- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.981
Karpuz allerji ve kaşinti yaparmis bebislere. Bende ceyrek cay kasigi verdim. Sonra korktum.
Ben de baslamadim esasen,sadece su kavanozda pureler var ya muz olanindan tatirdim bi gun,bgendi. Sonra kestim ztn. Bi de dun kapeuz azcik emdi. Bildigin elimize bakiyor istiyor agiz sapirdatiyor bazen :)Kızlar siz tadımlara, hatta ek gıdaya bilem başladınız ya, biz 1 Şubat doğumluyuz ben de başlasam mı ki azar azar?csyrc sizin de 3üydü galiba,sen başladın mı?
bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadımYa benimki gazi bol bebik :) seftalinin bile gazini atana kadar anasi agladiince bulgur dusunduruyo beni mesela :) zaten sancili bi surecimiz olacak tahmin edebiliyorum :)
Chicco da 3 al 2 öde indirimi var kalıpları çok küçük ama biraz büyük aldım. Mothercare de indirim varken alınabilir. Koton baby de güzel. Dun ilk defa zaradan biseyler aldim sort ve tshirtler 20 tl. Bir de instagramda carters abdden ve babystrends diye iki hesap var uygun fiyata carters ürünleri satıyorlar cnm aklında olsun. Ama çok çabuk buyuyorlar çok paralar dokmemek lazım kıyafet isine
Şeker atılıyormuş illa yoğurda herkes söylüyor. Ama bebelere yasak diil mi? Merak ettim.Bir cimdik şeker bende atıyorum annem söyledi çok güzel oldu ve eksimedi
37 yüksek değil mi miss? Bizimki hep 36.2lerde çıkıyor. Bu da tansiyon gibi insandan insana değişen bir şey mi acabaCanim diş bizi de mahvetti. Nasil kasiyo. Basini saga sola cevirip kasiyor bizimki. Bizimkinin atesi yok ama 37/37.2 derecelerde havada sicak . Terliyor. Huzursuzluk var canim bizdede. Aksam basliyor uyuyor . Uyaniyor agliyor geceye kadar boyle. Dis cikarmak cok kotuymus. Hatta onunla ilgili laflar var.
Fırsat düşkünüBebeğinin ateşini dişe bağlıyorum hem salyasi arttı hem de ellerini yiyecek nerdeyse. Eşime dedim bak dış çocuğu perişan etti sophie zürafa diskasiyici çok iyimis biz de alalım dedim.
İyi ne kadar ki dedi.
79 kusur dedim.
Sana kadınlar kulübünü yasaklayacam dedi
kııazzz
bende şincik aldm
avm kapalıydı ramazan geç açılıyomuş
çok pahalıydı markette premium care
bende turuncu ilk kez gördüm aldım
7-14 kg 50 li 19.99 tl
her numara aynı fiyattı
ama numara küçüldükçe bez sayısı artıyordu
3 numara 60lıydı o da yirmi tl
1 no 85 liydi 20 tl
Fevkin fevkinde bir yoğurt olmuş..sütü ne kadar ılık maya işlemine sokarsan o kadar sert iyi tuutyo
Sağol pembe.Fırsat düşkünü
Şiii...ateşin düştüğüne sevindim
Evet chicco küçük hakkaten 6ay oluyor şuan benimkine. Birde sitesinde fırsat bölümünde 15e 19a şortlu tulumlar var.
Şeker atılıyormuş illa yoğurda herkes söylüyor. Ama bebelere yasak diil mi? Merak ettim.
37 yüksek değil mi miss? Bizimki hep 36.2lerde çıkıyor. Bu da tansiyon gibi insandan insana değişen bir şey mi acaba
Canım özür dilemene gerek yok . Biz burda sıcak bir ortam kurduk birimizin bebeğine bise olunca kendimiznki gibi üzülüyoruz. Sininki de o hesap . Bebeğim iyi çok şükür bugün ateşi normaldi keyfi de akşama doğru düzeldi. Bitlis imkanları çok kısıtlı bi yer ha deyince herşey olmuyor dorudurust çocuk doktoru da yok . Çok sağol ilginç icinbirickm bebeğin nasıl oldu..düngece yatarken de aklıma düştü..içim içimi yedi kadına hadi kalk hastaneye git dedim diye,imkanı olsa durmazdı zaten dedim..bitlisi bilmiyorum tabiiki,çok özüür
profil fotonuzda ki kombinden bahsetmiştimNe konsepti cnm anlamadim
markette tüm numaralar aynı fiyattı beekafa ütüledin ha...
