2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ustunu hiç örtmuyorum. uzun kollu ve pıjama oluyor altında. zaten örtmeye kalksam yemeye calısıyor uykusunda

Bnmki de bilmiyor.. Artk tercihi kollarinin ustune,yani yan yatmak koca erkek oluyo resmen
Evet yan yatma ama ne yan yatma. Kafa geride kollar savruk bacaklar durmadan örtü teper
Benimki de yan yatmayı seviyormus ama sürekli kıpır kıpır ya ne zaman alışacak bakacam el kol durmuyor ben de her hareketinde uyaniyirum zamanla azalır değil mi kızlar
Zamanla azalmadi bizde gitgide arttı. Bi o yana bi bu yana sabaha kadar..

Öğrenir bizimki bi hafta uyumadi meger yuzustu uyumaya cabaliyoms uyanikken donuyodu ama uyurken beceremiyoms demk ki
Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam salla[/QUOTE]

Evet yan yatma ama ne yan yatma. Kafa geride kollar savruk bacaklar durmadan örtü teper

Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam salla
[/QUOTE]
Yaaa düzelir inşallah kızlar ya bu hareketle uyku uyumuyor çünkü kıpır kıpır

Benimki beceriyor ama uyanıyor sonra salla babam salla
[/QUOTE]
Benmki sallanmaktan hic bsy anlamiyo ya sadece emerek uyuyo smdi doydugunu bldigi icin doyunca almiyo memeyi uyutamyrm baska turlu bugn 8 bucukta kalkti 1 bucuk saat anca uyumstr sabahyan beri

Bizim doktor ıspanak verme nitrat var daha çok erken ıspanak için dedi

Yaptığın labneyi beğendi mi tadı Nasıl oldu bu arada bugun bir arkadaşın annesi oturmaya davet etti Oray'a gittim ziyarete otururken tuvalet için kalktım ilk defa gittiğim için kadın tuvaleti tarif etti ama ben yanlış kapıyı açmışım bir baktım erzak odası 9 tane bal kabağı yerde duruyor kendi yazlığının bahçesinde yetiştirip karanlık odada tutuyormuş hiç bir şey olmamış balkabaklarına 1 tanesini bana verdi kısmet işte

ne güzel.. hadi kaptın kabagı
1 bardak yedi maşallah. inşallah her seferınde yer

Yarin esim izinli,mama sandalyesi bakmaya cikacagiz hic olmazsa ikeaninkini alirim,belki pek hoslanmicak bilemem.. Denemelik olmus olur. Gozume chicco nun bi modelini kestirdim,bi tane de joie'nin. Bakalim teshirde hangilerini bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…