- 24 Mart 2016
- 161
- 294
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.461
susup karşıdakini sinir etmeyi. İlla çözecem yaSusmayı mi bagirmayi mi
Cok nadir susabiliyorm ama esim cok iyi becerir susup sinir etmeyi insan hic mi cevap vermz duvar sankisusup karşıdakini sinir etmeyi. İlla çözecem ya
Bodrum a gelincuma günü biz gidiyoruz. 1 haftadan fazla yokuz
Cok nadir susabiliyorm ama esim cok iyi becerir susup sinir etmeyi insan hic mi cevap vermz duvar sanki
olur ugrarızBodrum a gelin
Ugrayin anacim ugrayinolur ugrarız
Ben bazen tam tartismanin ortasinda yatak odasına gidip kapiyi kitleyip uyuyormAy benimki de. Bak mesala bugün susuom.o daha cok susuo. nolacak bakalim
Oh be..cuma günü biz gidiyoruz. 1 haftadan fazla yokuz
Bende şişme havuzda yıkıyom başını yaslıyomEymeni camasir sepetine oturttum.. Dusakabinde tek basima yikadim
Seni sevdig8m icin kestiler fermani mi eman eman
Bizim suan dökülmuyo ama çok dökülürdu suan sadece çekiyorSaclari dokuldu yola yolabesigindede donerken kafayi surtr surte dokuyo
öyle bi anlatmışsin ki fake hesap sandım döndüm bi daha nickine baktımBen doğal ailem den aldım, bu aralar çok revaçta o ürün. İnstagramda doğal bebeğim diye bir hesap var, oradan sordurdum, ellerinde kalmamıştı, bu doğal ailem de aynı grubun web sitesi zaten. Baktım orada var, hemen kaptım.
Hatta diş sıkıntısı çekenler, size bir ürün önereyim ; Jack n Jill parmak diş fırçası. Parmağınıza takıp minnoşun dişini kaşıyorsunuz, ben üzerine de Nurse Harveys rahatlatıcı diş jeli sıkıyorum, akşamları muhakkak bir seans yapıyoruz. Son bir aydır diş sıkıntısı çeke çeke bunları buldum. Aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.
Hatta dişi çıkınca kullanmak için yine Jack n Jill in çilekli bir diş macunu var, tamamen doğal, ondan da aldım. Dişleri çıkınca temiz tutmak gerek, hemen çürümeye başlamasın diye, bir de alışkanlık haline getirelim diş fırçalamayı diye. Bu macun bir kaç çeşit, muzlu var, çilekli var filan, okudum baktım, en çok çilekli olan seviliyormuş bebişler tarafından, bir de tamamen doğal olduğu için yutulmasında bir sakınca yok, o çok iyi.
Eveeet, yine sizi masrafa sokmaya geldim anlayacağınız, napayım anacım, bitmiyor dertleri.
başak miyim bende ya acabaYikanmicak gibi degil, toz kir hep uzerine yapisti 2 dakikada. Bizim gibi basaklar icin hic ic acici degilpiti kac dogumluydu senin kiz?
Tam bir hafta büyüğüz28 Ocak teyzesi, Zeynodan bir ay küçük.
5mi 0bitti yeni girmedik mi yaMasallah sizinde 5 bitti he ... Hey gidi ...
Aynen canım çok katıPiticim kalip gibi olmuyo mu o dogal gunes koruyucular?
çok zor oluyordu zaten Atom ya.o yüzden hep geriden geliyordum.Bilgisayar acmak mi? O ne ?Telefondaki fotograflari atmak icin 2 ayda bir falan anca acabiliyorum, oda mecburen hafiza bitiyo
Canim ben hep yemek ısıtıyorm bir sorun olmuyobir keresinde annem karnıyarığı ısıtayım diye borcamı ocağa koymuştu..anne bak fırında ısıtalım çatlar matlar demiştik bizim gelinle ben..annem bi susun be ne çok gonuşuyonuz dedi ardından borcam kütürt kırılmıştı..saydık tam sekiz parçaya ayrıldı..
canım arasıra olan öksürük diş sebebiyle olabilirmiş diye okumuştum bizimki de öyle arada üç dört kez ard arda kuru kuru öksürür sonra kesilir@birickm bi yerde zeynebi sormustun degilmi? Gordum sankiiyi canim cok sukur... Diskisi bir sulu, bir normal. Ama ikinmasi cok bol, gece uykudan uyanip 2 kez kaka yapti. Sikintili biraz ama uyumaya devam ediyo neyseki... Oksuruyo az, yalan mi gercek mi anlayamadim, bazen elini agzina goturuncede oksuruyo cunku... Yarin asisi var unutmazsam herseyi soylicem bakalim :)
Bizde de durum aynı. Milletin bebeği nerdeyse kuru fasulye yiyecek ben daha tadimlara bile baslamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?