2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla ne kadar şanslısın, sürpriz olmus sana
acaba yeni diye mi kokuyor, benımde dikkatimi çekti. tamamen dogal ürün, gıda boyası var sadece

valla ne kadar şanslısın, sürpriz olmus sana
acaba yeni diye mi kokuyor, benımde dikkatimi çekti. tamamen dogal ürün, gıda boyası var sadece
Ne sürpriz ama,bi de diyor ki bu son bi daha böyle bişey isteme, amma şımartın çocuğu he dedim hee, herhalde yeni diyedir yani,huylandım yine de sirkeli su yaptım sildim

Aynen kadınlarda bu tüketim çılgınlığı varken herkes alır Atom düşünme al gitsin bak ben almadan burda sure sormuştum bi dislige o kadar para verilirmi demişti 90 TL linkten almış bide
baktım cok kaşınıyor dişleri. bir de güzel, dogal tabii
ilgimi çekti. ben 54 lük alacaktım, eşim 90 lık aldı. yazıkmıs bari 2 tane olsunmus

Ne sürpriz ama,bi de diyor ki bu son bi daha böyle bişey isteme, amma şımartın çocuğu he dedim hee, herhalde yeni diyedir yani,huylandım yine de sirkeli su yaptım sildim
sirkeli suyla siliniyor mu ki? bende suyun altına tuttum . halbukı sadece silinmeliymiş. çok saçma ama yaa
ben sabunla yıkamak ısterdım

Aynen kadınlarda bu tüketim çılgınlığı varken herkes alır Atom düşünme al gitsin bak ben almadan burda sure sormuştum bi dislige o kadar para verilirmi demişti 90 TL linkten almış bide

Off off.kocası aklı sıra akıllık etti..e madem teki 50 ve 80 e ozaman ikisine 90 a alırım dedi..o paket kocalar için tasarlanmış
Herifi içine su serpmiş kendi kendine ..
'vay be benki sörün eşiyim' demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…