- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.421
Arkadasim anne sutu veriyordu sadece. 4 aydan sonra 4 gunde bir yapmaya basladi. İkinmiyorsa kakasi kati degilse kabiz degil. Dr ona bir iki kasik su ver demisti. Kulak cubugu ile masaj yapabilirsin.,sende su ic kayisi bal kabagi lifli seyler ye.Kizlar 5.5 ayligix.anne suru veriyom hala.1 haftadr kabizlik baslafi.3 gunde bir yapiyo kaka.sizinkilerde boylemi.demirimi kessem anlamadim
SAol canimArkadasim anne sutu veriyordu sadece. 4 aydan sonra 4 gunde bir yapmaya basladi. İkinmiyorsa kakasi kati degilse kabiz degil. Dr ona bir iki kasik su ver demisti. Kulak cubugu ile masaj yapabilirsin.,sende su ic kayisi bal kabagi lifli seyler ye.
önermeyen kendı yapsın .Bn
bnce biskuvileri evde kendimiz yapalim. Hazir biskuvi hic mi hic onermiyolar
me tooMerakla bèkliyorum sonucu.
Şu züreyfaadan alanlar napcaklar merakla bekliyorum bu arada işe yarayacak mı bakalım. Gerçi benim koca onun fiyatını duyunca inme iner bi kaşıyıcıya o kadar para verilir mi diye
İstesem ona öyle bi duygu sömürüsü yaparım kii kuzu kuzu alır ammaa oğluşa da güvenemiyorum ki cins bizimki kullanmazsa yanarım o paraya. Adama bin çeşit diş kaşıyıcı aldık hala parmaklarını kullanıyo beninkileri de kullanmak istiyo üstelik yapay bişi kabul etmiyo beyefendi
Aldığım kaşıyıcılardan biri 28 küsür telaaydi adam duyunca bayılazaadı
Neyse ki 1-2 hafta oyalandı yawru onunla. Tabi şimdilerde yüzüne bakmıyo. Benden başka hiçbir şey ilgisini çekmiyo
O kaşıyıcıyı da e bebekten toplu alışveriş yaparken aldımdı sonradan kocişe aaa o kadarmıymış yazmıyodu ki fiyatı yoksa alır mıydım hiç bak görüyo musun kazıklandık tüh tüh tüh diyerek geçiştirdim vöylece çeneden kurtuldumgerçi hakketten fiyatına bakmamıştım
ben dogdugundan beri kullanıyorum. ihtiyac zamanlarında alıyor :=)bu arada çok heveslendim avent soothie emzik aldım
sevmedi
ağzına uygun gelmedi
çocuk emmeye çalışıyo pat fırlıyo ağzından
tavsiye etmem bi kaç kişi daha almak istemişti sanırım
Baska markanin aldikbuyuktu. Agzina sokmadi dedigin gibi buyuk geliyor. İnce olanindan aldim bebedor sulu dislik. Cok ilgisi yok yine. Yumusak onlar sert degil agzina alniyor. Soguk olmasi ise yariyor. Salataligi soyup veriyorum hem tadi hosuna gidiyor. Ortuleriyle cenemle omuzumla elleriyle kasiyor.Eki Görüntüle 1850550
Bunlardan kullananvar mi? Ust kisimlarda su var ve dolapta birakinca soguyor iste. Ikisinden aldik da agzina buyuk gelio,azcik oynuyo sonra ellemiyoEki Görüntüle 1850549
Baska markanin aldikbuyuktu. Agzina sokmadi dedigin gibi buyuk geliyor. İnce olanindan aldim bebedor sulu dislik. Cok ilgisi yok yine. Yumusak onlar sert degil agzina alniyor. Soguk olmasi ise yariyor. Salataligi soyup veriyorum hem tadi hosuna gidiyor. Ortuleriyle cenemle omuzumla elleriyle kasiyor.
karnı nasıl doyuyor ki?Biz blw ye başladık
Üç gündür havuç yiyoruz
Bugün de avokado da sıra
Altta iki dişi olduğu için çok büyük parçalar kopartıyo sonra çıkartıyor geri
Bir kaç kez de boğazına kaçtı öğürdü baya
Ulan gittik aldık geldik..selamlar, napıyonuz?
len deli pembe bende sipariş verdım bilmiyorum ne zaman gelır. d&r den verdık. eşim dedi ki 2 li olanla arasında hiçbi fark yok bunu alacagımıza 2 li alalım dedi
ulen ben bı tane beklıyordum bak 2 oldu .halka olanı alacaktım ben, 55 buna vermem zürafayı alalım dedi.
dün yıne vazgectı '' buna 80 verecegımıze 2 lisi 91 tl onu alalım o zaman '' dedi. çıktıkca çıktı işte
geldı mı senınki?
benımkı dün gece uyandı uyumadı bi daha. garip garip huylar edındı. bende bugun az uyutmaya karar verdım. 11,30 da uyanmıstı yarım saat önce uyuttum. bugun sadece 2 kere uyutucam. gündüz 12 den bu yana
dayanıyormus valla. neredeyse 4 saat ayaktaydı dıyebilirim.Sen uyutmayacaksin ama o dayanabilcek mi surrender? Benimki asla dayanamiyor,gozler gidiyo kafayi dayiyo memeye,biraz iciyo sonra uyku.. Cunku bazen ben de dusundum pek uyutmamayi ama olmadi
Biz blw ye başladık
Üç gündür havuç yiyoruz
Bugün de avokado da sıra
Altta iki dişi olduğu için çok büyük parçalar kopartıyo sonra çıkartıyor geri
Bir kaç kez de boğazına kaçtı öğürdü baya
dayanıyormus valla. neredeyse 4 saat ayaktaydı dıyebilirim.
Gobeknasilgidiyoo gobek e bi de basenler??? Normalde 175 boyumla 58 kiloydum smdi 65 im ve gobek duruyooo
ama babasının kucagındaydı tabiiDayansin bakalim popis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?