2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk çocuğun sanırım canım...bende ilk çocuğum olduğunda kaynanam yanımda 3 ay kalmıştı..kıskanmak ne kelime kadını boğasım geliyordu..sonraki çocuklarda özellikle kendim çağırdım çok zor oluyor çünkü..aslında şimdi anlıyorum yanımızda destek veren bir büyüğün olması nimetmiş..kızma ona emin ol senden sonra bebeğine en iyi bakacak olan o..inşallah başka çocuğun olduğunda o kıskançlıktan eser kalmayacak

netçen muşta..
Üç harfli zati
Tatvanada göl sebebei ile geliyoruZ
O iğrenç tramvaya bindik karı koca gölü gezdik
Gezmaga gelcektik
Ona biz de bindik de bi tarafımız dondu

kızlar, ateşlendimi şu çorabına limon sıkın fikrini bilen var mı? işe yarar mı acaba?
O ne ki

Ya bilmiyomda..şe dicektim..yumurtanın çeyreği verilecek ya
..
Acaba diyom bıldırcın ymurtasımı alsam
Yok canım iki yaşına kadar onerilmiyo. İki yaşından sonra da hafta en fazla iki tane. Normal yumurtadan çok fazla proteine sahip ayrıca östrojen hormonu taşıdığından fazla tüketilmesi sakıncalı. Yani kontrollü olcek

neredeyse bütün eşler aynıymış
rahatladım biraz. bi benımkı böyle sanıyordum
Kesinlikle . Bizimki hesap yapmaktan ikinci fakulteyi bitirecek. Muhasebe

Geçen pril 30 lu tablet al gel dedim makineye bitti dedim..
hiç yok sıfır..
30 a aldı geldi..
Bufün a101 de 19 tl imiş

Akşamdan beri atarlı
Hep ayni lar. Az önce zurafadan konu açtım.
A evde misvak var ver eline kasisin dişini dedi

Bence artik kilo vermek icin birseyler yapmaliyiz sezaryenliler kolunuz bacaginiz forograflarda kalin cikmiyormu?
ellemeee..hayatım boyunca 42 45 43 45 43 42 lerde seyrettim durdum..kilo almak çok güzeeell ..canım selülitlerim,koca göbeğim ,elma yanaklarım sizi çok seviyoruuumm

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.

çok ağladı mı? 3 bacak mı
geçmiş olsun darısı bize

Yav yanlış alıntı oldu gecmis olsun fındığa dicektimbende bende kiblemedim ağızdan hangi asi ola ki asi yi artık nerden vereceklerini şaşırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…