- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.061
Bana da gonder foto ben de gul simani merak ettim
Bu arada olmiir komik kafalar yukarda cihiir
Şamaataaa etmeyin beBana özel sadece
Onu face sayfasında tanıdım:)kendiside ...
Hele üniversitedeki yılları..beyaz converse yeşil çeket kırmızı çantası..ve nişanlı iken ellerini duduşunun üzerinde kibarca bağlayıp cici kız pozu vermesi ...
Şimdi mi
Penguen gibi bişi ..
Cıkkkss yanlış tanidinOnu face sayfasında tanıdım:)
Zaten onu tanıdım sanırım:)
olmaz ki ama canım kafalar ordaa çıkıyor ..yapana kadar yazma sen
olmaz ki ama canım kafalar ordaa çıkıyor ..yapana kadar yazma sen
Yetisiin yetisin kavga varBana özel sadece
Cıkkkss yanlış tanidin
Pembee hakkket Beren Saat'e mi benziyon kızŞamaataaa etmeyin be
Nisan yagmuru sherlock holmesin turk versiyonu gibisin massallahYanlış tanımadığımı iddia edebilirim, ama öyle olmasını umduğunu fark ettim
Nisan yagmuru sherlock holmesin turk versiyonu gibisin massallah
Pembee hakkket Beren Saat'e mi benziyon kız
Kızlar çok sinirliyim şuandaçok çok yakın zannettiğim arkadaşımla ne zamandır aramızda soğukluk hissediyordum, hele bebişim olduktan sonra daha da hissettim bunu(kendisi bekardı) sonra nişanlandı,evlenecek temmuzda. Bebeğim olmasına rağmen kaç kere evlilik alışverişi için yardım ettim seve seve,..bu haftada nikahı için uğraştık beraber, bugün nikahı vardı.. Neyse işte az önce msj attım napiosun diye foto atmış, kutlama yapıyorlarmış "arkadaşları" ile .. Yahu en alakasız kişiler bile o fotodaydı ve benim bundan haberim yok. Hadi tamam bebeğim var diye düşünmüş olabilir ama bi sorabilirdi, ne bilim alışveriş için iş fln için olsun hoop arar hadi diye, e ozamanda bebeğim var ona bakarsan.. Amaaan çok karışık anlattım galiba,niye anlattım onu da bilmiyorum çok alındım üzüldüm galiba
Ama hala yazılanları okuyorsunUykum vardi. Kk yi acayim iki dakka bi bakayim da yatayim, bizim kizlar neyazmis dedimdi bu saat olmus hala ayaktayim. Yatiyorum artik
Hadi herkes uyusun cok yazmayin sabah okumak zor oluyor
aynen öyle valla. çok canı yandı. akşamda yaptı bırazYazik yavrucum. Kiyamam. Gecmis olsun ... Cok yapsa dert, az yapsa dert... Bu bokun orta yolu yokmu ya
benım maşallah kabız oldu
sağ ol . çok kötü bişi yalnız. çok dikkatlı olmak gerekGeçmiş olsun pembee, Allah bir daha yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?