2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar annişler.. :)
bu akşam oğluma babası kavun tattırdı. yani dudaklarına sürdü kavunu. ilk bir bana baktı. yalandı güldü yavrum.
hoşuna gitti herhal.

ya birde alerji nasıl anlaşılır... ?

Bende bulamaç şekline sevmiyorum sonuçta kendimde yemem çocuk her şeyin tadını ayrı ayrı alsın istiyorum...

ee ekmeği ıslatıyorsun öyle yıyor mu? pütürlü olmuyır mu?
Ekmeyi rondodan geçiriyorum üstüne tercihe bağlı süt çeşidi genelde ayran yada normal süt yada keçi sütü ile ıslatıyorum 2-3 dk sonra yediriyorum bayılıyor anlatamam birde çok seviniyor ama benim çocuğum keçi sütü ile ıslatılana bayılıyor

Bugun gercekten ilk yabancilamasini gordum, hala uyumadi, sutunu icmedi, katilana kadar agladi. Bi tane meymenetsiz var onun yuzunden icerde cay iciyolar
Yaaa bizim cadı yapancı ile karşılaşınca benim kucağımdan katiyen inmiyor bir almaya çalışınca ahtapot gb yapışıyor birde bacaklarını sıkı sıkı belime doluyor gülmekten ölüyorum

Yaaa bizim cadı yapancı ile karşılaşınca benim kucağımdan katiyen inmiyor bir almaya çalışınca ahtapot gb yapışıyor birde bacaklarını sıkı sıkı belime doluyor gülmekten ölüyorum
Aynen birde kafasini ceviriyo baskasina ve bana yapisana kadar katiyen susmuyor

benımkıde aglamaya başlıyor. cok hoşuma gıdıyor
senınkı cok tatlıymıs ama yaa

kim var? bebek neden aglıyor?
Esimin kankisinin kiz arkadasi. Bi kere gormustu ama 40 i bile cikmamisti o zaman. Miy miy miy. Kiz kucagina almak istedi, verdim, bende o sirada cay koymaya gittim ocaga alt tarafi. Feryat figan agladi geri dondum tabi. Yabanciladi sanirim. Biseyi yoktu kahkaha atiyodu en son cunku

kızı sevmıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…