- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.901
ben ustunu hiç örtmuyorum. uzun kollu ve pıjama oluyor altında. zaten örtmeye kalksam yemeye calısıyor uykusundaBu arada uyku tulumu gordum bugun,kumasi serin tutan cinsten. Turunu bilmiom cunku hic anlamam boyle seylerdenama carsaflar var ya serin,onun gibi.. Bi dusuncem once,beyin firtinasi yapim esimle,ise yarayabilir dusuncesine girersek alabilirm. Ustunu ortme derdi olmaz en azindan
Evet yan yatma ama ne yan yatma. Kafa geride kollar savruk bacaklar durmadan örtü teperBnmki de bilmiyor.. Artk tercihi kollarinin ustune,yani yan yatmakkoca erkek oluyo resmen
Zamanla azalmadi bizde gitgide arttı. Bi o yana bi bu yanaBenimki de yan yatmayı seviyormusama sürekli kıpır kıpır ya ne zaman alışacak bakacam el kol durmuyor ben de her hareketinde uyaniyirum zamanla azalır değil mi kızlar
Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam sallaÖğrenir bizimki bi hafta uyumadi meger yuzustu uyumaya cabaliyomsuyanikken donuyodu ama uyurken beceremiyoms demk ki
[/QUOTE]Evet yan yatma ama ne yan yatma. Kafa geride kollar savruk bacaklar durmadan örtü teper
Zamanla azalmadi bizde gitgide arttı. Bi o yana bi bu yanasabaha kadar..
Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam salla
[/QUOTE]Evet yan yatma ama ne yan yatma. Kafa geride kollar savruk bacaklar durmadan örtü teper
Zamanla azalmadi bizde gitgide arttı. Bi o yana bi bu yanasabaha kadar..
Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam salla
Ne kadar becereklisin yaalabnem cok guzel oldu. fazla cıkar diye yarısını biz yedik. yemeseydık keske
hemen danone yaptım minnoşuma
Cokta mütevazisağ ol canım
öyleyımdır
ne kadar beceriklisin..tariflerini takip ediyorumlabnem cok guzel oldu. fazla cıkar diye yarısını biz yedik. yemeseydık keske
hemen danone yaptım minnoşuma
Bizim doktor ıspanak verme nitrat var daha çok erken ıspanak için dediCanim yeni basladiysan ek gidaya doysun diye her ogun birsey vermeye. Tattiriyoruz oncelikle. Bu ay meyve sebze ve kahvalti var menude. Bi daha ki ay daha darkli seyler eklenecek. Aksam ogunu eklenecek. Birden yuklenmek bagirsaklari yorar. Bagirsaklarin alismasi lazim. Bide bebeginde alismasi lazim. Benimki kalkiyor gece biberon veriyorum. Aksam ogunu ari mama verince bir kere 7 saat sonra kalkiyo. 9 da yediriyorum. 4 te kalkiyir. Bebegini sen bilirsin canim. Kaldirinca yiyor mu. Acikinca kalker. Bazende cok yirgun oluyor. yatak icinde donuyo. Agzini vuruyor. Mama veriyorum. Sebzeyi blendera vuruyordun. Ve 1 cay kasigi z. Yagi koyuyorsun icine pistikten sonra. Kiyma 6 kere cekilecek. 35o gram haftalik olcu . 7 ya esit bol buzluga at her gun bir tane cikar. İlk gun az yiyecek ya kiymali . Onu ertesi gunde kullanacagim. Kabak, balkabak, bamya, taze fasulye, maydonoz, semizotu, ispanak, enginar, bezelye, yer elmasi, kapya kirmizi biber. Bu sebzelerden her gun birini ekleyebilirsin. Aksama dogruda meyve puresi. Bagirsaklari calistirmak icin hergun vermeye calis. Kati oluyor kakasi. Bizimki arada kabiz oluyor. Kayisi armut puresi hep veriyorum. Kayisi, elma, armut seftali , uzum bagirsak calistirici. Muz ve mandaluna suyu 1 veya 2 kasik meyve puresine ekleyebilirsin. Erik ve ayva filede verebilirsin dedi dr. File kullanmak istemiyorum. Bana pis geliyor. Benim menu bunlar. Senin dr belki farkli verir.
Yaptığın labneyi beğendi mi tadı Nasıl oldu bu arada bugun bir arkadaşın annesi oturmaya davet etti Oray'a gittim ziyarete otururken tuvalet için kalktım ilk defa gittiğim için kadın tuvaleti tarif etti ama ben yanlış kapıyı açmışım bir baktım erzak odası 9 tane bal kabağı yerde duruyor kendi yazlığının bahçesinde yetiştirip karanlık odada tutuyormuş hiç bir şey olmamış balkabaklarına 1 tanesini bana verdi kısmet işteselam kızlar, bu ne yaa kimse yok
benımkı maşallah çok değişik bir tip, alışır yapma dedıklerı hiçbir şeye alışmadı. cılkını cıkarmadı.
artık kundaksız yatıyor ve sallanmak istemıyor
yatakta uyumak ıstıyor rahat dönmek ıcın. elektrıklı beşiği kaldırdık kendı beşiğini kurduk
emziği uykuya dalacagı zaman emıyor ve daldıktan yarım saat içinde agzından atıyor
bi telden fön sesi açıyorum başka seslerı duymasın diye, odasını değiştirdik çünkü.
gece benımle yatıyor
sabah nohut buyuklugunde yumurta sarısı ve yaptıgım labneden verdım
artık her yaptıgımın içine tam bugday unu koyucam. kavurdum ve dolaba koydum
1 çay kasıgı kullanıcam.
Oyyy yavrum benim:)ben ustunu hiç örtmuyorum. uzun kollu ve pıjama oluyor altında. zaten örtmeye kalksam yemeye calısıyor uykusunda
ne güzel.. hadi kaptın kabagıYaptığın labneyi beğendi mi tadı Nasıl oldu bu arada bugun bir arkadaşın annesi oturmaya davet etti Oray'a gittim ziyarete otururken tuvalet için kalktım ilk defa gittiğim için kadın tuvaleti tarif etti ama ben yanlış kapıyı açmışım bir baktım erzak odası 9 tane bal kabağı yerde duruyor kendi yazlığının bahçesinde yetiştirip karanlık odada tutuyormuş hiç bir şey olmamış balkabaklarına 1 tanesini bana verdi kısmet işte
Her dr farkli soyluyor ya. Arastiririm cnm sagol. Bi dr da arkadasa keci sutunden mayala yogurdu demis. Hic bi yarari yok demis. Folik asidi etkiliyo oyle birsey dedi. Kafam karisti. Kahvalti icin keci peyniri verecemBizim doktor ıspanak verme nitrat var daha çok erken ıspanak için dedi
yapmak isteyen olursa... Eki Görüntüle 1858062
hepsı evde var
yarın denemek istiyorumhaftada 1 yapsam 3-4 gün bişi olmaz heralde saklama kabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?