- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.661
Allah bizimkileri de o hale getirsinBenimki de benden cok aliyorbi tane alacaktim bi baktim her cesidinden doldurmus sepete,sece sece 3e zor indirdim.. Eee bebek boyle sey kiyacaklar paralarina
Canım geçmiş olsun minige.2 aylıkken yüzünde fısırtı popoda geçmeyen pisik vardı çocuk Dr süt alerjisi dedi sonra mukuslu kakalar falan dana etinin dokunduğunu anladık 5 ayı dolunca alerji uzmanına götürdük test yapıldı
Bu arada disliginiz hayırlı olsun minnoşun inci gibi dişleri olsun...bizimkide ikili Ahsen vanilyalı olanı sevdi sanırım başladı kemirmeye
Mümkün değil kocam su sıra almazsimdi telefonda soyledim, verdigi ilk tepki, -o ne makinemi? oldudis kasima makinesi
Hayırlı olsun disleriniz. Ah o köpekler ille de en son çıkan azilar ana mi aglattilarDisi cikti onden 2 tane ama köpek dişleri şiş ve kizarik canim
Hayırlı olsun fıstık blw de ise yarar o minik baltalarAnladm cnmonlara da baya var amabildigm kadariylabenimki de eymengbi acelecei cikti.. 1i biraz cikti,digeri de bikac gune cikar
Sen bilirsin isini hamarat hatunsun vesselamyetişti...
Ama tek şey yetişmedi..
İftar sofrası...birer bardak su içirdim..ve sofrayı ortak kurdurdum
Bu hafta işe başladım,iş dediğimde 9 dan 1 e kadar seminer, ama o bile zor geldi oglumdan ayrı durmakdolayısıyla kaç gündür giremiyordum, neler olmuş yine... Neyse konuyu güncellemeyeyim tekrar, eee nasılsınız annişler
Erkek milleti işte okadar para verince beklentileri yüksek oluyoradam yemiyo içmiyo ..zürafayı takip ediyo
Almıyor kaşımıyor diyo
Zaar 24 saat onu tutacak kendide rahatça maç izkicekti
benımkı bugun sayıkladı hep '' buna 90 tl verdiğime inanamıyorum ''
Gündemim benimde zurafenasil kizlar memnun kaldinizmi? @Surrender Pembedon5 iyi kasiyosa yarin gideyim alayim bende, yoksa yicem kafayi
iki gunde minnosun ihtiyaclarina 250 tl para harcadik. kardes saolsun karsiladi :) hazir kardes burdayken gaydirsammi diyorumyegen sonucta
Hişt pembe be bir iki akşam da bizi al yemeğe yakınız musa zatenyetişti...
Ama tek şey yetişmedi..
İftar sofrası...birer bardak su içirdim..ve sofrayı ortak kurdurdum
Almazsa senadam yemiyo içmiyo ..zürafayı takip ediyo
Almıyor kaşımıyor diyo
Zaar 24 saat onu tutacak kendide rahatça maç izkicekti
Kızlar eşime dedim kızlar kasiyici almışlar diye buna mi para vermişler yazık paraya dedioğlan nereye gitse adam kaşıyıcı ile arkasında
Pembiş benim çeneye yenik düşen adamım da almış zürafee, de çok ağır kokuyor bence seninki de öyle mivıjı vıjı kaşıyo ...
Du bakalım nereye kadarrrrr
benimkide emzigin kenarlarini kemiriyor ya, en kotu oyuncak olarak kullanir aslinda.... diyorum ama bizim kizin en sevdigi oyuncak mendillerValla atom tam çözemedim 3hafta oldu alalı ama daha yeni yeni küçüğünü kemirmeye başladı emzigini kenarlarını kemirmeye başlayınca hemen zürafayi verdim eline öyle öyle alıştıyoksa kocam beni
kk ya gırmek için sabırsızlanıyordur
Bi alttaki mesajda belirmiştimşuan kocamın telini çaldım..
Büyük abdestteyim..
Whatsapp tan gülen b.k smile atmis zıçtım bugün demek istiyo herhal
Kızlar eşime dedim kızlar kasiyici almışlar diye buna mi para vermişler yazık paraya dedi
şuan kocamın telini çaldım..
Büyük abdestteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?