2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birickm salatalik yaliyo . Ne gececek agzina. İcini yalatmiyorum . Pirasa yada salatalik. Suluklardan iyi. Suluklar kaynatilmiyor. Cok steril gelmiyor o yuzden . Her seferinde salataligi sirkeleyip soyup veriyorum ancak 5 dk suruyo zaten . Soguklugu isledin yeter.

Canım eviniz cok mu uzak kaynananla ya beraber kalmak çok zor ya ben doğum yapınca 10 gün kaldı ben bunaldim inan bu. Arada eymenin bacakları tam isirmalik op bizim yerimize maşallah paşaya
Yarim saat otobüsle.. Her gün gidip gelmesi isime gelmiyo hem yemegimi yapiyo.. Sofrayi falan topluyo yardimci oluyo.. Ben geldigimde sadece Eymen le ilgileniyorum diher türlü zor olurdu.. Saol cnm

kızlar sebze puresini yoğurtla ve yumurta sarısıyla karıştırıp pişirince yayla çorbası oldu :)))
tadı gayet iyi.
miniğim beğendi.
denemek isteyen olursa, bilginize :)

Yarim saat otobüsle.. Her gün gidip gelmesi isime gelmiyo hem yemegimi yapiyo.. Sofrayi falan topluyo yardimci oluyo.. Ben geldigimde sadece Eymen le ilgileniyorum diher türlü zor olurdu.. Saol cnm
çok şanslısın arkadaşım.
çalışan bir annenin çocuğuna en iyi anneanne ya da babanne bakar.
yani canından bir parça neticede…
hiç bir işe elini sürmese de, sen işteyken biliyorsun ya onu seven koruyup kollayacak birine emanet.
gerisi teferruat.
sağolsun bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…