2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayız.
Saydım geçen aksam 10 'dan sabah 7 ye tam 18 kez uyandi.
Dis problemi olabilir,
Gaz olabilir,
Ek gıdalarla değişen bagirsak florasinin cilveleri olabilir,
.
.
.
Bu da geçer insallah...
Canım aynen benim de olmuştur o kadar ya nasıl yotulmuyirlar anlamıyorum inan aksam üzeri 5 6 gibi uyanıyor 10 11 gibi uyutuyirun yoruldu uyur diyorum yok her saat yarim saate bir kalkıyor beşiği salliyirum uyumuyor illa emecek artik halim kalmadı ya sabah pert oluyorum gündüz uyur diyorum yok dun annrme gittim bir kaç saat uyudum boyle ne kadar sürecek bilmiyorum ek gıda ben her gün vermiyirum ara sira yoğurt meyve suyu veriyorum o da 3 4 cay kaşığı huy değiştiriyorlar ya sabir diyorum inşallah geçecek

Sophie bizim evde de bayadır gündemde, ama ben hala kandıramadım 56lı 2 paket premium 4 numara 72 tela

Son düzenleme:
Bu bebisler böyle yapmasa biz nasil doğum ve sonrası a(nı)/(cı)larımızı unururuz?
Hafizamiz bu uykusuzlukla formatlaniyor sanki :)
2 yıl sonra fabrika ayarlarimiza döneriz :))))

şu aralar meyvelerın çoğu ekşi valla. dün 1 elma verdım yedi, tatlıydı çünkü.
ekşi olunca 5-6 kaşık yıyıp bırakıyor. ekşi diye kayısı bile vermıyorum şuan.

Bu arada benim sleepy bezler geldi.
Dün bağladık.
Kaka denememiz başarılı :) sızıntı yok.
Dokusu çok yumusak, kokusu hiç yok.
Bel kisminda esnek bantlar var ( bu benim olmazsa olmaz kriterim).
Çiş göstergesi mevcut.
Bebisim rahat etmise benziyor.
Emin olamadığım tek nokta bant kisimlari cildini terletmis gibi geldi.
Ama diğer bezlerde buna hiç dikkat etmemisim.
Eğer bu durum dune mahsus ise, ben bu bezi çok begendim.
150 tane bez 60 tl.
Duyunca eşim de çok beğendi :)))

waay yalnız olmadıgıma sevindim
dün marketten 56 lısını 40 a aldım. e bebekte de pamper premıum care 102 li 75 tl.
almıstım vaz gectım. prımayla farkı nedir anlamadım?
Aslında bana da çok geliyor bi diş kaşıyıcıya o kadar para vermek ama benimkinin elleri hep ağızda eline ne geçse ağızda bazen kaşıyamıyor sinirden bağırmaya başlıyor, bunları düşününce, kullananların memnuniyeti de var, diyorum ki bu para hiç bile... ama şu var ki alırım, yüzüne bile bakmaz, işte o zaman nasıl kurtulcam kocanın çenesinden ben de çözebilmiş değilim pamper prima farkını... Bir de şu var prima premium carede kendi içinde farklı,bir kere içi Petek petek dokulu denk geldi, hep popişe yapışıyordu ayy ne çektim onu bitirinceye kadar ama bi daha denk gelmedi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…