2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, sitenın bazı kuralları var
ve yönetım uyulmasını istiyor. yani biri birine gıcık olsa ve kiblese hemen ban yıyor sanmayın. okunuyor mesajlar yanlıs bir durum görünce ban yıyor veya atılıyor sıteden. o yüzden şu kib yapan muhabbetını gecelım artık :KK70:
bazılarınız sadece ocak annelerınde yazdıgı, başka formlarda takılmadıgı için garip gelıyor olabilir bu durum. ama çok normal bişi bu .

hee birileri birilerine gıcıktır, attıgı her seyı takip edıp acık arar ve bulunca hemen kibler

Yoğurdu kendin mi yapıyosun hazır mı
Ben kendim yapmayı düşünüyorum ama günlük sütten ve mayasıda gene hazır yoğurt olacak mecbur öyle olunca hazırdan farkı kalmıyor yazmışlar bi yerde kafam karıştı
kendim yapıyorum. 1 kere hazır kullanırsın
sonrakıler öyle olmaz zaten. ya da bırınden maya alamaz mısın?

Alırım da açık sütle yapıyo kaynanam açık sütlere güvenmiyorum
Labne yaptın mı peki oda aynı yoğurt gibi yapılıyormuş tek farkı süte peynir katılıyor
elbet güvenilir bir yer vardır . günlük sütle de yapanlar var
denemeden bilemezsin. yok labne hiç yapmadım. ama deneyebılırım
hiç aklıma gelmemişti :=)

Geçmiş olsun sör Surrender Surrender çok zor bu aşılar yaa bizim 4. Ay aşısı geç oldu bu da bayramdan sonraya kaldı artık.
sağ ol canım. öff aynen öyle. neyse ki bi müddet rahatız
şu aşı fasılları geçeydi iyiydi yaa
keyfinde falan sorun olmadı, bakalım gece ateş olacak mı. inşallah olmaz
rahat rahat uyur şeker suratlı

Ben de dün akşam ek gıdaya geçiş hazırlığı yaptım tabağını kaşığını suluğunu bilmem nelerini aldım hep. Ha bi de tatil için gölgelikli baby float aldım. Bugün verilmiş kargoya yarın gelir umarım çok heyecanlıyım :KK49:
Kocişe deyim ki akşam bak herkes kaşıyıcıya veriyo o kadar parayı ben çoocuuma yemek seti dizdim deyim sevinsin çok para harcıyorum diye içerliyo :KK70:
Daha oğluma mayoyla şapka alıcam :KK48:

Back
X