2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 5.5 ayligix.anne suru veriyom hala.1 haftadr kabizlik baslafi.3 gunde bir yapiyo kaka.sizinkilerde boylemi.demirimi kessem anlamadim
Arkadasim anne sutu veriyordu sadece. 4 aydan sonra 4 gunde bir yapmaya basladi. İkinmiyorsa kakasi kati degilse kabiz degil. Dr ona bir iki kasik su ver demisti. Kulak cubugu ile masaj yapabilirsin.,sende su ic kayisi bal kabagi lifli seyler ye.

diş kaşıyıcı canım bendekıler cok ince mesela.

selamlar, napıyonuz?
len deli pembe bende sipariş verdım bilmiyorum ne zaman gelır. d&r den verdık. eşim dedi ki 2 li olanla arasında hiçbi fark yok bunu alacagımıza 2 li alalım dedi
ulen ben bı tane beklıyordum bak 2 oldu . halka olanı alacaktım ben, 55 buna vermem zürafayı alalım dedi.
dün yıne vazgectı '' buna 80 verecegımıze 2 lisi 91 tl onu alalım o zaman '' dedi. çıktıkca çıktı işte
geldı mı senınki?

benımkı dün gece uyandı uyumadı bi daha. garip garip huylar edındı. bende bugun az uyutmaya karar verdım. 11,30 da uyanmıstı yarım saat önce uyuttum. bugun sadece 2 kere uyutucam. gündüz 12 den bu yana

Eki Görüntüle 1850550

Bunlardan kullananvar mi? Ust kisimlarda su var ve dolapta birakinca soguyor iste. Ikisinden aldik da agzina buyuk gelio,azcik oynuyo sonra ellemiyoEki Görüntüle 1850549
Baska markanin aldikbuyuktu. Agzina sokmadi dedigin gibi buyuk geliyor. İnce olanindan aldim bebedor sulu dislik. Cok ilgisi yok yine. Yumusak onlar sert degil agzina alniyor. Soguk olmasi ise yariyor. Salataligi soyup veriyorum hem tadi hosuna gidiyor. Ortuleriyle cenemle omuzumla elleriyle kasiyor.

Aynen cnm. Omuz giysi parmaklar is goruyor..ince de aldik onu da pekkullanmiyor ama ztndisinbiri azcik cikti,digeri de cikar yakinda belli

Ulan gittik aldık geldik..
Sürat kargodan..nemli bez bile aldım gittim..oğlan arabada uyudu
Kız harika bişi bu..vıjı vıjı kaşıyınca ses geliyo ben denedim
Uyurken eline verdim ... Lan dedim kesin bu böylede iş görür 80 kayme...

benımkı dün gece uyandı uyumadı bi daha. garip garip huylar edındı. bende bugun az uyutmaya karar verdım. 11,30 da uyanmıstı yarım saat önce uyuttum. bugun sadece 2 kere uyutucam. gündüz 12 den bu yana

Sen uyutmayacaksin ama o dayanabilcek mi surrender? Benimki asla dayanamiyor,gozler gidiyo kafayi dayiyo memeye,biraz iciyo sonra uyku.. Cunku bazen ben de dusundum pek uyutmamayi ama olmadi

Huhuu cok hos masallah.. Ogurup kendini kurtariyor degil mi.. Yavas yavas alisacak bu yeni duruma annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…