2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uzmanlar diyoki 1 yaşına kadar katı gıda yemek bebekler için eğlencedir
ana besinleri yine anne sütüdür
o nedenle katı gıdaya geçişte bebeği yemek yerken zorlamamak lazımmış

Evet canim oyleymis haklisin sut gelmezse zaten baska turlu tedarik ediyor annisler :) bakalim insallah cop cop emmeye devamederler

pitipitikare yine cok guzelyazmissin :) cok hizli buyuyorlarmis gercekten de.. Zamaninda sadece kucagimda uyuyor,gogsumde yatiyor derdim.. Cocuklu arkadaslar bunun kuymetini bil,buyuyunce yaklastirmiyorlar yanlarna diyordu.. Cok buyumesine gerek kalmadi su an dahi yatmiyor gogsumde neyse ki hala kucagimda daliyor of her sey zamanla olur ya su an yatsin isterse saatlerce,cok degerliymis bu anlar

Bizede demişlerdi elledi bingildagi devit veriyormusun dedi evet dedim ama aklımda soru işareti kalmıştı

Asi icin gecmis olsun surrender. Ay ne bu ya korkutup duruyorlar,insanin icinebisi atiyorlar. Evet cook zaman gecebilirmis bingildagin kapanmasi icin. Daha 6aya girmemis cocuk kapanmamasi normal dogal olarak. Bence kontrol amacli demistir,bakmis hala boyle iste falan demek icin demistir

bence de.. sonucta hemen kapanacak hali yok. bu ayın sonunda doktor kontrolumuz var, bakalım o bişi diyecek mi.

hayat bir gün o da bugün'' gercekten inanıyorum bu söze.
geçmiş sanki hiç yaşanmamıs gibi, rüya gibi. tek an var, o da bugün.

Beslenme guzel gidiyor,ek gida kilo aldirmaya baslamisneguzel:) masallah yarasinnn..tam ortalamada gidiyor findik:)

Beslenme guzel gidiyor,ek gida kilo aldirmaya baslamisneguzel:) masallah yarasinnn..tam ortalamada gidiyor findik:)
evet boyuda uzamıs. gecen ay yarım cm uzamıstı
şaka gibi yani. ortalama olsun, karnı doysun yeter :=)
karnının doyması gelişimi açısından çok önemlı çünkü.

evet boyuda uzamıs. gecen ay yarım cm uzamıstı
şaka gibi yani. ortalama olsun, karnı doysun yeter :=)
karnının doyması gelişimi açısından çok önemlı çünkü.

1hafta daha var onunuzde hatta tam dolmasi icin 6ayin:) ne kadar etkiliyor ya valla sasiriyorum.. Kiyamam doysunbuyusun hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…