2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol canım. öff aynen öyle. neyse ki bi müddet rahatız
şu aşı fasılları geçeydi iyiydi yaa
keyfinde falan sorun olmadı, bakalım gece ateş olacak mı. inşallah olmaz
rahat rahat uyur şeker suratlı
İnşallah canım. İyi bari keyfi yerindeyse buna da şükür maşallah.

Ne yapıyor pamuk şekerim :anneadayı:

Pamuk şeker bi yan yatma çıkardı başıma. Öğrendi ya illa yapacak. Bi sağa yatıyor sıkılıyor dönüyor sola yatıyor. Sonra hızını alamayıp pat yüzüstü dönüyor uykuda:KK70: uyanıp kafayı kaldırıp bakıyor aynen şöyle :KK57: ehehe
Anası da sabaha kadar tilki uykusunda çocuğu boğulmasın diye :işsiz:
Damadım nasıl?

Söylenmez ayıp olur diyo. .doktora gitmeyi bile düşünüyorum artık. .
Cnm psikolojik destek alabilirsin bunda birsey yok.Nerede oturyorsunuz? İstanbul mu? Ayıp olur diye kendi kendini hasta mi etceksin? Eger bakıcı için maddi durumunuz elveriyorsa bence evine kamera dosettitip baktirtabilirsin.. ya da kesin bir dille konuscaksin kV ile bunları bunları yapmanı istemiyorum yaparsan hakkımı helal etmem fln de. Bebegini birakip ise başlayan o kadar çok insan var ki.düşün ben 8 5 çalışıyorum.7 ceyrekte çıkınca evden ne kadar uzun bir süre gormicem kızımı. Ben de ozlicem diye üzülüyorum. Az kaldı ağustosa.zaman geçmez gibi geliyordu ama o kdar çabuk geçiyor ki. Eğer bu süreci atlatamayacaginı düşünüyorsan bence esinlenerek birlikte bir uzmanları görüşebilirsin. Lohusalik depresyonu diye bişey gerçekten var.ben ilk zamanlar uykusuzluktan girmiştim ama kendime geldim sonra.biz ne yaptık fln diyodum ben bu çocuğa bakamam diyodum.ne zaman istedigim zaman uyanicam diyodum.diyodum da diyodum.bebeğin altını almak bile zor geliyordu ama şimdi geçti gitti.

Piticim alakasiz olacak boyle duygusal yazindan sonra ama, emmiyo demi seninki?
Emmiyor Atomum, sağıyorum ama artık 10 cc filan çıkıyor, zaten mama da içmiyor zilli. Diş geliyor, acaip huysuz ve iştahsız. Özellikle akşamları vız vız vız vız, insanı canından bezdiriyor. Memeyi bıraktığı gibi biberonu da bırakma peşinde sanırım, direkt ekmek arası köfte filan yiyecek herhalde haspam :işsiz:

ellemeee..hayatım boyunca 42 45 43 45 43 42 lerde seyrettim durdum..kilo almak çok güzeeell ..canım selülitlerim,koca göbeğim ,elma yanaklarım sizi çok seviyoruuumm :KK68:
Senin kilogram olarak yazdıklarını ben beden olarak giyiyorum...

İbrahim Tatlıses 'den benim için geliyor ; Acı Gerçekler :KK14:

Screenshot_2016-06-24-21-26-44_1.webp

belkı ek gıdada duzelır
Kesinlikle katılıyorum, ek gıda bağırsak florasını etkiliyor.

Insallah, biraz patates puresi yediriyorum 2 gundur, yarinda havucla karistirip vereyim bakayim...

Muhakkak işe yarayacaktır, ben kaşık maması veriyorum, bugüne kadar cır cır gibi kaka yapan çocuk başımıza Beton Raziye kesildi :KK70:

:KK70: yıkıl atom yıkıl

Olsun be, Atom da sütü merak etmiş bacım, duygusal muygusal, kadın hayatının son 6 ayını mastit kraliçesi olarak geçirdi garibim, ister istemez dikkati memeye kayıyor. :KK31:

Bence artik kilo vermek icin birseyler yapmaliyiz sezaryenliler :KK70: kolunuz bacaginiz forograflarda kalin cikmiyormu? :KK11:
Fotoğraflarda kalın çıkmak mı? :cool:
Fotoğraflarda çıkıyor musun diye bir sor, koldan bana yer kalmıyor kadrajda:skandal:
Ayrıca bugün gittim gezdim accık, sünnet çocuğu gibi apış aram ayrık oturuyorum, neden çünkü sürtünmekten kızıl kızıl pişmiş ayıboğan baldırlarım :confused:

