2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Süt ve mama ile besleniyordu süt kesilince mamayı da almamaya başladı biberon almıyor daha doğrusu itiyor biberon ağzına girince öğürüyor.
Allah kolaylik versin. Benim kızım da biberon almadı ne yaptım ettiysem. Ek gıdayla birlikte suya başladım 5aylikken suluktan su içmeyi bile beceremiyor. Anne sütü bulursanız nasıl vereceksiniz?

bizim bi arkadasimiz var o da bunu onerdi hiuf.. Bosa da o kadar para verme gayet guzel ve memnunuz dedi. Sanirm ben de ondan alicam. Eger rahat etmezse baska alirim..

Ve corbademissin ya ayni sekil bizde de var.. Mercimek corbasina bayilirm ama en son hamileligimin sanirm 5.ayinda yedim ya da 6..parmagimi dogramistim blendirda,ondan sonra korku olustu elime alip yapamadim.. Dedign gbi kati yemekler oluo bizde de.. Aslinda hicc dogru degil allahtan su icmeye alistim,o kurtario sanirim.. Yesilcay vs de cabasi

Aynen oyle canim saglikli olsunlar da herseyi yapacaklar eninde sonunda

Aynen oyle annisko.. bunye alisinca iste mesela.. Havalar serinlesin de bebisler rahatlasn
şimdilik serin bizim buralar.

Surrender alıntılamayı unutmuşum. benimde hayallerimden biri mama sandalyesinde otursun, bizle yesin. alışsın.
benim babam çok önem verirdi birlikte yemek yenmesine. akşam yemeklerinde, pazar kahvaltılarda hep beraber otururduk sofraya. hatta herşeyi getirin sofraya unutmayın sonra bir daha kalkmayın derdi.
eşimin ailesindede bu hiç yok.
ben eşimle yemek yemek için onu bekliyorum. ramazanda resmen kendimi bu sebeple neredeyse depresyona sokuyordum. alışmışım birlik yemeye. tek yeyince öyle yalnız hissettim ki kendimi o zamanlar. bir kendimi bu hassasiyet nedeniyle hamile bile sandımdı.

bende sadece uyarı yapıldı sandım. banlanmışlar mı birde.
biri yada birileri ciddi ciddi bu işi meslek haline getirdi herhalde.

yine banlar gelmıiş 2-3 gün sonra açılır

ikea mama sandalyesı bence şahane. çok memnun kaldım
artık orada yıyoruz yemeklerı.
bayıldı maşallah.

yarın bamya yedircem bugunden yaptım.
Bende aldım antilop bugün geldi minderinide almıştım biraz minik kaldı sanki

Ben netten aldım 2 günde geldi

Kizlarr iyi geceler..3 aylik bir aradan sonra bugun doktorumuza gidebildik malum sehir disindaydik..gelisimi cok iyi ek gidaya baslatma dedi 5 ay 3 haftaligiz ustelemedim ama kafama takildi var mi bizim gibi olanlar

Bu arada ben de geçtiğimiz hafta sonu mama sandalyesi almaya gidecektim malum olaylardan gidemedik. Neyse atlattık şükür. İkea istiyodum ben de ama işte bi oturtayım deneyim ona göre alayım falan diyodum. Bu haftasonu gideriz belkim olmazsa netten alıcam artık benim yawru yemek yerken de muzurluk peşinde. Bugün tepsiyi ters çeviriyodu dökecekti herşeyi son anda yakaladım geçen biz yemek yerken kucakta tabi masadaki bardağa çaatt vurdu fırlattı yere kırdı danam benim.
Bu arada hepiniz vee bebişleriniz iyisinizdir inşallah.
Iıımm bi de uyku eğitimi veren var mı bebiklere ?

Eee bi dee çok şükür çoğu şeyi düzene oturttum çok şükür herşeyi yetiştirebiliyorum artık iş güç yemek vs.
Ya da düzene oturttum değil de bu tempoya alıştım artık ona göre yaşıyor da olabilirim bilmiyorum sonuçta iyi hissediyorum kendimi

Kizlarr iyi geceler..3 aylik bir aradan sonra bugun doktorumuza gidebildik malum sehir disindaydik..gelisimi cok iyi ek gidaya baslatma dedi 5 ay 3 haftaligiz ustelemedim ama kafama takildi var mi bizim gibi olanlar
merhaba, ben olsam doktoru bu konuda takmazdım. 1 hafta sonra 6. ayı bitecek ve ek gıdaya başlatma dıyor.
bebekler buyudukce huyları degısıyor, geç başlarsan çok zorlar senı bılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…