- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.741
yapsınlar da kurtulalım yaaikimi bir fidanin guller acan daliyizzz
kumas atladik bizcarsaflarlada muhabbeti var simdi, kahkahalar atiyo yuzune atip cekiyorum salliyorum falan bayiliyo bu ara gozu tullerede cok takiliyo :) ucusan kumas ariyo
offf kabus bizimde, sali gunu zaten ishal, belkide yapmazlar
Icimden bir his agir gececek bu ke diyor agzimi hayra acayim yayapsınlar da kurtulalım yaa
fiyatını kimseye söyleme, gülerler bize '' dedi benımkıde
yok sanırım. olmasın da yaaIcimden bir his agir gececek bu ke diyor agzimi hayra acayim ya9. Aya kadar yok dimi bundan sonra?
neredeyse bütün eşler aynıymış
rahatladım biraz. bi benımkı böyle sanıyordum
ramazon ' devrem etme alma bunu bez al bize bez ' dedi..
Kocam' devrem bezden daha mühim ' dedi
Bizimkinin bezde sikinti simdi ishal yapti bideramazon ' devrem etme alma bunu bez al bize bez ' dedi..
Kocam' devrem bezden daha mühim ' dedi
senin doktor ne dıyor şu ishal durumuna?Bizimkinin bezde sikinti simdi ishal yapti bide
yanii sophie bu boru mu
Bizimkinin bezde sikinti simdi ishal yapti bide
sen bi müddet hiçbişi almakocam zürafa ile bir sürü poz çekmiş durumda..
Gidişat iyi değil
Oğlum 1.33 liralık kaka yaptın diyo bide
Oğlum ananda aynı ...Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.
Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.
Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.
Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım!
Bebeğim bebeşom diye sevemez oldum..sen bi müddet hiçbişi alma
geçen gün e bebege gırdık. sırf hemen cıkalım dıye bebek arabasını arabada bıraktıBebeğim bebeşom diye sevemez oldum..
Adam ne e bebek mi yine ne alcan diyo
Azıcık nadasa bırakıcam..
Toprağında nemlensin
Haberi yok canim :) direniyorum gitmemek icin, duzelir gibi oluyo, sonra yineliyor. Asi olacak ya, muayene ederler zaten, o sirada mudahele etmek gerekirse ederiz diyorumsenin doktor ne dıyor şu ishal durumuna?
belkı ek gıdada duzelırHaberi yok canim :) direniyorum gitmemek icin, duzelir gibi oluyo, sonra yineliyor. Asi olacak ya, muayene ederler zaten, o sirada mudahele etmek gerekirse ederiz diyorum
kocam zürafa ile bir sürü poz çekmiş durumda..
Gidişat iyi değil
Oğlum 1.33 liralık kaka yaptın diyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?