- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.901
Pembe hangi ara
eymentaa
nin nikini aldı da fark edildi de kiblendi de anlamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kibleyen '' ben yaptım'' der miYa bu kin lemeler başkasının bikini alma falan iyice baydi ha
Bu arada valla meraktan catliycm kim kibliyo bana ozel den mesaj atan söz kimseye demem![]()
Söylenmez ayıp olur diyo. .doktora gitmeyi bile düşünüyorum artık. .Cnm o zaman esinle konuş ve bakıcı tutun buna razi değil mi? Valla benim kV gorumcemin 2 cocuguna baktı ben guveniyorum
kibleyen '' ben yaptım'' der mi![]()
canım zaten 1 damla bişi. onu da kaşıkla verırsem yarısını alır heralde :=) agzına damlatıyorumSurrender carlsonu nasıl veriyorsun ben kaşıkla verryrm
Ben dedim vallakibleyen '' ben yaptım'' der mi![]()
sürekli takipte olup kib yapandan bahsedıyorum aslında.Ben dedim valla
Ama geç kalmışım ona yanıyom
Ya çok zor akıyor tutturmak guclesiyicanım zaten 1 damla bişi. onu da kaşıkla verırsem yarısını alır heralde :=) agzına damlatıyorum
kendı dilini çıkarıyor zaten![]()
ben önce ters cevırıyorum. yarısına gelınce agzına damlatıyorum. aynen yavaş akıyorYa çok zor akıyor tutturmak guclesiyi
artık 1 kase yogurt yıyoruz :=) maşallah çok sevıyor
kendim yapıyorum. 1 kere hazır kullanırsınYoğurdu kendin mi yapıyosun hazır mı
Ben kendim yapmayı düşünüyorum ama günlük sütten ve mayasıda gene hazır yoğurt olacak mecbur öyle olunca hazırdan farkı kalmıyor yazmışlar bi yerde kafam karıştı
kendim yapıyorum. 1 kere hazır kullanırsın
sonrakıler öyle olmaz zaten. ya da bırınden maya alamaz mısın?
elbet güvenilir bir yer vardır . günlük sütle de yapanlar varAlırım da açık sütle yapıyo kaynanam açık sütlere güvenmiyorum
Labne yaptın mı peki oda aynı yoğurt gibi yapılıyormuş tek farkı süte peynir katılıyor
sağ ol canım. öff aynen öyle. neyse ki bi müddet rahatızGeçmiş olsun sörSurrender çok zor bu aşılar yaa bizim 4. Ay aşısı geç oldu bu da bayramdan sonraya kaldı artık.