. Yakmadı bi sıkıntı yok yani. Ben önce dalin kullanıyodum bigün banyo esnasında vücudu birden kabardı her tarafı ama. Göz göz oldu birden. Dalinden mi bilmiyorum bişi diyemem. Sonra 5 gün kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık geçti şükür. Sebamede geçtik hemen. Bi problem yaşamadık sonra ki benim oğlum da acayip hassas ve alerjik ciltli bir bebek. Bembeyaz peynir gibi çoocuumm :KK70:

image.webp
image.webp

Arkadaslar bazilarimiz bu yontemi destekliyor bazilarimiz desteklemiyor. Ben kendi adima bunu "moda" olarak degerlendirmiyorum,bu yaziyi okumak faydali olacaktir-neden bu kadar tutuldugunu anlama acisindan. Oyle moda olsun,farkli olayim,sivrileyim gbi dusuncem hic yok. Denicem ve Allah izin verirse bebek de musade ederse uygulicam,yoksa biz nasil buyudysek oyle yapicam. Ama nedense boyle blw diyenler tepki aliyor gibime geldi,kimse bebegini riske atmak istemez diye dusunuyorum.. Opucukler :KK15:

Back
X