2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlan iyice zıvanadan çıktı. 1 dk durmak yok sürekli kucak oyun ilgi şarkı türkü.. Asla bırakmıyorum oyun halısında taşıma koltuğunda yatakta kanepede hiçbir yerde durmuyo. Akşama kadar oynat şarkı söyle mahvoluyorum artık. Gündüz uykusu yok denecek kadar az zaten. Biraz uyusa da ortalığı toparlasam diyorum ama uyuduğunda fısmış top gibi bir kenara yığılıyorum. Daha kendime gelemeden uyanıveriyo. Memnuniyetsiz sürekli mırıl mırıl söyleniyo. Ay piçikolocim çok bozuk oynatmama az kaldı

Işte bu benim oğlum. Yan komşuya verip tuvalete gidiym

atom dedi ya..fırtınalı dönem zâr..
Öğlen 2-3kez kestirir..uyutması 30 dk sürer..15 uyur kalkar..ben o 15 dk da soluklanayımmı evmi toplim .
Sı.çayımı
Öğlen mübarek 2 saat uyusa yetecek..diş zoru merhamet ediyoruz bide
Kucak öpücük aşkımlar canımlar...15 dk kam olsa bi baacaklarıma ağda yapsam sir

Kokonatli yogurt.. Mmm cok tatli geldi sutu de ehh iste.. En iyisi orjinal hali daha yeni yedim aksamyemegimi
Afiyet olsn

Senin bebek dis ligi tutmazsa kocanın alacağı hal bu

Maşallah. Darısı başımıza ınş.

aynen o yillari bende cok severim. Ozelikle 18-19 yaslarimi
o yıllara gidesm geldi

Yarasin kuzuya .

Erkek arkadaşı da yanında demi

Aynen ...kargom öğlen kayseride idi öyle diyodu takip sistemi
Eğer severse burda öyle bi vurucam kırbaca almayan kalmayacak
Valla ne yapsam da benim koca almayacak

Canım aynen ben de oyleyim ne uyku var ne durma var ana kucağında 10 dk sonra al diye ağlıyor yere koyuyorum dönüyor sürekli yüzüstü gelince ağlıyor çevir diye bazen üst üste iki uç kere dönüyor birşey olacak diye yanından ayrilmiyorum kucagima alınca çok mutlu beyefendi hic inmek istemiyor uykusu da gündüz 45 dk 1 saat en fazla gece de yok uyku her saat kalkıyor bugün anneme gittim dinlrniyim diye yine durmadı dışarı çıktık annenim evi bahçeli tavuk falan var çok sevdi gülüyor eve geldik yoruldu dedik yine uyumadi ben Yoruldum o yorulmiyir anlamadım neyin enerjisi şuan kollarım ayaklarım her yerim ağlıyor buyuyorlar da nasıl buyuyorlar annelik çok güzel ama çok zormus

bende yoruldum zor uyuttum. bundan sonra 8.30 dan sonra uyutmayacagım
bu ne yaa valla beşiğe egılmekten belım agrıyor artık. bu arada ben yattıgım zaman artık tamamen benle yatıyor
beşikte uyumak istemıyor. uyuyacagım zaman alıyorum yanıma

o nasıl anlatım yaa
ruslana senı

Canım.senin şuan yaptıkların o çorbalar falan harika iyi yapıyorsun ben evin işiyle inan pert oluyorum benim pasa daha size gore küçük sizi takip ediyorum paket ürünlerde haklisin nereye kadar yediğimiz her şey hormonlu ki çocuk eninde sonunda yiyecek çikolatadan seker de herşeyden yiyecek biz sakiniyoruz ama ilerde vücudu daha kotu tepki verecek ben de şuan herşeye dikkat ediyorum tadımlık bile olsa şekerli paket ürünler vermiyitum ama nereye kadar iki yıl sonra ise başlayacam ben yokken çocuk herşeyi yiyecek benim istediğim çocuk olmayacak bu bile beni uzuyor inan ki bazen diyorum nesli çok takma kafana herseye alissin diye ama zor iste annelik başka

acur cuburu ne kadar geç yerse o kadar iyidir diye düşünüyorum. .
ama bisküvidir, muhallebidir falan verıcem
sakınarak nereye kadar gıdebılırım. anladım ki çok yorucu bu süreç. kendimi çok yıpratmak istemıyorum
her sey ayarında güzel.
bazı seylerı fazla da takmanın manası yok, 2 yıl bakacaksın işte ne guzel

Aynen canım yıpratıcı gerçekten Orta yolu bulup devan etmek gerekiyor kararınca yoksa düşün düşün daha da zor herşey keske hep yaninda olsam ama yine de canım çok şükür iki yıl evdeyim

Işte bu benim oğlum. Yan komşuya verip tuvalete gidiym
Benim 2 dk bakacak komşum bile yok..

Kız pembik ben lazer yaptırdım bacaklar cıscıbır amma koltuk altıyla tutuda var daha hamile kaldım devam edemedim

Ah nesli nasıııll güzell hem de ne kadar zorr seninki yine 10 dk duruyomuş iki dönüyomuş bizde oda yok

Beşikte uyumuyo bizimki bazen memede uyursa şanslıyım ya da pusetinde sallıyorum her iki şekilde de söylene söylene homur homur uyuyo. Benle yatsa da meme ağzından hiç çıkmasın istiyo zorla çekiyorum ağzından uçları bi metre uzadı

Aynen canım yıpratıcı gerçekten Orta yolu bulup devan etmek gerekiyor kararınca yoksa düşün düşün daha da zor herşey keske hep yaninda olsam ama yine de canım çok şükür iki yıl evdeyim
takma kafana evladının gelecegı için çalışacaksın sonucta. amann valla o zaman gelsın bak rahat nefes aldım dıyeceksın

emzık koy agzına o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…