2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende bitkisel bakiyorum kimyasallari vucut cekiyor. Mineralli, bitkisel, kimyasal güneş filtresi gecirmeyen daha iyiymis. Paraben alkol icermeyen. Sebamedde bunlar yoktu sanirim. Kendi sampuanimin gunes kremi 99 gunes kremi , biodermayida baktim oda iyi gibi geldi bana. Bide trukid cok iyiymis ama zor suruluyormus. Kolay surulmesidr onemli bu arada. Simdilik 2 cesit var aklimda. Bakiyorum daha

Aynen, ben de bi halt satamadım oradan. Ama sahibinden de satıyorum, get ilan açınca güvenli oluyor alan için de satan için de, biraz komisyon veriyorsun ama bari apaçilerle uğraşmazsın Atomum.

bende ondan ındırmek istedim vazgectım sonra
ısınamadım oraya. burada da satabılırsın kıyafetlerını. 2 el kısmı var bilesin :=)
Bak bunu ben de bilmiyorum, sağolasın Sur

hiç bilmiyorum
slikon kaynatılıyor muydu?
Kaynatılıyor, bişey olmuyor.

sizinkilerde sürekli kafasını kaşıyıp sağa sola dönüp kendilerini uyandırıyorlar mı
Yapıyor anacım yapıyor, sinek gibi vız vız vızıldıyor sonra, pışpışlarla geri uyutuyorum.

Mavicim ben Trubaby aldım, çok araştırdım en doğalı bu. Tavsiye ederim.

Miss, Trukid bizimkiler için değil zaten daha, Trubaby var, istersen ona bir bak derim.

Psikopat başaklar

Ben Sophie yi yaklaşık 1,5 ay önce almıştım, ilk başta yüzüne bakmadı zilli. Hatta bir kere kolunun altında kalmış, çekerken ciyak ciyak ağladı, bir de baktım ki Sophie bizim kızın kolundaki kılları bir güzel yolmuş, kauçuk ya, ameliyat eldiveni gibi yapışıyor tene. Ondan sonra kaldırdım kenara attım. Şimdi yine verdim, deli oldu. 
Özellikle de kıçını ısırıp duruyor, favori bölgesi orası. Buarada ben Sophie yi hergün yıkıyorum, hem de biberon temizliği için aldığım deterjan ile, hiç bir şey olmuyor, öyle sirke filan uğraşamam, benim cadı kokuya karşı çok duyarlı. Sirke değse hayatta ağzına almaz sonra. Süngerle yıkıyorum, deliğine parmağımı koyup duruluyorum, kağıt havlu ile de kurulayıp eline veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…