- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.361
emzık koy agzına o anda
o zaman senin sütünde azalmaz hiçAh sör o emziği alsın diye ne ka uğraştım onu da denedim uyuyo arkadaş memeyi çekerken emziği sokuyorum anlamaz alır diye yok yine suratını ekşitiyo diliyle ittiriyo zorla tutmaya çalışıyodum ağzında bırakınca yine fırlatıyo ya da öğürüyodu bazen.
Merakla bèkliyorum sonucu.Aynen ...kargom öğlen kayseride idi öyle diyodutakip sistemi
Eğer severse burda öyle bi vurucam kırbaca almayan kalmayacak
Gıybetin de böylesiBugun gercekten ilk yabancilamasini gordum, hala uyumadi, sutunu icmedi, katilana kadar agladi. Bi tane meymenetsiz var onun yuzundenicerde cay iciyolar
o zaman senin sütünde azalmaz hiç
hanı emzırdıkce cogalır ya
Nobetci burda yaHerkes niye uyuyo
Gıybetin de böylesi
CiksKaynanan olmalı
Alsa bi turlu, almasa bi turlu.. Bosver memeyi almamasi daha kotu, ishal benimki gene, ikinarak uyandi, 1 saat kaka yapti tuhaf tuhaf... Memeyi almadi katiyen, bu saattede sagma ile ugrasamadim zaten butun gun ugrasiyorum, emdikten sonra kalani sagip veriyorum. Kalktim mama yaptim mecbur, e emmedikce sutde azaliyo zamanla. Keske benimkide memeye duskun olsaydi, masallah bebegineBi de benim sıpa emzik ve biberon da almıyo kesinlikle. Ulen biberona kendi sütümü koydum yine almıyo minnak dana
Bugün yarın gelr beklenen misafirInsallah distendir, cikarirda kurtuluruz herseydentek umudum o
Insallah canim. Sen ise gitmiyonmu bizden cok senin dinlenmeye ihtiyacin varBugün yarın gelr beklenen misafir
Tesekkurler paylasim icin. Metve puresi eksi olunca pekmez koyuyorum bende. Tereddutte kaliyordum. Listende varmis. Rahatlikla koyabilirim. Birde kimisi buharda pisirtiyo. Bize bir daha ki ay verecek liste dr. O nasil soyler bilmiyorum ama sebzeyi suda kaynatinca vitamini suya geciyor. Suyu suzun demis. Az su mu oluyor suzulen. Buharda pisiren var mi. Daha mi gec pisiyor buharda.Devamı
Gidiyorum canim Eymeni emzirirken yazdiydimInsallah canim. Sen ise gitmiyonmu bizden cok senin dinlenmeye ihtiyacin var
sevmezlerse yandık. işin ucunda dile düşmek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?