2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çorbalar dan denediniz mi sebze çorbasıyla başlamıştım bugün ilk kez yayla çorbası yaptım yumurta sarısını kullandım sadece terbiyesinde çok sevdi hiç bişeyi bu kadar istekli yememişti.

Bende bu tarz birşey almayı düşünüyorum sadece yemek yerken ve masada otururken kullanılıyor içinde çok fazla oturayağını düşünmüyorum birde bunlara özel minderleri satılıyor bunarın fiyatı da 60 ile 110 arası değişiyor.

Eklentiler

• Screenshot_20160714-095322.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 37
yaz canım neden polemık cıksın, sonucta başka bir doktorun söyledıgını yazacaksın?

Demiş ki demir eksikliği olmadığı zaman demir ilacı kullanılırsa kanda serbest demir dolaşımı gibi birşey olurmuş bu da mikroplar üzerinde büyüme etkisi yapar ve çocuk ateşli hastalık geçirdiği zaman ağır geçirir zor atlatır

Benm gordugum sanirim yaz icin,cunku kisliklar kalin olanlar.. Of ben bile rahat edemem onlarin icinde de iste..
Hicbir şekilde üstünü örttürmüyor. Anında hissedip tekmelemeye başlıyor. Gece bi saatten sonra bacakları soğuyor o zaman alt pijama giydiriyorum.

Ben ebebekten bir tane jole Bebek sandalyesi aldım birde senin bu gönderdiğinden aldım bunu balkona koydum biz balkonda çok Zaman geçiyoruz 60 TL aldım bunu diğeri 399du fakat bir sorun var bu hafif olduğundan dolayı bizimki çok harekli sandalyeyi yerinden oynatıyor bunu kullanırken sürekli gözün üzerimde olmalı şimdi birde küçük büyüdüğünde dahada tehlikeli bir hal alabilir ama güzel tarafı diğerinden daha kullanışlı diğeri çok teferruatlı parçalarını çıkar makineye at kurut geri tak bunu ise sürekli siliyorum... Birde bizimde mama sandalyesinde Zaman geçirmeyi seviyor eline ekmek veriyorum salatalık armut veriyorum bıraksam saatlerce onu kemirebilir :)

Ben de e bebekten joie aldım memnunum benim pasa çok hareketli onda da on beş dakika duruyor yemek yerken o kadar çok sağlam değil ben yaninda oluyirum ama bence çok para vermeye gerek yok çünkü hemen bunaliyorlar tabi her bebek farklı ama benim bebis durmuyor ana kucağı oyun halısı hepsinde az az sonra kucak ve ben aşığı bir bebek

Bende hepsi burada da gördüm almayı düşünüyorum yemeğe oturarak masada alışsın istiyorum. Bir kafede oturdu ilk kez biraz oynadıktan sonra sıkıldı benimkisi bebek arabasını da çok sevmiyor büyüdükçe nasıl olur bilemem ama. Kullanışlı diyorsanız tereddüt etmeden alayım

Sizde bendensiniz sanırım hatta oyuncaklarla bile oynamıyor basit şeyler daha çok ilgisini çekiyor su şişesiyle uzun süre oynuyor mesela eğitici oyuncaklarla oynama zamanı gelene kadar oyuncak almama kararı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…