2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar siz tadımlara, hatta ek gıdaya bilem başladınız ya, biz 1 Şubat doğumluyuz ben de başlasam mı ki azar azar? csyrc sizin de 3üydü galiba,sen başladın mı?
Ben de baslamadim esasen,sadece su kavanozda pureler var ya muz olanindan tatirdim bi gun,bgendi. Sonra kestim ztn. Bi de dun kapeuz azcik emdi. Bildigin elimize bakiyor istiyor agiz sapirdatiyor bazen :)

Ya benimki gazi bol bebik :) seftalinin bile gazini atana kadar anasi agladi ince bulgur dusunduruyo beni mesela :) zaten sancili bi surecimiz olacak tahmin edebiliyorum :)
bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadım

Evet chicco küçük hakkaten 6ay oluyor şuan benimkine. Birde sitesinde fırsat bölümünde 15e 19a şortlu tulumlar var.

Bir cimdik şeker bende atıyorum annem söyledi çok güzel oldu ve eksimedi
Şeker atılıyormuş illa yoğurda herkes söylüyor. Ama bebelere yasak diil mi? Merak ettim.

37 yüksek değil mi miss? Bizimki hep 36.2lerde çıkıyor. Bu da tansiyon gibi insandan insana değişen bir şey mi acaba

Fırsat düşkünü
Şiii...ateşin düştüğüne sevindim

kafa ütüledin ha...
Şimdi kaçı kaça aldın onu de

cemre29 sicak bide hareketli ustune disi var. Ter icinde kaliyor. O kadar tepinmeye. Kafasi sicak oluyor. Sakinlesince atesi dusuyor hemen

birickm bebeğin nasıl oldu..düngece yatarken de aklıma düştü..içim içimi yedi kadına hadi kalk hastaneye git dedim diye,imkanı olsa durmazdı zaten dedim..bitlisi bilmiyorum tabiiki,çok özüür
Canım özür dilemene gerek yok . Biz burda sıcak bir ortam kurduk birimizin bebeğine bise olunca kendimiznki gibi üzülüyoruz. Sininki de o hesap . Bebeğim iyi çok şükür bugün ateşi normaldi keyfi de akşama doğru düzeldi. Bitlis imkanları çok kısıtlı bi yer ha deyince herşey olmuyor dorudurust çocuk doktoru da yok . Çok sağol ilginç icin

3 yerdr yangin var hala söndürememişler
yine mi ya ( nereyi kime peskes cekmek icin yaktilar gene ( allah cezalarini versin.

Ben cok uzun zamandir sadece gece dogru duzgun emzirebildigim icin bilmiyorum canim. Ama emiyorsa hic acele etme derim.
Büyük ihtimal dişten dolayı,huysuzluk da var diyorsun ya..Geçmiş olsun canım
tesekkurler... Insallah gecer artik..

Atom gece uyumadan önce kaşınıyor ve ben tetagil diye toz döküyorum..aklında olsun..o lanet kaşıntıyı kesiyor
Tamam canim aldiririm bizimkine eczaneden. Ama bas sorunumuz suan yine ishal...
Atom yarim kundak yap sadece kollarını öyle uyur ben oyle yapıyorum yoksa durmuyorlar kıpır kıpır
durmaz mumkunati yok...

gecmis olsun biricik ..

do you like arabesk
yea baby

pauuu yandınız o zaman
perşembe günü antalya 41 dereceydi ben şok
havuz mavuz kar etmedi
beynim eriyo sandım
süt kıvamında yavrum gölgede çağla şikel ten rengine büründü

yandik yani kisacasi... ( hic gitmek istemiyorum ya (
Darisi bize diyeyim ya :)
aynı canım benimkide öyle
sıfır kol çıtçıtlı
çorap yok
üzerine hiç birşey örtmüyorum
cırcır
sürekli uyanıyo
üşüttüklerini sanmıyorum
Hadi ya circirmi seninkide ? Perisan oldu yavrucagim. acaba distenmi? Sicaktanmi? Yoksa yine rota asisi sonrasi ishalimi? Kafam cok karisik ya... Iyi olsun baska bisey isemiyorum, surekli ikinarak uyaniyo (
bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadım
bende bilemedim, veriliyormus..

Fevkin fevkinde bir yoğurt olmuş..
unutmuştum..
Soğuğa yakındı
gecen gun soguga yakin iliktan yap didim aynsitayn miyim ben diyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…