- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.941
Ferrum damlatsa emilimi az zaten. İstenilen tam doz etki etmiyormus hergun ver. Bebege her besin vermiyoruz zaten. Bir kutu pekmezi biz yesek ancak yukselir. Onlarin yedigi ne. Sut yogurt aliyorlar gidiyor bir kusmi. Bingildak bizim yarim cm yarim parmak mi oyle birsey dedi son iki kontrolde. Normal dedi. Sorun olsa dr soylerdi sen bilirsin. Kemik gelisimi icin devit, kalsiyum , fosfor gerekli. D vit besinlerde yok. Druna sor bingildagi normalse devam et bence.ben de veriyorum canım ama bir gün ara vererek..içim rahat vermiyorum yani..devit3 ü de düzenli kullanmıyorum..bılgıldağı bir parmak basımı kaldı..erken kapanacak diye korkuyorum..
ben de veriyorum canım ama bir gün ara vererek..içim rahat vermiyorum yani..devit3 ü de düzenli kullanmıyorum..bılgıldağı bir parmak basımı kaldı..erken kapanacak diye korkuyorum..[/QUOTE
Bingildak en erken 8 aydan sonra kapaniyor. 7. Aya girdik zaten. Bir parmak kadar iyi bence druna sor tabiiki. Bingildak babalik eski tabirle baba ddmeye baslayinca kapaniyir. Eskiler o yuzden babalik diyor. Baba demelerine ne kaldi
Bu arada uyku tulumu gordum bugun,kumasi serin tutan cinsten. Turunu bilmiom cunku hic anlamam boyle seylerdenama carsaflar var ya serin,onun gibi.. Bi dusuncem once,beyin firtinasi yapim esimle,ise yarayabilir dusuncesine girersek alabilirm. Ustunu ortme derdi olmaz en azindan
bende üstünü örtmüyorum. hatta benimkinin ayaklar çıplak.ben ustunu hiç örtmuyorum. uzun kollu ve pıjama oluyor altında. zaten örtmeye kalksam yemeye calısıyor uykusunda
evet ferrum damla..8 damla veriyorum kiloya göre..bu ay kontrolde şu devit3 bılgıldak olayını soracağım..teşekkürler canımFerrum damlatsa emilimi az zaten. İstenilen tam doz etki etmiyormus hergun ver. Bebege her besin vermiyoruz zaten. Bir kutu pekmezi biz yesek ancak yukselir. Onlarin yedigi ne. Sut yogurt aliyorlar gidiyor bir kusmi. Bingildak bizim yarim cm yarim parmak mi oyle birsey dedi son iki kontrolde. Normal dedi. Sorun olsa dr soylerdi sen bilirsin. Kemik gelisimi icin devit, kalsiyum , fosfor gerekli. D vit besinlerde yok. Druna sor bingildagi normalse devam et bence.
yaz canım neden polemık cıksın, sonucta başka bir doktorun söyledıgını yazacaksın?biz dün kan verdik
doktor bana diyor ki bir yaşına kadar kan depolarında boşalma eğilimi olur
ama ben başka bir doktorun yazdığı bişeyi okudum ve çok şaşırdım hatta hayretler içerisinde kaldım buraya yazmayım polemik çıkmasın
o yüzden kansızlık yoksa ilaç kullanmayı düşünmüyorum
Bende bugün lor yapcam bakalım becerebilecek miyim
sevıyor mu bari?Benim tariften bende yaptim icinde yumurta olmadigi icin daha dayanikli ayrica robottan gecirip buzluga koydum cunku.bayagi oluyor
MaşallahGünaydınn biz dün aşı yaptırdık boy 66 kilo 8950 baş çevresi 41.5 gelişimimiz normal çorba ve muhallebi dışında tuzsuz peynir ve iyi pişmiş yumurta sarısına geçiyoruz bir hafta spnra
Ben uyku tulumunu unutmusum dolabin dibinde görmemişim de. 4aylikken bulup çıkardım kullanmaya başladım. . ki havalar ısındı elimde patladı. Kendi kendime sormuştum acaba bunun yazlık versiyonu var mıdır diye.Bu arada uyku tulumu gordum bugun,kumasi serin tutan cinsten. Turunu bilmiom cunku hic anlamam boyle seylerdenama carsaflar var ya serin,onun gibi.. Bi dusuncem once,beyin firtinasi yapim esimle,ise yarayabilir dusuncesine girersek alabilirm. Ustunu ortme derdi olmaz en azindan
Henuz vermedim diger buyuklere yedirdim bizde alerji oldugu icin temkinli gidiyoruz buyuklere verdim kraker gibi yediler sonra niye tat yok dediler icine meyve konulursa super oluyor daha onceden yaptigimda bebisler yiyordu bu henuz sadece kabak yedi sevmedisevıyor mu bari?
