- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.041
Gerçi o düşe kalka meselesi beeler ayaklanınca oluyo ama yeni analar çok tez canlısağol teyzesi..annem hep derdii..çock büyüyo düşe kalkada...kalan üzüntüsü..benim saçlarım boşuna mı beyaz
Pembe'yi o kadar güzel hayal etmemiştim.Bende seni seviyorum beren saatim
Bu sicakta kundaklamayin bebeleriCanim. Ben de hep kundaklama yaptırdım iki gündür uyumuyor kundak yapmadım bunaliyirsa diye öyle hic uyumadi elini kaldırıyor gözünü açıyor bir de hareketliler döner falan korkarım ben ne zamana kadar boyle olacak ben de merak içindeyim
Sadece ellerini kundakliyorum pipisi güven deBu sicakta kundaklamayin bebeleri
Hele erkek cocuklarini testislere zararli
cok güzel hatunPembe'yi o kadar güzel hayal etmemiştim.
Pembe'yi de niye hayal etmişsem
Ayy kiyamam kuzuya, insallah bir an once sifa bulur ishali. Belli olmaz canim belki emer gene, bende hic beklemiyordum tekrar emmesini cunku emme pozisyonu aldiginda bile basiyordu cigligi.allah sabir versin... Cok zor olmali... Dusunemiyorum bile allah butun bebekleri korusun...
saglikli olsunda kilo toparlanir canim. Bizimki 6 aylik kisa omrunun 1 ayini ishal olarak gecirdi ve geciriyor yavrucum... Ona da yuklenemiyorum artik meme konusunda. Senin adina sevindim, darisi basima diyemiyorum bile, bu saatten sonra daha duzelmez bu meme isi bizim. 5 dk aldirabiliyorum artik bununla yetniyoruz ...
pembeeeallahim korumus ya... Gecmis olsun. Dikkat etsene kizim ya
Yapcam ben sana showsen soyun biz izlayağ
İtolitsana bida foto yok
sana bida foto yok
Oouw yeea tamamSadece ellerini kundakliyorum pipisi güven deince bir şeyle bunaltmaz
Pembe'yi o kadar güzel hayal etmemiştim.
Pembe'yi de niye hayal etmişsem
cok güzel hatun
Bana özel sadece
Bana da gonder foto ben de gul simani merak ettim
Bu arada olmiir komik kafalar yukarda cihiir
Benimki de uyumuyodu bi haftadır yuzustu uyumak istyms yuzustu donerken de uyandryodu kendini smdi alisti sirt ustu hic yatmiyoSadece ellerini kundakliyorum pipisi güven deince bir şeyle bunaltmaz
Tenk yu verimaç limoncum tenk yu verimaç verimaç tenk yuAyy kiyamam kuzuya, insallah bir an once sifa bulur ishali. Belli olmaz canim belki emer gene, bende hic beklemiyordum tekrar emmesini cunku emme pozisyonu aldiginda bile basiyordu cigligi.
Ama dedigin gibi onemli olan saglikli olmalari, bi sekilde karinlari doysunda.
Pembedon5 cok gecmis olsun canim, Allah bi daha yasatmasin
kendiside ...
Hele üniversitedeki yılları..beyaz converse yeşil çeket kırmızı çantası..ve nişanlı iken ellerini duduşunun üzerinde kibarca bağlayıp cici kız pozu vermesi ...
Şimdi mi
Penguen gibi bişi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?