2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de ayniyim ev isi bitmiyor bir de takintiliyim bosveremiyorum illa yapacak her isi :KK17: paşayı yeni uyuttum utu yapıyorum şuan onun minicik kıyafetlerini utulemek de ayrı güzel oluyor yorgun olsam da :anneadayı: bugün bir de kuaföre gittim.aylar sonra ağda yaptırdım :KK49: kas bıyık sac kesimi derken kendime geldim nihayet aynaya bakabiliyorum:KK24: saclarimi çok kisalttim erkek gibi oldum :skandal:her yer kıldı bunalmistim iyi oldu eşim dalga geçse de :duduk: paşayı da arkadaşa bıraktım içim gitti ya çok özledim onu gelince sarıl anneye dedim nasıl sarıldı heyecanlandı beni görünce yavrum benim :21:
Babası sanmıştırda ondan sarılmıştır o:KK70:
Yada aaa bir kadın demiş olabilir:KK70:

Kızlar yaaa sabah duş sonrası saçımi kurutmadan topladım. Saatlerdir korkunç bi baş ağrısı çekiyorum. Sizce emzirirken ağrı kesici alsam bebise zarar verir mi? Agri kesivi almak zorunda kaldıniz mi hiç? Bi de normal doğum sonrası parıl vermişti doktor onu icsemmm ??
İcebiliyosun. Ben parola iciyorum

Bana da özet geçeesen sevinirim :KK76:
Okuyamadım :işsiz:

Pembenin degimiyle "magezu" :KK70: anlattigin durumlardan tek eksigim koltugumu temizleyemedim henuz, minnos asi oldu bugun, yarin halledicez koltuklari esimle, suan utandim kendimden :olamaz: ev tamam, valizlerde hazir degil. Bende takilmayi tercih ettim :KK14:

Üzülme atom ben de kendi koltuklarımı değil anneminkileri yıkadım :KK70:
Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.
Valla ben de ayniyim ev isi bitmiyor bir de takintiliyim bosveremiyorum illa yapacak her isi :KK17: paşayı yeni uyuttum utu yapıyorum şuan onun minicik kıyafetlerini utulemek de ayrı güzel oluyor yorgun olsam da :anneadayı: bugün bir de kuaföre gittim.aylar sonra ağda yaptırdım :KK49: kas bıyık sac kesimi derken kendime geldim nihayet aynaya bakabiliyorum:KK24: saclarimi çok kisalttim erkek gibi oldum :skandal:her yer kıldı bunalmistim iyi oldu eşim dalga geçse de :duduk: paşayı da arkadaşa bıraktım içim gitti ya çok özledim onu gelince sarıl anneye dedim nasıl sarıldı heyecanlandı beni görünce yavrum benim :21:
Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olim :KK70:Benim saçlarda avuç avuç dökülüyo dediğin gibi heryer kıl. Hergün küçük süpürgeyi açıyorum kılları toplamaya bıktım wala. Yine de çok kısa kestirmek istemiyorum.

öff bugun sürekli kızdım bebeğime
halbukı bi sorunu olmasa öyle yapmıyor. sabrım kalmadı ama yaa
eşimde bugun geç gelecek. o olsaydı ona verıyordum ve nefes alıyordum biraz

Back
X