- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.941
Bir bardak sütü ısıtıp 42-45 dereceye gelince iki kaşık mayayı atıcam ben.Temassız ateş ölçer varsa onun ortam ayarında ölçebilirsim. Netten okumuştum.Daha uygulamadım:)Kızlar ilk defa yoğurt mayalayım dedim İnterten tarifine baktım yaptım olmasiz Nasıl yapıyorsunuz
eşim kendıne her gün kefir yapıyor. ben hiç sevemedım tadını. biraz zaman gecsın minnoşa verıcemKefir de çok faydalı imiş diyolar bebeklere herkes veriyor ama ben karar veremedim versem mi diye
kilo başına 1 yemek kaşığı mayaKızlar ilk defa yoğurt mayalayım dedim İnterten tarifine baktım yaptım olmasiz Nasıl yapıyorsunuz
Ben buralardan değilim :)) ama bende sormuştum tanıdıklara da görünce yazayım dedim; 1 litre sütü (keçi sütü galiba)Kızlar ilk defa yoğurt mayalayım dedim İnterten tarifine baktım yaptım olmasiz Nasıl yapıyorsunuz
Anlattigindan bir tanede bende var piticimEmmiyor Atomum, sağıyorum ama artık 10 cc filan çıkıyor, zaten mama da içmiyor zilli. Diş geliyor, acaip huysuz ve iştahsız. Özellikle akşamları vız vız vız vız, insanı canından bezdiriyor. Memeyi bıraktığı gibi biberonu da bırakma peşinde sanırım, direkt ekmek arası köfte filan yiyecek herhalde haspam
Kızlar ilk defa yoğurt mayalayım dedim İnterten tarifine baktım yaptım olmasiz Nasıl yapıyorsunuz
Bagirsaklari oldu olasi zaten sikintili, bu ek gida isi biraz sancili olacak basima. Patates puresine havuc da eklemistim bugun, aglaya aglaya cikardi alttan, pisikde olmus zaten, altini hemen almama ragmen... Kati yapti kakayi, sonrasinda yine ishal gitmeye basliyo. Onu gecirsek disten cildiriyo.. Nasil yapacagim bilmiyorum, hazir degilmi acaba diye dusunuyorum bi yandan... Napiyim be... Dedigin gibi hayatimda memeden sutten baska bisey yokki duygularima firsat bulayimKesinlikle katılıyorum, ek gıda bağırsak florasını etkiliyor.
Muhakkak işe yarayacaktır, ben kaşık maması veriyorum, bugüne kadar cır cır gibi kaka yapan çocuk başımıza Beton Raziye kesildi
Olsun be, Atom da sütü merak etmiş bacım, duygusal muygusal, kadın hayatının son 6 ayını mastit kraliçesi olarak geçirdi garibim, ister istemez dikkati memeye kayıyor.
Fotoğraflarda kalın çıkmak mı?
Fotoğraflarda çıkıyor musun diye bir sor, koldan bana yer kalmıyor kadrajda
Ayrıca bugün gittim gezdim accık, sünnet çocuğu gibi apış aram ayrık oturuyorum, neden çünkü sürtünmekten kızıl kızıl pişmiş ayıboğan baldırlarım
aglaması pişikten olabilir. yediğini katı yapmıs sonra sıvı, çünkü düzenli yemesı gerek .Bagirsaklari oldu olasi zaten sikintili, bu ek gida isi biraz sancili olacak basima. Patates puresine havuc da eklemistim bugun, aglaya aglaya cikardi alttan, pisikde olmus zaten, altini hemen almama ragmen... Kati yapti kakayi, sonrasinda yine ishal gitmeye basliyo. Onu gecirsek disten cildiriyo.. Nasil yapacagim bilmiyorum, hazir degilmi acaba diye dusunuyorum bi yandan... Napiyim be... Dedigin gibi hayatimda memeden sutten baska bisey yokki duygularima firsat bulayimve sonucta benimkide emmiyor... Bu kiloyla sicakta yapis yapis kalmakta cabasi.. Bunlar gecse baska bisey cikacak, bi tadina varamadim kizimin.
Zaten biberonuda birakti birakacak zorla aliyo, bu sefer sagdigim sutu nasil vericem onu dusunuyorumaglaması pişikten olabilir. yediğini katı yapmıs sonra sıvı, çünkü düzenli yemesı gerek .
zamanla katılasıyor canım. kaşık mamasının da faydasını görürsün.
benımkı devam sütü yüzünden biberonu bıraktı. ulen en iyi biberonlardan aldımZaten biberonuda birakti birakacak zorla aliyo, bu sefer sagdigim sutu nasil vericem onu dusunuyorumbiraz fazla yuklendim sanirim ... Birde circir zaten diye, zeytinyagi eklemedim, keske ekleseydim.. Su da iciremiyorum zar zor. Cisli bezi de bitti
benımkıne bisküvili verdım sevmedı. yogurdu sade sevıyorBenim oğlan 3 gündür kaka yapmıyodu dün kavun tattırdım biraz bugün de biraz sonra bissürü kaka yaptı
Artık yavaş yavaş tattırmalara başladım. Ek gıdaya sebzeyle geçmek istiyodum ama biz yerken yavrum çok istiyo diye kiraz ve kacun tattırdım. İkisini de çok seviyo. Suyu da çok seviyo bu arada. 2 gündür de kendim kahvaltı yaparken ona da azıcık süzme peynir biraz da yumurta sarısı tattırdım. Peyniri reddetmedi yumurta sarısını çok sevdi. Yoğurdu denedim bikaç kez hiç hoşlanmadı. Sade yoğurt yemeyecek anlaşılan. Tamamen başladığımızda meyvelerle tatlandırıcam.
benımkıne bisküvili verdım sevmedı. yogurdu sade sevıyor
meyvelı daha guzel olur. ben daha yapmadım. meyveyı ayrı verıyorum çünkü. o da ayrı bi öğün gibi oluyor arada :=)Ben de meyveli denicem bakalım. Tam geçişi bayramdan sonra yapıcam inşallah. Tatilde falan düzeni bozulmasın. Tabii tadımlık meyve ve yoğurt vericem. Du bakalım yarın beslenme malzemelerimiz gelsin de tatil için planlar yapıcam
meyvelı daha guzel olur. ben daha yapmadım. meyveyı ayrı verıyorum çünkü. o da ayrı bi öğün gibi oluyor arada :=)
aslında keyifliAy biz daha tam başlamadık ya sen öğle öğün falan deyince heyecanlanıyorum sör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?