- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.341
Bir sorıyım fakat 3 ay diye biliyorum. Çok teşekkür ederim yine de çok saolun ilgilendiğiniz için.Merhaba Ocak ayında doğum yaptım Şubat ve Mart ayında sagdigim sütler var -20 de muhafaza ettiğim verilebilir mi bilmiyorum Dr bi sorun isterseniz
Süt ve mama ile besleniyordu süt kesilince mamayı da almamaya başladı biberon almıyor daha doğrusu itiyor biberon ağzına girince öğürüyor.Allah sifa versin, bizde fazla sut kalmadi. Sakincasi yoksa kizinin nesi var? Belki baska bir fikir verebiliriz
Allah kolaylik versin. Benim kızım da biberon almadı ne yaptım ettiysem. Ek gıdayla birlikte suya başladım 5aylikken suluktan su içmeyi bile beceremiyor. Anne sütü bulursanız nasıl vereceksiniz?Süt ve mama ile besleniyordu süt kesilince mamayı da almamaya başladı biberon almıyor daha doğrusu itiyor biberon ağzına girince öğürüyor.
Aynen banlar geldi bir süre sonra onlar da herhalde bağışıklık kazanıp senin gibi çok fazla umursamayacak lar böyle ola ola zaten keyif vermez oldu buralar bu arada sandalyeden memnun Kalman heralde birçok kişiye iyi bir tavsiye olmustur biz de ikea gitmek istiyoruz Ben de alacağım inşallah kısmetse olaylardan dolayı Çıkamadık bir türlu disari
Aynen oyle canim saglikli olsunlar da herseyi yapacaklar eninde sonundaAynen. Her çocuk kendine özel gelişim gösterir. Ayrıca genetik denen bir şey var. Kimi erken yürür, konuşur. Kimi fiziksel yönden kimi akademik yönden farklı olur. Eğer nasipse biz Ocak anneleri bebeklerinin gelişimleri hakkında daha ne paylaşımlar yapıcaz,onların arkadaşının komşusunun çocukları hele bi öte dursun.
şimdilik serin bizim buralar.Aynen oyle annisko.. bunye alisinca iste mesela.. Havalar serinlesin de bebisler rahatlasn
Rica ederim Rabbim yavrunuza şifa versin inşallahBir sorıyım fakat 3 ay diye biliyorum. Çok teşekkür ederim yine de çok saolun ilgilendiğiniz için.
Suyu neyle veriyorsun ben wee nin küçük suluğunu aldım ama içemiyor pekişte suyun hiçbi zararı olmaz tam aksı olur
allah korusun
Bende aldım antilop bugün geldi minderinide almıştım biraz minik kaldı sankiyine banlar gelmıiş2-3 gün sonra açılır
ikea mama sandalyesı bence şahane. çok memnun kaldım
artık orada yıyoruz yemeklerı.
bayıldı maşallah.
yarın bamya yedircem bugunden yaptım.
Ben netten aldım 2 günde geldiAynen banlar geldi bir süre sonra onlar da herhalde bağışıklık kazanıp senin gibi çok fazla umursamayacak lar böyle ola ola zaten keyif vermez oldu buralar bu arada sandalyeden memnun Kalman heralde birçok kişiye iyi bir tavsiye olmustur biz de ikea gitmek istiyoruz Ben de alacağım inşallah kısmetse olaylardan dolayı Çıkamadık bir türlu disari
bende onunla verıyorum. 30 cc likSuyu neyle veriyorsun ben wee nin küçük suluğunu aldım ama içemiyor pek
minik kalan nedir canım?Bende aldım antilop bugün geldi minderinide almıştım biraz minik kaldı sanki
merhaba, ben olsam doktoru bu konuda takmazdım. 1 hafta sonra 6. ayı bitecek ve ek gıdaya başlatma dıyor.Kizlarr iyi geceler..3 aylik bir aradan sonra bugun doktorumuza gidebildik malum sehir disindaydik..gelisimi cok iyi ek gidaya baslatma dedi 5 ay 3 haftaligiz ustelemedim ama kafama takildi var mi bizim gibi olanlar
Ağzının kenarından akıyor içiyormuş gibi yapıyor ama içemiyorbende onunla verıyorum. 30 cc lik
içemiyor derken?
Yani ancak sığdı gibi oldu minderinide koyunca biraz büyüyünce küçük gelecek gibibsankiminik kalan nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?