2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öff bugun sürekli kızdım bebeğime
halbukı bi sorunu olmasa öyle yapmıyor. sabrım kalmadı ama yaa
eşimde bugun geç gelecek. o olsaydı ona verıyordum ve nefes alıyordum biraz

Ben de kendime kiziyorum boyle ona kizinca.. Sacmaliyoruz cunku onlar da istemiyor boyle olmasini.. Aynen,bir seyleri yokken nasil da huzurlular.. Onlar ister mi uykuusuzlugu,aciyi.. Ama insan yorgunluktan artik kontrol edmeeyebiliyo:/ dedign gbi ben de esime veriyorum ztn onlar yari yardimcimiz sagolsunlar. Biraz nefes aliyoruz,hem de bebekler icin de iyi oluyor. Bende aglarken babasinda oynuyor guluyor. Bu kadarcik degisikligi bile hissediyorlar yazik.. Uyumaya calis bari azicik:/

Okuyamadım :işsiz:

Üzülme atom ben de kendi koltuklarımı değil anneminkileri yıkadım :KK70:

Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.

Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olim :KK70:Benim saçlarda avuç avuç dökülüyo dediğin gibi heryer kıl. Hergün küçük süpürgeyi açıyorum kılları toplamaya bıktım wala. Yine de çok kısa kestirmek istemiyorum.

Dokulen saclar o kadar cok ki.. Esimden utaniyorum o derece! Tararken yanima geliyor kiziyorum,ya da zaten yerdekilere yetisemiyorum o da bana diyo oda cok kotu olmus bak dokulmus falan.. Bu tuy,kil olaylari beni cok utandiriyo zaten ama ne zaman gececek sac dokulmesi ya :(

Ben de kendime kiziyorum boyle ona kizinca.. Sacmaliyoruz cunku onlar da istemiyor boyle olmasini.. Aynen,bir seyleri yokken nasil da huzurlular.. Onlar ister mi uykuusuzlugu,aciyi.. Ama insan yorgunluktan artik kontrol edmeeyebiliyo:/ dedign gbi ben de esime veriyorum ztn onlar yari yardimcimiz sagolsunlar. Biraz nefes aliyoruz,hem de bebekler icin de iyi oluyor. Bende aglarken babasinda oynuyor guluyor. Bu kadarcik degisikligi bile hissediyorlar yazik.. Uyumaya calis bari azicik:/
hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canım
ama sabrım tükenıyor. bir de 4.5 saat ılgılenınce çok yoruldum

hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canım
ama sabrım tükenıyor. bir de 4.5 saat ılgılenınce çok yoruldum

Haklisin cok normal aslinda.. Bazen ben desabahtan geceye kadar tek kaliyorum esimin vardiyasindan.. Mahvoluyorm valla .. Oyy bidik bunlar bidikk

Okuyamadım :işsiz:

Üzülme atom ben de kendi koltuklarımı değil anneminkileri yıkadım :KK70:

Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.

Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olim :KK70:Benim saçlarda avuç avuç dökülüyo dediğin gibi heryer kıl. Hergün küçük süpürgeyi açıyorum kılları toplamaya bıktım wala. Yine de çok kısa kestirmek istemiyorum.
Canım biktim her her kil paşanın kakasında gördüm gecen son nokta oldu zaten kapaliyim evde eşim de mecbur katlanacak :KK49:

Dokulen saclar o kadar cok ki.. Esimden utaniyorum o derece! Tararken yanima geliyor kiziyorum,ya da zaten yerdekilere yetisemiyorum o da bana diyo oda cok kotu olmus bak dokulmus falan.. Bu tuy,kil olaylari beni cok utandiriyo zaten ama ne zaman gececek sac dokulmesi ya :KK43:
Utanacak ne var canım yaa onlar kıl tüy dökerken iyi bizim de şimdi saçlarımız dökülüyo bunun için mi utanıcaz :63: Ben sadece sinir oluyorum her yer kıl her yerrr arındırmak zor oluyo :işsiz:

Banada 2 doktor rotadan kaynaklanmaz cunku 15-20 gun sonrasi, hemen sonrasi olsa rotadir ama cok gecmis uzerinden demislerdi, yine farkli 2 doktorda rota asisi sonrasi ishal oluyor dedi. Yani yine belli degil. Yakinda banyo suyunu bile kaynaticam cocugun nerdeyse :KK12: Malesef bu seferde ishal oldu yine tesaduf olamaz sanirim, buda rota asisi kaynakli bence. Ilkinde 15. Gun baslamisti bunda bisey olmadi diye seviniyodum 20. Gun basladi bu kez.
Topigin en çilekeş anası atom

Pacifier-Solid-Food-Baby-emzik-font-b-Spoon-b-font-font-b-feeding-b-font-font.jpg
Harika
Bugün temizlik yaptım. Akşama doğru anneme gittim koltuklarını yıkadım. İftarı yaptık çay içtik geldik. Yoruldum. Yarın misafirim var. Bir ton ütü var.
Valizler hazırlanacak.. :işsiz:

Bi de ben yapsam cuma gidiyorum iki ayy yokum bari evi temiz birakaym esime

Mecbur kalmadikca avm ye bile gitmiyorum o da cocuksuz... Istanbul-antalya arasi bile artik ucaga binmiyoruz. Arabamizla gidecegiz. Kendi kendimizi koruma altina almak zorundayiz.
:KK14: eşim ana caddeden yürütmüyor..
Askeriye önünden geçerken tedirgin olacağım aklım ucuna gelmezdi:KK14:
Tavuklu pilavımla ben yalnızım dostlarım yada beeeenn her gece sarhoşum derdimden böööyleeee :KK14:

aynen benımkı de. 23.30 da anca uyudu 4.5 saat uykusuzdu.
6. ay asısını oldu mu senınkı? ben ona veya dişe yordum.
daha çok aşıya aslında
Bayramdan sonra...ay bana aşı deme..dedim akşam bende uyuduğu zaman uyucam..nerdeeee:kızgın:
Minnoşa oda yaptım şimdi hiçbiyer oda gibi değil:kızgın: bildiğin badana temziliğine döndü:kızgın: bi ara ağlayacaktım nerdeyse..işte yam o anda Allah imdadıma yetişti ve 1 saat uyuduk..o 1 saat sonra gözleri açtı ya..o derin rüyamdan uyandım ya :KK14:
İşte o an...dişlerden dişlerden..bugün 6 defa tetagil döktüm ağzına:KK14:
2 kerede jel..
Acayip sinirli bişi ama ...napcam ben bunla acaba :işsiz:

süper bişi bence :=) bunu söylemıycem adama kendım alıcam :KK70:

süper bişi bence :=) bunu söylemıycem adama kendım alıcam :KK70:
Ben sevemedim .. Şimdi kaşıkla mama veriyorsun daha yutmadan cıngırdıyor ya ..o bi terbiye ediş gibi..sabrı sırayı öğrensin..benim minnoş sinirli sabırsız..dikkat etmem lazım:KK14: yorgunum insan gibi konuşuyor fikir beyan ediyorum..tuhaf:kahve:

Back
X