- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.321
Bende bulamaç şekline sevmiyorum sonuçta kendimde yemem çocuk her şeyin tadını ayrı ayrı alsın istiyorum...ben yumurta yemeye alışmasını çok istiyorum.
bu yüzden başladım.
sana başla da diyemem başlama da.
biz 5 ay 6 günlüğüz.
az az veriyorum yumurta sarısı, labne peynirden.
biraz daha büyüsün tahin pekmez deneyeceğim.
bulamaç kahvaltıları begenmedi.
haslanmış yumurta (iyi pişmiş) sarısını agzına veriyorum biraz geceliyor, sonra peşinden labne…
biraz sonra da su.
verdiğim parçalar kırmızı mercimek büyüklüğünde.
biraz pütürlü yemeye alışsın yumurtayı yağda vs de deneyecegim.
yani aynı ben nasıl sevip yiyorsam öyle...
Ekmeyi rondodan geçiriyorum üstüne tercihe bağlı süt çeşidi genelde ayran yada normal süt yada keçi sütü ile ıslatıyorum 2-3 dk sonra yediriyorum bayılıyor anlatamam birde çok seviniyor ama benim çocuğum keçi sütü ile ıslatılana bayılıyoree ekmeği ıslatıyorsun öyle yıyor mu? pütürlü olmuyır mu?
Safra kesesieymentaa geçmiş olsun. Ne ameliyati
Bizimkide öyle yapiyor direk dudaklar büzülüyo yabanci görünceBugun gercekten ilk yabancilamasini gordum, hala uyumadi, sutunu icmedi, katilana kadar agladi. Bi tane meymenetsiz var onun yuzundenicerde cay iciyolar
Yaaa bizim cadı yapancı ile karşılaşınca benim kucağımdan katiyen inmiyor bir almaya çalışınca ahtapot gb yapışıyor birde bacaklarını sıkı sıkı belime doluyor gülmekten ölüyorumBugun gercekten ilk yabancilamasini gordum, hala uyumadi, sutunu icmedi, katilana kadar agladi. Bi tane meymenetsiz var onun yuzundenicerde cay iciyolar
Aynen birde kafasini ceviriyo baskasina ve bana yapisana kadar katiyen susmuyorYaaa bizim cadı yapancı ile karşılaşınca benim kucağımdan katiyen inmiyor bir almaya çalışınca ahtapot gb yapışıyor birde bacaklarını sıkı sıkı belime doluyor gülmekten ölüyorum
Iki dakika arkami donemiyorum yaBizimkide öyle yapiyor direk dudaklar büzülüyo yabanci görünce
kim var? bebek neden aglıyor?Bugun gercekten ilk yabancilamasini gordum, hala uyumadi, sutunu icmedi, katilana kadar agladi. Bi tane meymenetsiz var onun yuzundenicerde cay iciyolar
benımkıde aglamaya başlıyor. cok hoşuma gıdıyorYaaa bizim cadı yapancı ile karşılaşınca benim kucağımdan katiyen inmiyor bir almaya çalışınca ahtapot gb yapışıyor birde bacaklarını sıkı sıkı belime doluyor gülmekten ölüyorum
Oyyyy yerim onlarıAynen birde kafasini ceviriyo baskasina ve bana yapisana kadar katiyen susmuyor
Esimin kankisinin kiz arkadasi. Bi kere gormustu ama 40 i bile cikmamisti o zaman. Miy miy miy. Kiz kucagina almak istedi, verdim, bende o sirada cay koymaya gittim ocaga alt tarafi. Feryat figan agladi geri dondum tabi. Yabanciladi sanirim. Biseyi yoktu kahkaha atiyodu en son cunkukim var? bebek neden aglıyor?
Annelik duygalarin kabariyor degilmi ?benımkıde aglamaya başlıyor. cok hoşuma gıdıyor
senınkı cok tatlıymıs ama yaa
kızı sevmıyor musunEsimin kankisinin kiz arkadasi. Bi kere gormustu ama 40 i bile cikmamisti o zaman. Miy miy miy. Kiz kucagina almak istedi, verdim, bende o sirada cay koymaya gittim ocaga alt tarafi. Feryat figan agladi geri dondum tabi. Yabanciladi sanirim. Biseyi yoktu kahkaha atiyodu en son cunku
Yooo oyle ozellikle sevmem degilde, isim olmazkızı sevmıyor musun
hemde nasılAnnelik duygalarin kabariyor degilmi ?
Aynen ...kargom öğlen kayseride idi öyle diyoduumudum sophie
Soldaki benim yediğim sağdakide sizinDost kazigi dedikleri bu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?