- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.821
ya sen kiblediysenya kiblediysen?
artık bu pembenın inancına kalmısya sen kiblediysen
sağ ol :=)Yav yanlış alıntı oldu gecmis olsun fındığa dicektimbende bende kiblemedim ağızdan hangi asi ola ki asi yi artık nerden vereceklerini şaşırdılar
Hadi geçmiş olsunn . Inş. Bir soru olmadan atlatirgünaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
pembe banın tadına varmıs
uslubundan hoşlanmayan birileri var belliilk defa yıyorsan 1-2 günde gelırsın üzülme.
banın kalkınca hangı yorumundan ban yedin onu da görürsün. bize de söyle hee ..
bu arada ben kiblemedim
valla bende kiblemedim
Senin adın çıkmış bi kere ne yapsan faydasi yokartık bu pembenın inancına kalmıs
belkıde atom yaptı
Aynen sıcakta ates hiç çekilmez ins kolay atlatir diğeri ne zamanmissağ ol :=)
çocuk felcı sanırım. öff bu akşamı bi atlatalım da..
hiç sormadım cocugu düşünmekten.Aynen sıcakta ates hiç çekilmez ins kolay atlatir diğeri ne zamanmis
Bende tam tersi biri gelse de kızımı versem nefes alsam diyorum.bence rahat ol benim de kV ve anem dönüşümlü bakıcak hiç öyle düşünmüyorum de ki yabancı biri değil en azından kV bakıcı oyw telkin et kendini cnm bende ağustosta başlıcamMrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı
Yabancı baksa uyarırsın ama ona bişey diyemem kafasına göre takılacak..annem uzakta malesef gelse 15 gün anca kalabilir..emzirmesem bana bile vermicek kadın kucağından indirmiyo çocuğu deli oluyorum. .ne telkinler yapıyorum ama işe yaramıyor eşimle sürekli tartışıyoruz..huzurum kalmadı resmen..2 aylıkken yedikleri tarhana dan kurufasulyeden fln tattıralım istediler düşün ben yokken neler yaparlarBende tam tersi biri gelse de kızımı versem nefes alsam diyorum.bence rahat ol benim de kV ve anem dönüşümlü bakıcak hiç öyle düşünmüyorum de ki yabancı biri değil en azından kV bakıcı oyw telkin et kendini cnm bende ağustosta başlıcam
evet.... bu yumuşaktan serte geçiş konusu da mantıklı ... düşünmemiştimBana sormamışsın ama yazmak istedim
ben üç tane kitap aldım şimdilik
bebek Dokun öğren serisinden renkler
bil bakalım bu kim acaba bir kurbağa mı
gürültücü maymun oynamayı seviyor
bu sonuncusu kuklalı kitap
ben aslında sana bi soru sormuşum ama
sana sormamışım
yani sana sormak isterken başkasına sormuşum
limonluseker yazacağıma limonluzencefil yapmışım
blw başladın galiba dimi ?
oturmaya ne zaman başladı diye sormuştum
kitap önerilerini hemen inceleyeceğim canım
çok çok sağol
okumaya başladın mı tepkisi nasıl
Evet avokado çok faydalıymış gerçekten ben ilk havuç vermiştim ama ilk avokado vermek daha mantıklı yumuşaktan serte geçiş daha iyi olur gibi
Grupda neden öyle oldu ki beni hemen kabul etmişlerdi
Elma resmi var profil resmi olarak
Senin bi suçun yok canım
uzmanlar diyoki 1 yaşına kadar katı gıda yemek bebekler için eğlencedirEvet 1.5-2ay deneme suresiymis. Tadiyo iste alisiyo. Ama zaten anne sutu temel besin kaynagi olmaya devam ediyor,o nedenle endiselenmeye gerek yok:) sut icmese de devam sutu iciyorlar hiuf..:)
maşallah canım maşallahÇok ilginçtir ki benim yigenim 7 yaşında ve kitap aşığı ve ödev vs ders çalışmak olsun aileside çalışmaktan oturup kitap okuyan birileri değil kolej de okuyor ve 15 kişilik özel yetenekli öğrenciler arasında peki bu çocuğa nereden geliyor anlamıyorum kampa gider 3 günlüğüne kitap vs götürür geçen yıl karekok leri öğrendi yaşıtları toplama çıkarma yaparken
ya kiblediysen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?