- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.921
cici bebe kabız yapıyormus dıyorlar. bi denemek ıstıyorum bunuBen de yapicam bunlardan :) bi baslayalim da,daha 3hafta varbunlardan yiyene kadar 1.5-2ayi bulur sanirm..
Sur bugün ben de baktım.bunda seker yok tarif güzel ama ne kadar kalır saklama kabinda bilemem Vazgeçtim ben o yuzden yarin cicibebe aliyim dedim isin kolayina kaçtım ama pasa durmuyor mız mızyapmak isteyen olursa... Eki Görüntüle 1858062
hepsı evde var
yarın denemek istiyorumhaftada 1 yapsam 3-4 gün bişi olmaz heralde saklama kabında
4 gün kalsa yeter. begenmezse bende cici bebe alıcamSur bugün ben de baktım.bunda seker yok tarif güzel ama ne kadar kalır saklama kabinda bilemem Vazgeçtim ben o yuzden yarin cicibebe aliyim dedim isin kolayina kaçtım ama pasa durmuyor mız mız
senınkı ne kadarlıktı?Günaydınn biz dün aşı yaptırdık boy 66 kilo 8950 baş çevresi 41.5 gelişimimiz normal çorba ve muhallebi dışında tuzsuz peynir ve iyi pişmiş yumurta sarısına geçiyoruz bir hafta spnra
evet onu duydumKızlar bir de hunnap marka keçi sütlü bisküvi varmış ondan da alabilirsiniz eczanedennesli_ankara06 Surrender
MasallahGünaydınn biz dün aşı yaptırdık boy 66 kilo 8950 baş çevresi 41.5 gelişimimiz normal çorba ve muhallebi dışında tuzsuz peynir ve iyi pişmiş yumurta sarısına geçiyoruz bir hafta spnra
Benim tariften bende yaptim icinde yumurta olmadigi icin daha dayanikli ayrica robottan gecirip buzluga koydum cunku.bayagi oluyoryapmak isteyen olursa... Eki Görüntüle 1858062
hepsı evde var
yarın denemek istiyorumhaftada 1 yapsam 3-4 gün bişi olmaz heralde saklama kabında
kullanmıyorum baktırmadım da
1 yasından önce net sonucu yokmus sanırım
labnem cok guzel oldu. fazla cıkar diye yarısını biz yedik. yemeseydık keske
hemen danone yaptım minnoşuma
Hunnap keci boynuzu ozu var bir de ben simdilik uzum pekmezi veriyorum sonra ondan alicamevet onu duydum
ikisinden de alıp denemek lazım :=)
Uzum pekmezi koskanin cocuklar icin var. Asidi alinmiş sekersiz. Kendi sekeri .Hunnap keci boynuzu ozu var bir de ben simdilik uzum pekmezi veriyorum sonra ondan alicam
Canım sağlık ocağından verilen demir ilacina mi başladımİlk kahvaltimizi yaptik. Keci peyniri kullandim. Bir kac kasik verdim. Kabiz oluyo kolay o yuzden ilk kez verdiklerimi tattiriyorum sadece. Demir olayini bende cok uzatmayacagim. Saglik bakanligi 2004 te Demir gibi Turkiye projesi baslatti. O zaman dan beri cocuklara yaziyirlar. Takiplerde yukselme olsa durdurlar yazmayi. Diger ulkelerin istatistiklerinede bakin . Bunlar eski veriler. Karsilastirarak . siz karar verin . Biri kullan biri kullanma diyor cunku. Ben basladim demir ilacina.
Hastaneye gidiyorum kontrole. Damlanin emilimi az. Ferrum damla. Onun yerine ferro sanol surup icebiliyorsa onu icsin dedi. Damlasi yok toplattirdilar. Kendi cocuguna dr Almanyadan getirttirmis. Almanyada ki ferrosanol damlayi temin edebiliyorsan et dedi. Surup kg gore 2 ml tadi cok kotu. Demir ilacini c vit ile vermem gerek meyve puresiyle tadini almasin diye meyveden de cok vermem lazim yemiyo. Damlata gececem mecbur. Demir etkisi istenilenden biraz dusuk. Amerikadan baska bulmustum. Ona uygun degildedi. Ferromixin e de içerigi uygun degil dedi. Kendi cocuguna da kullandigi icin arastirmis. Kabiz olura baskaya gececek . Mutlaka kullanacagim. Paypal yenilenmemis. Paypalla olmuyor. O yuzden yurtdisindan alusveriste yapamiyorum.Canım sağlık ocağından verilen demir ilacina mi başladım
ben de veriyorum canım ama bir gün ara vererek..içim rahat vermiyorum yani..devit3 ü de düzenli kullanmıyorum..bılgıldağı bir parmak basımı kaldı..erken kapanacak diye korkuyorum..İlk kahvaltimizi yaptik. Keci peyniri kullandim. Bir kac kasik verdim. Kabiz oluyo kolay o yuzden ilk kez verdiklerimi tattiriyorum sadece. Demir olayini bende cok uzatmayacagim. Saglik bakanligi 2004 te Demir gibi Turkiye projesi baslatti. O zaman dan beri cocuklara yaziyirlar. Takiplerde yukselme olsa durdurlar yazmayi. Diger ulkelerin istatistiklerinede bakin . Bunlar eski veriler. Karsilastirarak . siz karar verin . Biri kullan biri kullanma diyor cunku. Ben basladim demir ilacina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?