- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.701
Hadi ya bizde hiç olmadı yandan yandan tebessüm ediyor ama kahkaha olmadı hic
valla ne kadar şanslısın, sürpriz olmus sanaSurrender bugün geldim eve kargo gelmiş, kociş dayanamamış çeneme almış Sophie hemen sildim verdim oğluma sevdi de ama kafama bişey takıldı çok ağır kokuyor ya, sanki şu muayene eldivnleri gibi kokusu
Sanslisin canim bakacak yakinindan biri var. Bazilari bakici arayip bulamiyor. Onlari dusunerek kendini rahatlatabilirsin. Yabanciya emanet etmek bence daha zor.[/QUOT
Ben öyle düşünemiyorum işte..bakıcı baksa şöyle yap böyle yap dersin ona bişey diyemem..çok rahatlar..tv ye bakmasın bişey olmaz şeker tuz yemesin bişey olmaz..zaten kucağına aldı mı kimseye vermez..kaç defa yapma dedim alışmasın dedim..şimdiden diyo kanguru ya koyup öyle dolaşcakmış evin içinde. .bizde de kalır zaten çatkapı gelip gitmelerinden bıktım..eşimle huzurum kalmadı hergün tartışma ailesi yüzünden. .kabullenemiyo rum. .bakmasını istemiyorum ona alışacak düşkün olacak diye korkuyorum kıskanıyorum
oğlan nereye gitse adam kaşıyıcı ile arkasında
herkesi kavga ettıreceksın kocasıylabirgün herkes zürafalanacak..
benımkı de kahkaha atıyor, ama uykusunda değil tabiKızlar bebeğim su an uykuda kahkaha atiyo sizde de oluyor mu. Çok tatlı oluyolar
He yaa,yüzü çok şebelekYa ilk gün vardı ama şuan yok..
Yanakları çok güzel dimi
6. Ay konsepti..damga vurdu
Ne sürpriz ama,bi de diyor ki bu son bi daha böyle bişey isteme, amma şımartın çocuğuvalla ne kadar şanslısın, sürpriz olmus sana
acaba yeni diye mi kokuyor, benımde dikkatimi çekti. tamamen dogal ürün, gıda boyası var sadece
baktım cok kaşınıyor dişleri. bir de güzel, dogal tabiiAynen kadınlarda bu tüketim çılgınlığı varkenherkes alır Atom düşünme al gitsin bak ben almadan burda sure sormuştum bi dislige o kadar para verilirmi demişti 90 TL linkten almış bide
sirkeli suyla siliniyor mu ki? bende suyun altına tuttum . halbukı sadece silinmeliymiş. çok saçma ama yaaNe sürpriz ama,bi de diyor ki bu son bi daha böyle bişey isteme, amma şımartın çocuğuhe dedim hee, herhalde yeni diyedir yani,huylandım yine de sirkeli su yaptım sildim
sirkeli suyla siliniyor mu ki? bende suyun altına tuttum . halbukı sadece silinmeliymiş. çok saçma ama yaa
ben sabunla yıkamak ısterdım
aman düdük kısmı cok da önemli sankı. baktım biraz göremedım. iyi oldu buldugun
Yarin Hemen aliyim diye dalga geçiyor benle pembe ne yapiyim bu kocayi
Beklerim gel yemeğe..
Bak ben misafir olacaktım o kendini davet ettirdi.
Musta samimi bir ahbabimiz var gelmek bi kısmet olmadi
Aynen kadınlarda bu tüketim çılgınlığı varkenherkes alır Atom düşünme al gitsin bak ben almadan burda sure sormuştum bi dislige o kadar para verilirmi demişti 90 TL linkten almış bide
Oo Gazan mübarek olsun şimdidenyarın sabah aşımız var . minnoşun çığlıklar şimdiden kulagımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?