2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yapmak isteyen olursa... Eki Görüntüle 1858062
hepsı evde var
yarın denemek istiyorum haftada 1 yapsam 3-4 gün bişi olmaz heralde saklama kabında
Sur bugün ben de baktım.bunda seker yok tarif güzel ama ne kadar kalır saklama kabinda bilemem Vazgeçtim ben o yuzden yarin cicibebe aliyim dedim isin kolayina kaçtım ama pasa durmuyor mız mız

kullanmıyorum baktırmadım da
1 yasından önce net sonucu yokmus sanırım

biz dün kan verdik
doktor bana diyor ki bir yaşına kadar kan depolarında boşalma eğilimi olur
ama ben başka bir doktorun yazdığı bişeyi okudum ve çok şaşırdım hatta hayretler içerisinde kaldım buraya yazmayım polemik çıkmasın
o yüzden kansızlık yoksa ilaç kullanmayı düşünmüyorum

labnem cok guzel oldu. fazla cıkar diye yarısını biz yedik. yemeseydık keske
hemen danone yaptım minnoşuma

Bende bugün lor yapcam bakalım becerebilecek miyim

İlk kahvaltimizi yaptik. Keci peyniri kullandim. Bir kac kasik verdim. Kabiz oluyo kolay o yuzden ilk kez verdiklerimi tattiriyorum sadece. Demir olayini bende cok uzatmayacagim. Saglik bakanligi 2004 te Demir gibi Turkiye projesi baslatti. O zaman dan beri cocuklara yaziyirlar. Takiplerde yukselme olsa durdurlar yazmayi. Diger ulkelerin istatistiklerinede bakin . Bunlar eski veriler. Karsilastirarak . siz karar verin . Biri kullan biri kullanma diyor cunku. Ben basladim demir ilacina.

Canım sağlık ocağından verilen demir ilacina mi başladım

Canım sağlık ocağından verilen demir ilacina mi başladım
Hastaneye gidiyorum kontrole. Damlanin emilimi az. Ferrum damla. Onun yerine ferro sanol surup icebiliyorsa onu icsin dedi. Damlasi yok toplattirdilar. Kendi cocuguna dr Almanyadan getirttirmis. Almanyada ki ferrosanol damlayi temin edebiliyorsan et dedi. Surup kg gore 2 ml tadi cok kotu. Demir ilacini c vit ile vermem gerek meyve puresiyle tadini almasin diye meyveden de cok vermem lazim yemiyo. Damlata gececem mecbur. Demir etkisi istenilenden biraz dusuk. Amerikadan baska bulmustum. Ona uygun degildedi. Ferromixin e de içerigi uygun degil dedi. Kendi cocuguna da kullandigi icin arastirmis. Kabiz olura baskaya gececek . Mutlaka kullanacagim. Paypal yenilenmemis. Paypalla olmuyor. O yuzden yurtdisindan alusveriste yapamiyorum.

ben de veriyorum canım ama bir gün ara vererek..içim rahat vermiyorum yani..devit3 ü de düzenli kullanmıyorum..bılgıldağı bir parmak basımı kaldı..erken kapanacak diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…