- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.801
Pasa uyuyunca ben de uyuyorum pembe esimle kardeş gibi oldukfışlama
ilk çocuğun sanırım canım...bende ilk çocuğum olduğunda kaynanam yanımda 3 ay kalmıştı..kıskanmak ne kelime kadını boğasım geliyordu..sonraki çocuklarda özellikle kendim çağırdım çok zor oluyor çünkü..aslında şimdi anlıyorum yanımızda destek veren bir büyüğün olması nimetmiş..kızma ona emin ol senden sonra bebeğine en iyi bakacak olan o..inşallah başka çocuğun olduğunda o kıskançlıktan eser kalmayacakMrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı
Gezmaga gelcektiknetçen muşta..
Üç harfli zati
Tatvanada göl sebebei ile geliyoruZ
O iğrenç tramvaya bindik karı koca gölü gezdik
O ne kikızlar, ateşlendimi şu çorabına limon sıkın fikrini bilen var mı? işe yarar mı acaba?
Yok canım iki yaşına kadar onerilmiyo. İki yaşından sonra da hafta en fazla iki tane. Normal yumurtadan çok fazla proteine sahip ayrıca östrojen hormonu taşıdığından fazla tüketilmesi sakıncalı. Yani kontrollü olcekYa bilmiyomda..şe dicektim..yumurtanın çeyreği verilecek ya
..
Acaba diyom bıldırcın ymurtasımı alsam
Kesinlikle . Bizimki hesap yapmaktan ikinci fakulteyi bitirecek. Muhasebeneredeyse bütün eşler aynıymış
rahatladım biraz. bi benımkı böyle sanıyordum
Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.
Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.
Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.
Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım!
Hep ayni lar. Az önce zurafadan konu açtım.Geçen pril 30 lu tablet al gel dedim makineye bitti dedim..
hiç yok sıfır..
30 a aldı geldi..
Bufün a101 de 19 tl imiş
Akşamdan beri atarlı
bana bunu yazdığı için mi acabaağzına ..
.....
bana bunu yazdığı için mi acaba
ahahahahahahah ahahahahhaha
ellemeee..hayatım boyunca 42 45 43 45 43 42 lerde seyrettim durdum..kilo almak çok güzeeell ..canım selülitlerim,koca göbeğim ,elma yanaklarım sizi çok seviyoruuummBence artik kilo vermek icin birseyler yapmaliyiz sezaryenlilerkolunuz bacaginiz forograflarda kalin cikmiyormu?
ellemeee..hayatım boyunca 42 45 43 45 43 42 lerde seyrettim durdum..kilo almak çok güzeeell ..canım selülitlerim,koca göbeğim ,elma yanaklarım sizi çok seviyoruuumm
Düdüğünü kulak çöpü tıkıyorum ben sirkeli suda yıkıyorumaman kaçsın yaa
o düdüğü hiç sevmedim
valla bende kiblemedimpembe banın tadına varmıs
uslubundan hoşlanmayan birileri var belliilk defa yıyorsan 1-2 günde gelırsın üzülme.
banın kalkınca hangı yorumundan ban yedin onu da görürsün. bize de söyle hee ..
bu arada ben kiblemedim
çok ağladı mı? 3 bacak mıgünaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
ya kiblediysen?valla bende kiblemedim
yıktı ortalıgı. gözlerini kilitledi aglamaya odaklandı sadeceçok ağladı mı? 3 bacak mı
geçmiş olsun darısı bize
Yav yanlış alıntı oldu gecmis olsun fındığa dicektimpembe banın tadına varmıs
uslubundan hoşlanmayan birileri var belliilk defa yıyorsan 1-2 günde gelırsın üzülme.
banın kalkınca hangı yorumundan ban yedin onu da görürsün. bize de söyle hee ..
bu arada ben kiblemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?