2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya yarım fincan oldu be
Dıgım kabak dıgım havuç..
30 aralık

Azcık büyükmüş bebimkinden. 18 ocak.
Ben artık bayramdan sonra başlayım diyorum malum 5 günlük tatilimiz var bi de oralarda yapamam çoocuumun yemeklerini. Çok mu geç olur acep ? Yoksa başlasam da oralarda da şu hippin organik sebzeli kavanoz mamalarından mı idare etsem ay napsam bilemedim dr a mı gidip sorsam? Ulen her haltı da sormak istemiyorum nette okuduklarımdan farklı bişi diyen yok baştan savılmış hissediyorum

Hastanede calisan arkadasim ise yariyor dedi çünkü kuvezdeki bebeklere yapiyormus
Herseyi denedik. Ben hergun masaj ediyorum. Gunaşirida tam banyo ediyor. Sonra masaj onuda guya uyku verir diyorlar yok. İnsallah ise yararda. Ordaki bebekler bizimkiler gibi degilki. Ayakta sallanmiyor. Agliyor. Tedavi giruyor. İsiklar altinda . Yorulunca kendi kendi uyuyor. Buz yedi alti degisti. Bir iki saat gecti. Aglamaya basladi hadi uyut. Benim bebiste kuvezde kaldi. Uyumuyordu. Ama insallah use yarar

İnşallah gunduz uyumuyo inşallah uyur huyu degisti iki uc gundur neyse iyi geceler tatlim minnak uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…