2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gelinim seni uzuyor mu kiyamam pamuk presnsen o annesi çok tatlı

Sağolasın teyzesi. Ay kayinvalidesiii

Oyy nelerde öğrenmiş oğluşa bak sen
Her geçen gün değişiyorlar nesli. Bir hafta önceki fotoğrafları bile farklı geliyor bana. Hem azıcık büyüsün otursun yürüsün istiyorum hem de zaman geçmesin hep böyle bebek kalsın istiyorum. Ev işi yaparken onunla ilgilenmedigim her ana acıyorum resmen. Bu annelik manyak ediyormuş adamı. .
Oğluşu öp benim için

Sorma sur ya benimde biberonlar elimde patladi, lansinohun biberonuyla iciyo sadece zar zor, aventlerin yuzune bakmiyor... Wee nin sulugu var bende, yanlarinda tutacak yerleri var, tutuyo goturuyo agzina ama su icmiyor, dis kasiyor

Hepsi ayni bunlarin.

Sayfa 9283..
Biricikim pembede gitmiş ,kuduruyordur yazamadağı için yazdığı gün ve saat..
...
Eymentaa ile wat. Konuşuyorduk..biri beni banlamış diye espiri yapıp gülüyorduk..o anda sör de burada espiri yapıyırmuş atomdanda bilebilir pembe diye..
O ara dedim etmentaa10 ile geleceğim
Biz cok gülüştük eymentaa ile ve ben kocamnın telinden eymentaa10 aldım..biricikime yazdım ...kuduruyordur mesajı için ' bugün nasılım yazdım'
Eymentaa ya da ' beni bi yerden tanıdın mı gibi bişi' ve eymentanın yazmış olduğu ' banlanırsada okuyabiliyor muuu' mesajına eymenta10 ile ' okuyabiliyor' yazdım..derken bir baktım espiritüel bir mesaj ardından gönderemiyırum..meğer oda ban yemiş...15 dk içinde
Amacım anlaşıldığı üzere gerginliği kırmaktı..ve eğlenmek gülmekti..
Dalga geçmediğimi sadece olacak o kadar tadında ima yaparak espiri yaptığımı bilirsiniz...
Kızmadım kim banladı bile demedim.. eymentaa wat.konuşmamızı kopyalayabilir..durumla eğlenmeye çalıştım..fakat eymenta10 ile de şikayet edilip banlanınca ....
Dedim ki...
Yazık..
Şurada günün stres ve yorgunluğunu atıyoruz..buraya harcadığım vakit ve tek tek okumalarım..ve anneleri güldürmek nefes aldırmak isteyişlerim..ve bilebildiğim kadarı ile tecrübe paylaşımlarım..
Kimi zaman mutfakta bulaşığım dururdu da bburaya yazardım yada gece emzirmelerinde yazardım
.. Minnoşun şekerlemr vakitlerinde yazardım uyumazdım..

Neşelendiğinizi görür bende neşelenirdim..
Babacığımı kaybedince hastalık üzüntü vb konulardan kaçar oldum..yada dalgaya vurdum..

Ama..
Açıklık getirdimmi bilemiyorum..kırgın ve üzgün değilim zira babacığım içimi yakarken 3 kuruşluk mevzular beni asla üzemez..
Artık girmeyeceğim..
Oğlum büyüdü ve daha cok ilgi bekliyor..
Burada nefes tüketmeyeceğim..
Haa cok kıymetli dostlar var burda..
Sör,lolu,biricik,eymenta atom siz zate telimdesiniz bide suan uzun yazıma ilave edemicem
Betss,ıııı nesli,ııı allah cezanızı versin işte unuttum
Sizler için vaktim helal hoş olsun bakın daha varsınız magezu sen yine..
Amannn eğeriii ...
Haydin sağlıcakla kalın ...
Kaç aydır taşıdık ( aaaa cisriğimmm)
Bu yükü burda..çok özelsiniz..
Ama işte birilerinin yaptığı ayıp..beğenmiyorsan okuma kardeşim ..hayır merak ediyorum bi masa etrafında olsak ağzımamı vuracak ki
İnsanız lan
Arkamdan gevelemeyin..ilerde oğlum okuyacak olursa vay be anneme bak..gururu onuruna bak desin
Dimi minnoş..şuan aramıza transfer oldun
Ağzını yiyesim var
Hoşçakalın

Bi olaylar donuyor da anlamadik pembe.. Zaten baya bi sacma hal almaya basladi,ben de soguyorum git gide.. Bakalim nolcak. Bosver sen de gavura kizip oruc bozulmaz diye bi soz var. Seni seviyoruz biliyorsun

Pembito sen gidersen tadı kalmaz forumun
Kaç mesajına kahkayla güldüm hatırlamıyorum inan
Hamilelik doğum lohusslık bebik bakımı..birlikteydik bu süreçlerde hep.
Tanışmasak da hiç tanışmış kadar olduk birbirimizle
Hep o ....... yüzünden
Tadını kaçırdı forumun resmen
Gitme kal bu forumda
Gitmeee gitmeee yazık olur bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…