Tatile cikiyorum epey yokum. Bebegimle ilgilenecegim . Kk ya giremiycem tatilde. Paylasimlar cok guzel aklim burda kalacak. Kalabalik olinca daha cok fikir , bilgi oluyor , daha yararli oluyor. Bebisleriniz de sizde Allah a emanet olun
Ben uyku tulumunu unutmusum dolabin dibinde görmemişim de. 4aylikken bulup çıkardım kullanmaya başladım. . ki havalar ısındı elimde patladı. Kendi kendime sormuştum acaba bunun yazlık versiyonu var mıdır diye.
Maşallah nur çok iyi bizde aşı olduk kilosu 7710 boy 70 cm boya gitmiş . Meyve püresi sebze püresi yoğurt var şuanlık ama hiçbirini yemiyor maalesef.kahvaltı 7. Ay dolunca. Yemeyen bebek çok zor hazirladiklarim hep çöpe gidiyor.doktor bir şekilde yedi diyorGünaydınn biz dün aşı yaptırdık boy 66 kilo 8950 baş çevresi 41.5 gelişimimiz normal çorba ve muhallebi dışında tuzsuz peynir ve iyi pişmiş yumurta sarısına geçiyoruz bir hafta spnra
merhebe ben de 13.haftamdayım benim de 163 çıktı free beta hcg siz de bir sorun çıktı mı acaba bununla ilgiliArkadaşlar merhaba, icinizde ikili test sonucunda free beta HCG si yüksek çıkan var mi? Bu ne demek? Kötü bir şey mi, doktor sonuçların normal dedi telefonda ama aklım takildi
aradım sonuç kağıdıını ama bulamadım.merhebe ben de 13.haftamdayım benim de 163 çıktı free beta hcg siz de bir sorun çıktı mı acaba bununla ilgili
bizde görümceminkini aldık.Bugun mama sandalyesi baktik.joie vardi aklima yatanlardan,bebek hem icinde yatabilir uzanabilir hem de yemek yiyebilir. Rahatlik on planda yani. 79euro. Gorevli kadin da stokke gosterdi,bunda bebeklerin sagligi on planda dedi. Bebeklerin her zaman dik oturmasi icin dizayn edilmis,belleri icin kalcalari iicn onemlidir dik oturus. Ayrica buyudugunde de sandalye olarak kullaniliyormus. 230euro. Simdi dusunelim dedik.. Bu kdr fiyat farki,cidden degecek mi? Gercekten bariz dercede cok iyiyse hic onemi yok gozumuzde paranin. Ama dedm esime,bu kdr millet bebegini ikeadaki 10euroluk sandalye ile buyutuyor,millet cocugunu sokakta mi buldu!
çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benim bebişim de sağlıklıdıraradım sonuç kağıdıını ama bulamadım.
benimde ya ikili de ya dörtlü de bir tanesi yüksek çıkmıştı.
o sonuca göre, erken doğum, tansiyon, su azalması falan yaşayabilirmişim.
sonuç mu: 40 hafta durdu bebeğim benimle ve hala doğmaya niyetli değildi.
diğerlerini de yaşamadım.
İnşaallah sizinde sorunsuz geçer.
o çıkan sonuçlara göre söylenenler istatistiksel veriler. yani yüzde yüz onları yaşayacağız diye birşey yok. dikkatli olsak kafi.
İçinizi rahat tutun. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza İnşaallah.
Size demasallah:) seninkiz hala ymiyor demek.. Cok ugrastirdi nazli hanim..Maşallah nur çok iyi bizde aşı olduk kilosu 7710 boy 70 cm boya gitmiş . Meyve püresi sebze püresi yoğurt var şuanlık ama hiçbirini yemiyor maalesef.kahvaltı 7. Ay dolunca. Yemeyen bebek çok zor hazirladiklarim hep çöpe gidiyor.doktor bir şekilde yedi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?