- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.961
bizde görümceminkini aldık.
kuru sandalye yani. altına oturması için bişey koymak lazım. yoksa çocuk rahat edemez.
İnşaallah.çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah benim bebişim de sağlıklıdır
aynen. benimki zati rahatına düşkün bişey.Valla ya..al cnm rahat etsin totosu:)
6 ay 20 günlüksenınkı ne kadarlıktı?
Çorbalar dan denediniz mi sebze çorbasıyla başlamıştım bugün ilk kez yayla çorbası yaptım yumurta sarısını kullandım sadece terbiyesinde çok sevdi hiç bişeyi bu kadar istekli yememişti.Maşallah nur çok iyi bizde aşı olduk kilosu 7710 boy 70 cm boya gitmiş . Meyve püresi sebze püresi yoğurt var şuanlık ama hiçbirini yemiyor maalesef.kahvaltı 7. Ay dolunca. Yemeyen bebek çok zor hazirladiklarim hep çöpe gidiyor.doktor bir şekilde yedi diyor
Bende bu tarz birşey almayı düşünüyorum sadece yemek yerken ve masada otururken kullanılıyor içinde çok fazla oturayağını düşünmüyorumBugun mama sandalyesi baktik.joie vardi aklima yatanlardan,bebek hem icinde yatabilir uzanabilir hem de yemek yiyebilir. Rahatlik on planda yani. 79euro. Gorevli kadin da stokke gosterdi,bunda bebeklerin sagligi on planda dedi. Bebeklerin her zaman dik oturmasi icin dizayn edilmis,belleri icin kalcalari iicn onemlidir dik oturus. Ayrica buyudugunde de sandalye olarak kullaniliyormus. 230euro. Simdi dusunelim dedik.. Bu kdr fiyat farki,cidden degecek mi? Gercekten bariz dercede cok iyiyse hic onemi yok gozumuzde paranin. Ama dedm esime,bu kdr millet bebegini ikeadaki 10euroluk sandalye ile buyutuyor,millet cocugunu sokakta mi buldu!
yaz canım neden polemık cıksın, sonucta başka bir doktorun söyledıgını yazacaksın?
maşallah bizden 3-4 günlük büyüksünüz6 ay 20 günlük
Maşallah:) ben daha deneyemedimÇorbalar dan denediniz mi sebze çorbasıyla başlamıştım bugün ilk kez yayla çorbası yaptım yumurta sarısını kullandım sadece terbiyesinde çok sevdi hiç bişeyi bu kadar istekli yememişti.
25 aralıkta doğum yaptım. Emen bi bebek ama çok şükür ek gıdaya geçişte de zorlanmadı.maşallah bizden 3-4 günlük büyüksünüz
Hicbir şekilde üstünü örttürmüyor. Anında hissedip tekmelemeye başlıyor.Benm gordugum sanirim yaz icin,cunku kisliklar kalin olanlar.. Of ben bile rahat edemem onlarin icinde de iste..
Ben ebebekten bir tane jole Bebek sandalyesi aldım birde senin bu gönderdiğinden aldım bunu balkona koydum biz balkonda çok Zaman geçiyoruz 60 TL aldım bunu diğeri 399du fakat bir sorun var bu hafif olduğundan dolayı bizimki çok harekli sandalyeyi yerinden oynatıyor bunu kullanırken sürekli gözün üzerimde olmalı şimdi birde küçük büyüdüğünde dahada tehlikeli bir hal alabilir ama güzel tarafı diğerinden daha kullanışlı diğeri çok teferruatlı parçalarını çıkar makineye at kurut geri tak bunu ise sürekli siliyorum... Birde bizimde mama sandalyesinde Zaman geçirmeyi seviyor eline ekmek veriyorum salatalık armut veriyorum bıraksam saatlerce onu kemirebilir :)Bende bu tarz birşey almayı düşünüyorum sadece yemek yerken ve masada otururken kullanılıyor içinde çok fazla oturayağını düşünmüyorumbirde bunlara özel minderleri satılıyor bunarın fiyatı da 60 ile 110 arası değişiyor.
Ben de e bebekten joie aldım memnunum benim pasa çok hareketli onda da on beş dakika duruyor yemek yerken o kadar çok sağlam değil ben yaninda oluyirum ama bence çok para vermeye gerek yok çünkü hemen bunaliyorlar tabi her bebek farklı ama benim bebis durmuyor ana kucağı oyun halısı hepsinde az az sonra kucak ve ben aşığı bir bebekBen ebebekten bir tane jole Bebek sandalyesi aldım birde senin bu gönderdiğinden aldım bunu balkona koydum biz balkonda çok Zaman geçiyoruz 60 TL aldım bunu diğeri 399du fakat bir sorun var bu hafif olduğundan dolayı bizimki çok harekli sandalyeyi yerinden oynatıyor bunu kullanırken sürekli gözün üzerimde olmalı şimdi birde küçük büyüdüğünde dahada tehlikeli bir hal alabilir ama güzel tarafı diğerinden daha kullanışlı diğeri çok teferruatlı parçalarını çıkar makineye at kurut geri tak bunu ise sürekli siliyorum... Birde bizimde mama sandalyesinde Zaman geçirmeyi seviyor eline ekmek veriyorum salatalık armut veriyorum bıraksam saatlerce onu kemirebilir :)
Bende hepsi burada da gördüm almayı düşünüyorum yemeğe oturarak masada alışsın istiyorum. Bir kafede oturdu ilk kez biraz oynadıktan sonra sıkıldı benimkisi bebek arabasını da çok sevmiyor büyüdükçe nasıl olur bilemem ama. Kullanışlı diyorsanız tereddüt etmeden alayımBen ebebekten bir tane jole Bebek sandalyesi aldım birde senin bu gönderdiğinden aldım bunu balkona koydum biz balkonda çok Zaman geçiyoruz 60 TL aldım bunu diğeri 399du fakat bir sorun var bu hafif olduğundan dolayı bizimki çok harekli sandalyeyi yerinden oynatıyor bunu kullanırken sürekli gözün üzerimde olmalı şimdi birde küçük büyüdüğünde dahada tehlikeli bir hal alabilir ama güzel tarafı diğerinden daha kullanışlı diğeri çok teferruatlı parçalarını çıkar makineye at kurut geri tak bunu ise sürekli siliyorum... Birde bizimde mama sandalyesinde Zaman geçirmeyi seviyor eline ekmek veriyorum salatalık armut veriyorum bıraksam saatlerce onu kemirebilir :)
Sizde bendensiniz sanırım hatta oyuncaklarla bile oynamıyor basit şeyler daha çok ilgisini çekiyor su şişesiyle uzun süre oynuyor meselaBen de e bebekten joie aldım memnunum benim pasa çok hareketli onda da on beş dakika duruyor yemek yerken o kadar çok sağlam değil ben yaninda oluyirum ama bence çok para vermeye gerek yok çünkü hemen bunaliyorlar tabi her bebek farklı ama benim bebis durmuyor ana kucağı oyun halısı hepsinde az az sonra kucak ve ben aşığı bir bebek
bizde 28 aralık. şükür hem emıyor hem ek gıda alıyor25 aralıkta doğum yaptım. Emen bi bebek ama çok şükür ek gıdaya geçişte de zorlanmadı.
Tek problemimiz uyku nerdeyse hiç uyumuyor.bizde 28 aralık. şükür hem emıyor hem ek gıda alıyor
çoğu bebegın problemı sayılır :=) diş veya gaz olabilir.Tek problemimiz uyku nerdeyse hiç uyumuyor.
Dondum ya... evimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?