2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de veriyorum canım ama bir gün ara vererek..içim rahat vermiyorum yani..devit3 ü de düzenli kullanmıyorum..bılgıldağı bir parmak basımı kaldı..erken kapanacak diye korkuyorum..
Ferrum damlatsa emilimi az zaten. İstenilen tam doz etki etmiyormus hergun ver. Bebege her besin vermiyoruz zaten. Bir kutu pekmezi biz yesek ancak yukselir. Onlarin yedigi ne. Sut yogurt aliyorlar gidiyor bir kusmi. Bingildak bizim yarim cm yarim parmak mi oyle birsey dedi son iki kontrolde. Normal dedi. Sorun olsa dr soylerdi sen bilirsin. Kemik gelisimi icin devit, kalsiyum , fosfor gerekli. D vit besinlerde yok. Druna sor bingildagi normalse devam et bence.

ben ustunu hiç örtmuyorum. uzun kollu ve pıjama oluyor altında. zaten örtmeye kalksam yemeye calısıyor uykusunda
bende üstünü örtmüyorum. hatta benimkinin ayaklar çıplak.
üstünü hemen açıyor.

evet ferrum damla..8 damla veriyorum kiloya göre..bu ay kontrolde şu devit3 bılgıldak olayını soracağım..teşekkürler canım

yaz canım neden polemık cıksın, sonucta başka bir doktorun söyledıgını yazacaksın?

Ben uyku tulumunu unutmusum dolabin dibinde görmemişim de. 4aylikken bulup çıkardım kullanmaya başladım. . ki havalar ısındı elimde patladı. Kendi kendime sormuştum acaba bunun yazlık versiyonu var mıdır diye.

güzel annişler size birşey soracağım. yani fikrinizi merak ediyorum. ben mi fazla abartıyorum, kuruyorum kafamda acaba..
mevzu şu:
ben ilkokuldan bir arkadaşımla görüşmeye başladım. ama sadece watsaptan konuştuk. telefon açıp konuşmadık hiç. numaramı da ona annem vermiş. annesi annesiyle hala görüşüyor. biz ilkokuldan beridir görüşmüyorduk. taşındık falan uzaklaşmıştık yani.
neyse birgün muhabbette görüşelim falan dedi. iyi olur dedim. sonra dediki, benim durumum iyi değil, başka arkadaşlarımı da çağıramadım hiç.
bende bu lafın üstüne ben müsait olursam çağırırım İnşaallah dedim ama o lafından sonra hiç çağırasım, konuşasım gelmiyor kendisiyle.
kendi hep önce laf atar, bende cevap veririm.
geçen bayadır yazmamıştı, kontür yükleyemedim kimbilir ne zaman yükleyebilirim diye yazmış. o anda annesindeymiş ordaki netten yazıyormuş.

ne diyorsunuz şimdi?
bana tuhaf geldi, pat diye böyle laf etmesi.
sizce normal mi...

Benm gordugum sanirim yaz icin,cunku kisliklar kalin olanlar.. Of ben bile rahat edemem onlarin icinde de iste..

Günaydınn biz dün aşı yaptırdık boy 66 kilo 8950 baş çevresi 41.5 gelişimimiz normal çorba ve muhallebi dışında tuzsuz peynir ve iyi pişmiş yumurta sarısına geçiyoruz bir hafta spnra
Maşallah nur çok iyi bizde aşı olduk kilosu 7710 boy 70 cm boya gitmiş . Meyve püresi sebze püresi yoğurt var şuanlık ama hiçbirini yemiyor maalesef.kahvaltı 7. Ay dolunca. Yemeyen bebek çok zor hazirladiklarim hep çöpe gidiyor.doktor bir şekilde yedi diyor

merhebe ben de 13.haftamdayım benim de 163 çıktı free beta hcg siz de bir sorun çıktı mı acaba bununla ilgili
aradım sonuç kağıdıını ama bulamadım.
benimde ya ikili de ya dörtlü de bir tanesi yüksek çıkmıştı.
o sonuca göre, erken doğum, tansiyon, su azalması falan yaşayabilirmişim.
sonuç mu: 40 hafta durdu bebeğim benimle ve hala doğmaya niyetli değildi.
diğerlerini de yaşamadım.
İnşaallah sizinde sorunsuz geçer.
o çıkan sonuçlara göre söylenenler istatistiksel veriler. yani yüzde yüz onları yaşayacağız diye birşey yok. dikkatli olsak kafi.
İçinizi rahat tutun. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza İnşaallah.

Bugun mama sandalyesi baktik.joie vardi aklima yatanlardan,bebek hem icinde yatabilir uzanabilir hem de yemek yiyebilir. Rahatlik on planda yani. 79euro. Gorevli kadin da stokke gosterdi,bunda bebeklerin sagligi on planda dedi. Bebeklerin her zaman dik oturmasi icin dizayn edilmis,belleri icin kalcalari iicn onemlidir dik oturus. Ayrica buyudugunde de sandalye olarak kullaniliyormus. 230euro. Simdi dusunelim dedik.. Bu kdr fiyat farki,cidden degecek mi? Gercekten bariz dercede cok iyiyse hic onemi yok gozumuzde paranin. Ama dedm esime,bu kdr millet bebegini ikeadaki 10euroluk sandalye ile buyutuyor,millet cocugunu sokakta mi buldu!

bizde görümceminkini aldık.
kuru sandalye yani. altına oturması için bişey koymak lazım. yoksa çocuk rahat edemez.

çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benim bebişim de sağlıklıdır

Size demasallah:) seninkiz hala ymiyor demek.. Cok ugrastirdi nazli hanim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…