2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günde 2 kez kaşık maması, emzirme. çorbalara da yenı başladık. 3 haftada 500 aldıgına göre, gecen 1 ay boyunca doymadıgının tezini dogrulamıs olduk. gece ay 370 g almıs. kıyafetlerını saydım mı şuan hatırlamıyorum.
Ama çok uğraşıyorsun ek gıdada falan senin kız bu gidişle ileride yemek secmeyecek bakalım biz ne yapicaz bizimki sizden 3 gun küçük yeni yeni yogurt meyve vermeye basladim şaşırıyorum ne vereyim başka tarifler bakiniyorum ne guzel di çıkar memeyi ver ağzına :KK70:simdi hatirladimda eskiyi senin bir sozun vardı en iyi meme bos meme hep bosaltmakti memeyi ki sutun artsın kız sayende sutum artıyordu :KK36:

Yabancı baksa uyarırsın ama ona bişey diyemem kafasına göre takılacak..annem uzakta malesef gelse 15 gün anca kalabilir..emzirmesem bana bile vermicek kadın kucağından indirmiyo çocuğu deli oluyorum. .ne telkinler yapıyorum ama işe yaramıyor eşimle sürekli tartışıyoruz..huzurum kalmadı resmen..2 aylıkken yedikleri tarhana dan kurufasulyeden fln tattıralım istediler düşün ben yokken neler yaparlar
Cnm o zaman esinle konuş ve bakıcı tutun buna razi değil mi? Valla benim kV gorumcemin 2 cocuguna baktı ben guveniyorum

Ama çok uğraşıyorsun ek gıdada falan senin kız bu gidişle ileride yemek secmeyecek bakalım biz ne yapicaz bizimki sizden 3 gun küçük yeni yeni yogurt meyve vermeye basladim şaşırıyorum ne vereyim başka tarifler bakiniyorum ne guzel di çıkar memeyi ver ağzına :KK70:simdi hatirladimda eskiyi senin bir sozun vardı en iyi meme bos meme hep bosaltmakti memeyi ki sutun artsın kız sayende sutum artıyordu :KK36:
şu geçiş kısmı cok gıcık oluyor. bi an önce halletmek istedım. aynen göğüs hep boş kalmalı
pompa öyle işime yaradı kı benım. şuan bıle göğsüm doluysa önce teklıf edıyorum, almıyorsa sagıyorum.
inşallah dediğin gibi seçmez :=) begenmese de 3-4 kaşık bile olsa yedırıyorum.
bugun yarım küçük kase çorba yedi :=)
bende düşünüyorum bu sefer ne yapsam dıye :D

şu geçiş kısmı cok gıcık oluyor. bi an önce halletmek istedım. aynen göğüs hep boş kalmalı
pompa öyle işime yaradı kı benım. şuan bıle göğsüm doluysa önce teklıf edıyorum, almıyorsa sagıyorum.
inşallah dediğin gibi seçmez :=) begenmese de 3-4 kaşık bile olsa yedırıyorum.
bugun yarım küçük kase çorba yedi :=)
bende düşünüyorum bu sefer ne yapsam dıye :KK70:
Ohhh bal seker olsun findiga, korkum o ki sen 1 ay sonra lahmacun kebapta yedirirsin dürüm eder eline verirsin:KK70:

kızlar, hemşire bıngıldagı elledi ve devıt verıyor musun dedı. bende onu degıl başka verdıgımı söyledım. bıngındagı kapanmamıs mı, yumusak mı.. bişi dedi anlamadım. oolsa ne olacak ki sonucta daha cok zamanı var kapanması için.
benimkinin bir parmak basımından birazcık fazla kaldı bıngıldağı yani 1 cm kadar..erken kapanması daha tehlikeli aslında..bende devit3 erken kapatacak korkusu var bir gün ara ile veriyorum yanlışmı düşünüyorum acaba

Olaya aciklik getireyim pembe benim adima yeni üyelik almis.. Sonra burdan biri kiblemiş. Üyeligi iptal edildi uyari aldi..
Benim daha yazdigim mesajlarda pembenin yazdigi sanilip silindi.

benimkinin bir parmak basımından birazcık fazla kaldı bıngıldağı yani 1 cm kadar..erken kapanması daha tehlikeli aslında..bende devit3 erken kapatacak korkusu var bir gün ara ile veriyorum yanlışmı düşünüyorum acaba
hiç bilemiyorum o konuyu. ben bu zamana kadar hiç kontrol etmedım bındagı
şimdi baktım 3 parmak falan var

Ya bu kin lemeler başkasının bikini alma falan iyice baydi ha:işsiz:
Bu arada valla meraktan catliycm kim kibliyo bana ozel den mesaj atan söz kimseye demem:KK70:

Back
X