Şimdi kaçı kaça aldın onu de
tebrixxFevkin fevkinde bir yoğurt olmuş..
unutmuştum..
Soğuğa yakındı
O Eymen degil canm internetten buldumprofil fotonuzda ki kombinden bahsetmiştim
çok hoşuma gitti hırka şapka
hey allaam yaaaO Eymen degil canm internetten buldum
Güneş koruyucu ne aldın eymenta? Biz bugün almadan gittik denize. Bi saat bile kalmadan döndük hemen. Yarın kesin alıcam bi şey..Eymen e boxer mayo aldim bide şemsiyeli simit bide güneş koruyucu
yine mi ya3 yerdr yangin var hala söndürememişler
Ben cok uzun zamandir sadece gece dogru duzgun emzirebildigim icin bilmiyorum canim. Ama emiyorsa hic acele etme derim.İşte ondan da emin olamıyorum ki,yani öyle çok bi sütüm yok ama günümüzü kurtarıyordu.şu iki gündür nerdeyse 1 1,5 saate bir emmeye düştü, acaba diyorum doymuyor da ondan mı? ,sonradan aklıma şey geldi,hani susayınca da emiyorlar ya sıcak bir yandan terliyor da ondan da olabilir sık emmesiamma yaa sizler hep bi hazırlık içindesiniz imreniyorum bende eksik kalıyormuşum gibi
tesekkurler... Insallah gecer artik..Büyük ihtimal dişten dolayı,huysuzluk da var diyorsun ya..Geçmiş olsun canım
Tamam canim aldiririm bizimkine eczaneden. Ama bas sorunumuz suan yine ishal...Atom gece uyumadan önce kaşınıyor ve ben tetagil diye toz döküyorum..aklında olsun..o lanet kaşıntıyı kesiyor
durmaz mumkunati yok...Atom yarim kundak yap sadece kollarını öyle uyur ben oyle yapıyorum yoksa durmuyorlar kıpır kıpır
gecmis olsun biricik ..Selam kızlar geçmişi zar zor okudum alintilayamadim kusura bakmayın. Dün oğlumu soydum eklem yerlerine soğuk uyguladm şurup verdim tam geçmedi ateşi. Kalkıp ılık düş aldırdım yine aynı. Gece fena olur korkusuyla yarım fitil attım ateşi düştü uyudu. Sabaha kadar çıkmadı. Amahuzursuz bebeğim belli bugün bir yeri ağrıyı gibi feryat etti . Yarın ilçedeki ozel e goturcm. Devlet hastanesi burada berbat. Su an mememde emiyor ateşi yok ama keyfi de yok bitanemin. Çok daraldim buyuk le de doğru dürüst ilgilenemiym kendim de perisanim Allah yardımcımız olsun
yea babydo you like arabesk
pauuu yandınız o zaman
perşembe günü antalya 41 dereceydi ben şok
havuz mavuz kar etmedi
beynim eriyo sandım
süt kıvamında yavrum gölgede çağla şikel ten rengine büründü
yandik yani kisacasi...bizde tatilden geldik iki gündür ağlayarak uyudu
tatilde beşikte yatırmadım
24 saat arabasındaydı
arabada gezdi
arabada uyudu ( gecede )
sese ve harekete çok alıştı
eve geldik ayağıma koyar koymaz çıngar çıkartıyo
ağlayarak uyuyor
sıcak diycem ama antalya çok daha sıcaktı
Darisi bize diyeyim ya :)ya bu arada bişey diycem kızlar
cevabını bulamadım ama
tükenmiş süt krizi yaşayan ben
resmen tatilde bolluğa düştüm
sebep ne bilmiyorum
eve gedim yine eskiye döndü
ya düzenli yemek yemek
ya sürekli temiz hava yürüyüş
ya da tatilde olma durumu moral motivasyon vs
bu üçünden hangisi etki etti bilmiyorum ama
aylar sonra ilk kez böyle oldu
Hadi ya circirmi seninkide ? Perisan oldu yavrucagim.aynı canım benimkide öyle
sıfır kol çıtçıtlı
çorap yok
üzerine hiç birşey örtmüyorum
cırcır
sürekli uyanıyo
üşüttüklerini sanmıyorum
bende bilemedim, veriliyormus..bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadım
gecen gun soguga yakin iliktan yap didim aynsitayn miyim ben diyodunFevkin fevkinde bir yoğurt olmuş..
unutmuştum..
Soğuğa yakındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?