2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun
benımkıler yarın gelır mesaj geldı

5+15 Kontrol özeti

- İdrar azalması ve kırmızılık olması sıcakların artmasından. BOL SU içecek.
- Klima üstüne gelmeyecek şekilde açılabilir, temiz hava dolanımı için pencere kapı çok az açık kalacak.
- Ek gıdaya başlıyoruz.

* 1. Gün İki çay kaşığı elma suyu
2. Gün yarım elma suyu
3. Gün tam elma suyu
4. Gün iki çay kaşığı havuç suyu
5. Gün yarım havuç suyu
6. Gün tam havuç suyu
Böyle böyle sırayla :Meyve suları,sonra posalılar. Armut ve muz püre şeklinde.
En son hepsini karıştırarak vericem.

* Sabah anne sütü,ara meyve, öğle anne sütü.

Meyve denenesi bitince yoğurt
* Anne sütü+Meyve+Anne Sütü+ Yoğurt

Sebze tadımlıkları: Patates,havuç,fasulye, kabak gerisi bildiğiniz.

*Anne sütü+Meyve+Anne Sütü+Sebze+ Anne sütü+ Yoğurt

* Bir gün sebze püresi, bir gğn sebze çorbası

Kahvaltıya ağustosta başlayın dedi.
Akşam beşten sonra sırf anne sütü.

7 Ocak doğum. 8kilo. 68 cm.

hadi bakalım hayırlı olsun :=) maşallah minnoşa

uyumaya dırenıyordu. kundagı saglamlastırdım, gözüne uyku gözlüğü taktım. debelendı bıraz, sonra sakınleşti. 8:15 e kadar uyutucam
bakalım bu gece nasıl olacak.

takma kafana evladının gelecegı için çalışacaksın sonucta. amann valla o zaman gelsın bak rahat nefes aldım dıyeceksın
Arkadaşlarım da öyle diyor evden kacarsin diyorlar ben çalışmaya da alıştım ev sıkıcı her gun ayni geliyor ama şuan paşayı biraksmam hayırlısı bakalım daha çok var ise başlamama

Kızlar demir ilacı kullanmiyorum hemsire arkadaşımla konuştum mutlaka kullan ilerde sıkıntı olur dedi 9. Ayda sağlık ocağında kan değerine bakilacakmis kullanan var mi

önermeyen kendı yapsın .
Büyük oğlum da bir kere yaptım taş gibi oluyor . Rondodan geçirmek gerek. Çok zahmetli. Bana göre fazla lüks. Ben cicibebe kullandım. İyiki de kullanmisim . Şu sıralar ogluum sadece süt iciyo ve içine de cicibebe... Yoksa ac kalirdi

benımkı dün gece uyandı uyumadı bi daha. garip garip huylar edındı. bende bugun az uyutmaya karar verdım. 11,30 da uyanmıstı yarım saat önce uyuttum. bugun sadece 2 kere uyutucam. gündüz 12 den bu yana
Dış mi geliyor ne
Canım salatalık tehlikeli değil mi hani çığ ya

Maşallah...
Biz de 1,5 ay sonra inşallah basliycz

Oğlum uyan be dişini kaşı
Hayırlı olsun pembe . Dua et de tuttsun

Maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…