2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canım
ama sabrım tükenıyor. bir de 4.5 saat ılgılenınce çok yoruldum
Sabahtan akşama kadar bendeydi..
:KK14:
Oruç diye sesimi çıkarmıyorum ama sabrım kalmadı..
Kucağımda..en iyi sakinleştiği yer ..kendini geri geri attı..ağladı..kızdım..sonra kendime kızdım..sarıldım öptüm öptüm öptüm

:KK14: eşim ana caddeden yürütmüyor..
Askeriye önünden geçerken tedirgin olacağım aklım ucuna gelmezdi:KK14:
Tavuklu pilavımla ben yalnızım dostlarım yada beeeenn her gece sarhoşum derdimden böööyleeee :KK14:
senin isin bizden daha zor... allah yardimcin olsun.. neyseki disarda degil... birde adam dusunmekten kurtuldun :KK14:

Bayramdan sonra...ay bana aşı deme..dedim akşam bende uyuduğu zaman uyucam..nerdeeee:kızgın:
Minnoşa oda yaptım şimdi hiçbiyer oda gibi değil:kızgın: bildiğin badana temziliğine döndü:kızgın: bi ara ağlayacaktım nerdeyse..işte yam o anda Allah imdadıma yetişti ve 1 saat uyuduk..o 1 saat sonra gözleri açtı ya..o derin rüyamdan uyandım ya :KK14:
İşte o an...dişlerden dişlerden..bugün 6 defa tetagil döktüm ağzına:KK14:
2 kerede jel..
Acayip sinirli bişi ama ...napcam ben bunla acaba :işsiz:
ben jel kullanmadım hiç. çekicez bi müddet napalım

2 aydır can acık üstüne zıbın hariç hiç bir şey giydirmiyorum ve üstünü örtmüyorum... Dışarı çıkarken ne çorap ne başka bişey eyer şort tşort giydirirsem zıbın giydirmiyorum:halay:
Bende oyle corap felan giydirmiyorm gecede tek zibinla yatryrm aciyorm cami gunah benden gitti :D insallah hasta olmaz

:işsiz::işsiz:
Sahur için üç tane yumurta kaynattim eşim yemeyince hepsini ben yemek zorunda kaldım. Olsun hem tok tutar hem de minnosa süt olur.:anne:
Bi de gelmiş diyo ki hepsini yedin mi:duduk:
Hahaaaa geçen günde aynı şey benim başıma geldi :kk77: benim koçişten bana aynı şeyi dedi :KK11: bende senin için kendimi feda ettim dedim:halay:sonrada yediklerin nereye gidiyor dedi:işsiz:

Bir çocuk niye uyumaz ya 15 kez kalktı simdi de gözler açık ya artik bittim ya derdi açlıktan degil hic yorulmazlar mi ya zombi gibiyim ya uykusuzluktan bittim sinirlerim bozuldu :bicak:kocam yanımda horul horul hayat onlara güzel ya :sinirli:

Back
X