Cnm psikolojik destek alabilirsin bunda birsey yok.Nerede oturyorsunuz? İstanbul mu? Ayıp olur diye kendi kendini hasta mi etceksin? Eger bakıcı için maddi durumunuz elveriyorsa bence evine kamera dosettitip baktirtabilirsin.. ya da kesin bir dille konuscaksin kV ile bunları bunları yapmanı istemiyorum yaparsan hakkımı helal etmem fln de. Bebegini birakip ise başlayan o kadar çok insan var ki.düşün ben 8 5 çalışıyorum.7 ceyrekte çıkınca evden ne kadar uzun bir süre gormicem kızımı. Ben de ozlicem diye üzülüyorum. Az kaldı ağustosa.zaman geçmez gibi geliyordu ama o kdar çabuk geçiyor ki. Eğer bu süreci atlatamayacaginı düşünüyorsan bence esinlenerek birlikte bir uzmanları görüşebilirsin. Lohusalik depresyonu diye bişey gerçekten var.ben ilk zamanlar uykusuzluktan girmiştim ama kendime geldim sonra.biz ne yaptık fln diyodum ben bu çocuğa bakamam diyodum.ne zaman istedigim zaman uyanicam diyodum.diyodum da diyodum.bebeğin altını almak bile zor geliyordu ama şimdi geçti gitti.
Canım memurmusun ben de memurum ankarada ise başlarsam sabah 7 aksam 7 olacak ev uzak ise paşam bensiz ne yapar bilmiyorum şuan düşünmek istemiyorum 2 yıl ucretsizdeyim tam bana çalışacak ben gidecem o_O bugün arkadaşla görüştüm yargidayim istinafa adliyeye gönderme de olabilirmiş kendimi nerde bulacam merak ediyorum belki beni es geçerler izindeyim diye inşallah :KK49:

Kefir de çok faydalı imiş diyolar bebeklere herkes veriyor ama ben karar veremedim versem mi diye
Selam limoncum, Kefir konusuna değindin pek iyi ettin.

Kefir hakikaten çok faydalı, ben Kefir ile her sabah günlük peynir yapacağım kızıma. Şöyle ki, kaynayan süte soğuk Kefir dökünce süt hemen kesiliyor ve diş diş bir peynir oluyor, aslında lor gibi. Tuzsuz, tam da bebeklerimize vermemiz gereken gibi. Ne şeker ne de tuza ihtiyaçları yok, tanımıyor bilmiyorlar. Biz işgüzarlık yapıp tattırmazsak da haberleri olmaz ( eşim sürekli onu bunu tatsın derdinde, çocuk o tadları biliyor da canı çekiyormuş gibi geliyor ona)

Pamuk şeker bi yan yatma çıkardı başıma. Öğrendi ya illa yapacak. Bi sağa yatıyor sıkılıyor dönüyor sola yatıyor. Sonra hızını alamayıp pat yüzüstü dönüyor uykuda:KK70: uyanıp kafayı kaldırıp bakıyor aynen şöyle :KK57: ehehe
Anası da sabaha kadar tilki uykusunda çocuğu boğulmasın diye :işsiz:
Damadım nasıl?
Gelinim seni uzuyor mu kiyamam pamuk presnsen o annesi çok tatlı

Gelinim seni uzuyor mu kiyamam pamuk presnsen o annesi çok tatlı
Canım damadın da ne yapsın o da yerde gökte durmuyor valla kıpır kıpır yere koyuyorum donuyor sonra ağlıyor kaldır diye beni görmeden duramiyor yapışık gibiyiz arkami dönmeden ağlıyor ankarada hava da çok sıcak sudan cikmiyiruz gece uyku da yok her saat kalkıyor emmiyor da huy yaptı artik uykusuz yorgun geçiyor ama guluskeri ömre bedel çok tatlılar sarıl annryr diyorum sanki anlıyor başını yasliyor omzuma yavrum benim :anneadayı:

Emmiyor Atomum, sağıyorum ama artık 10 cc filan çıkıyor, zaten mama da içmiyor zilli. Diş geliyor, acaip huysuz ve iştahsız. Özellikle akşamları vız vız vız vız, insanı canından bezdiriyor. Memeyi bıraktığı gibi biberonu da bırakma peşinde sanırım, direkt ekmek arası köfte filan yiyecek herhalde haspam :işsiz:
Benim oyle ne yazikki. Tabak kasiga ozeniyordu. Biberondan da icmiyordu dogru duzgin. Kasik mamalari ve meyve puresine basladim . Uc ogun bunlari veriyorum. Arada biberon. Gunduz uykuda emzirirken hemen uyaniyor . Gece emzirmeye calisiyorum. Emmeyince iyice azaliyor. Sagmakta fayda etmiyor. Zaten az

Selam limoncum, Kefir konusuna değindin pek iyi ettin.

Kefir hakikaten çok faydalı, ben Kefir ile her sabah günlük peynir yapacağım kızıma. Şöyle ki, kaynayan süte soğuk Kefir dökünce süt hemen kesiliyor ve diş diş bir peynir oluyor, aslında lor gibi. Tuzsuz, tam da bebeklerimize vermemiz gereken gibi. Ne şeker ne de tuza ihtiyaçları yok, tanımıyor bilmiyorlar. Biz işgüzarlık yapıp tattırmazsak da haberleri olmaz ( eşim sürekli onu bunu tatsın derdinde, çocuk o tadları biliyor da canı çekiyormuş gibi geliyor ona)
Kefiri deniyecegim. Uzaktan akrabamiz var cocuklari 2.5 yasinda . Seker tatli abur cubur hic birsey vermemisler. misafiige gittigimde cocuk ordayfi. Cikolata tarzinda birsey tatli birseydi verdiler istemedi. Bir parca verdilet tukurdu cocuk gozumun onunde. Tadina aliskin degil. Sebze meyvesini yiyor. Eline sut verince uyku saati oldugunu biliyor uykuya geciyor. İnsallah bende mo gunleri gorurum

Back
X